- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Poco F7
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Egy óra, két rendszer
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
lev258 #10813 üzenetére
Igen persze, irtam is, hogy eszkozkezeloben sincs drive es termesztesen igy a lemezkezoleben sem
Egytalan nem latszik mint lemez, sem diskpart sem semmi sem latja
Termeszetesen a Linux vigan szorakozik vele
gparteddel mar mindent megcsinaltam amit csak lehetett MBR-t dos-osra es mindenre IS
szetparticionaltam darabokra es vissza, megformaztam NTFS-re
es ettol fuggeltlen nem tudok ra wint telepiteni, mert nincs lemezegyseg....
igy tehat a telepites soran sem latja es egy masik gepbe belepakolva egy telepitett win sem latja magat a driveot
Probaltam mindenfele wines particionalo programokat, wines ext4-es DiskGenuis nevu programot, de mivel nincs disk, igy nincs mit sem inicializani sem particionalni sem semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest