Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• J.C.G.
    aktív tag

Igazán nincs mit! 😉 Sajnos az elején van ilyen, én legalábbis sokszor belefutottam.
    Gondoltam rá, leírom, hogy talán egyszerűbb újra telepíteni, de nem akartalak befolyásolni, úgyis csak akkor kínlódik az ember, ha van rá energiája, később meg ebből profitálhat is. Én az ilyen szívásokból tanultam sokat....🙂

Valamelyik régebbi hsz-ben írtad ezt a külső hangkártyát, ezek szerint azt már kidobtad!

Audio: Card-1 Advanced Micro Devices [AMD] FCH Azalia Controller driver: snd_hda_intel
    Card-2 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Kaveri HDMI/DP Audio Controller driver: snd_hda_intel
    Card-3 C-Media driver: USB Audio [link]

Azért ezeket a dolgokat raktározd el a hanggal kapcsolatban, mert valami miatt a hardvered hajlamos ezzel problémázni!

Igen, ahogy írod ezekből tanul az ember. Azért lett volna jobb dolgom is, mint ezzel szenvedni. Tulajdonképpen pont egy beszélgetést akartam lebonyolítani gépről, hogy kíméljem a telefont. Ideges voltam eléggé emiatt.
    Rájöttem mi lehet az a c-media, az egy olcsó DAC amit egészen eddig használtam, de tegnap lehúztam a gépről. Nem volt vele gondom eddig, de most jobban tetszik a hang nélküle. Miket elő nem bányászol. :D
    Csinálok majd egy mappát neki és lementem ezeket. Az lesz a neve, hogy telepítsd újra a géped. :D

Új hozzászólás Aktív témák