- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Hát Slaxban nem ment a háló, de ennek inkább az az oka, hogy azt sem tudtam hova nyúljak :) Btw. a knoppix el sem indult, de ez csak részben a Slax érdeme. Ugyanis a slax szépen kiírja, hogy na, most a pcmcia-t akartam betölteni, de lehalt, szóval próbálkozz meg a slax nopcmcia paranccsal :) Majd eljátszottuk ugyanezt a hotplug feature-el is :) Így már elindult.
Mennyi az a segítség? Ha kevesebb, mint 5 MB, akkor küldd el ide: halmagyi(kukac)axelero(pont)hu
eddie303: thanx. Egyébként inkább 2x érettségizem, mint hogy SUSE-t tegyek a gépre ;] Na jó, ez csak poén volt :P
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Eddig csak Slaxot próbáltam, ott nem nagyon kérdezgetett semmit :) Egyébként valószínűleg MDK 10 fog felkerülni, s ha megy minden rendesen, akkor majd gentoo (nem akarok több napot szívni, hogy a végén kiderüljön, hogy pl. a hangkártyám használhatatlan linux alatt).
Boot CD: igen, ezt én is így gondoltam, meg is csináltam...csak vagy elrontottam valamit, vagy én nem tudom, mert maga a program sehol sincs :F Mondjuk valszeg én voltam a hülye, csak tegnap éjjel 2-kor már nem akartam megint bekapcsolni a desktop gépet, aztán elkezdeni hülyéskedni vele...majd érettségi után valszeg megint nekiesek (bár az is lehet, hogy holnap, mivel a 3. napon leszek, s holnap lesz az első) -
Cathfaern
nagyúr
Elolvastam amit írtál, egy kérdésem lenne: He? :)
Szóval nekem ilyen routerem van: [L]http://www.ovislink.com.tw/IP3047.htm[/L] Akkor mit is állítsak? :)
Btw. egyelőre nincs linux a gépre rakva (tegnap neki akartam kezdeni, csak a partícionálásnál elakadtam: a laptopon nincs floppy, a PQ magic Wines verziójában nem bízok, más programról meg nem tudok, ami képes lenne úgy átpartícionálni, hogy az adatok megmaradjanak)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest