Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Nem feltétlen a frissessége érdekel, hanem ebben az estben csupán az, hogy kezelje a telóm képeit. Azért ez nem olyan nagy dolog ha azt vesszük, hogy 2013 óta létezik ez a formátum (ha jól emlékszem). Azzal meg hagyjon a jónép, hogy miért kellett nekem iphone, illetve állítsam át a formátumot, vagy konvertáljam jpg-re. Nem. Szemmel láthatóan jobb minőségű, kisebb helyet foglaló formátum.
    Kipróbáltam a Double Commandert is, tetszik a felülete, mivel TC-hez hasonló. Ami miatt nem emellett döntöttem az az, hogy akkor sem tudtam mi az a qt és gtk környezet. Olvastam a gtk-ról, ahogy látszik semmi nem ragadt meg, a qt ... ez nem is rémlik egyik leírásban sem. Mit jelentenek ezek józan paraszti nyelven?

Azért ez nem olyan nagy dolog ha azt vesszük, hogy 2013 óta létezik ez a formátum

Mac nem kezeli? Az, hogy a Linux kezeli-e vagy sem, szerintem rendkívül marginális kérdés, egy opensources rendszernek nem is annyira feladata snobphone formátumokkal foglalkozni, maradjanak csak a nyílt forrású rendszereknél.

Azzal meg hagyjon a jónép, hogy miért kellett nekem iphone, illetve állítsam át a formátumot, vagy konvertáljam jpg-re.

Szerintem valami mobilos topikkal kevered ezt a topikot, itt szerintem kutyát nem érdekli, ki milyen telót használ, a Linuxos fejlesztők is inkább androidos rendszerrel foglalkozzanak.

Qt vs GTK

Új hozzászólás Aktív témák