- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- De mi lett az akksival?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2 #10021 üzenetére
Igen, ahogy írod ezekből tanul az ember. Azért lett volna jobb dolgom is, mint ezzel szenvedni. Tulajdonképpen pont egy beszélgetést akartam lebonyolítani gépről, hogy kíméljem a telefont. Ideges voltam eléggé emiatt.
Rájöttem mi lehet az a c-media, az egy olcsó DAC amit egészen eddig használtam, de tegnap lehúztam a gépről. Nem volt vele gondom eddig, de most jobban tetszik a hang nélküle. Miket elő nem bányászol.
Csinálok majd egy mappát neki és lementem ezeket. Az lesz a neve, hogy telepítsd újra a géped.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Path of Exile 2 early access kulcs
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest