-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
Szia Bob!
Hát akkor szólok is! Vinyo ki, LiLivel megcsinaltam a telepitő pendriveot, egy másik 16GB-os pendrive üresen vár. Bedug bootol bejön a telepítő kiválasztom , hogy hova telepítsen és feltelepül. Kiirja inditsam ujra, megtörténik majd bootolna de nem kiirja , hogy nincs rendszer. Livot elinditom onnan latom , hogy feltelepult a 16GB-os pendrivere két particiot is csinált mégse jó...
Bátorkodtam megcsináni úgy is , hogy benne van a vinyo a gepbe (XP) ekkor még meg is kérdezi hova kivánom az inditorekordot elhelyezni hát természetesen a pendrivera. Tehát nem értem abszolut feltelepül mégse bootol be. Mi lehet a baj ?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest