- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
Aktív témák
-
proximus
senior tag
Ha a Linux-ot vesszük alapul, akkor lehet opre. alól is mbr -t matatni, bár Win-nél sosem lehet tudni.:)
+ Régebben poénból teszteltem az XP -t egy DOS -os mbr vírussal, de az XP ledumálta, hogy nincs joga a programnak(illetve a benne rejtőző vírusnak:) ) módosítani az mbr -t. Ja és nem volt fönt egy deka virker sem, csak a friss XP. Na jó, ne gondold hogy én annyira szeretek Win-t újrarakosgatni, ezért le szoktam menteni Linux alól az egészet. :))
A legjobb -én csak azt mondom- floppy-ról, vagy CD-ről megjavítani(ez nem a Linux-os fdisk!) : fdisk /mbr Mégvalami: Hogy tudsz most belépni a Win-be, avagy a Linux-ba, ha a Lilo -nál STOP van?? -
proximus
senior tag
''Xserver nemmegy ATI Radeon 9600 pro-val'' Ha jól tudom, legalábbb 4.3 -as X kell ilyen újabb fajta vidkarikhoz(ha a benne lévő drivert akarod használni), de csak ''közepes'' 3D -t ad, mert ennyi speckót adtak ki ATI -ék.:(
''Aliennel nem sikerült belőle deb-et csinálni'' Pedig fullra kihasználni csak az ATI -féle driverrel tudod a vidkarit. Na jó, ''kihúzlak a vízből'': :DVan egy ilyen progi: rpm2targz, én ezzel szoktam konvertálni, és müxik ahogy kell.:)
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest