- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Mobil flották
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
törölt tag
Most feladtam, vinyó csere megvolt.
Majd újra bekattanok, aztán nekiesek újra! -
Jozsué
tag
Linux:
-
törölt tag
Rám jár a rúd! Most az XP-m szállt el, most éppen WIN98-at nyomom 640*480/16
beállítással!! :(
Amúgy ezt írja: hdd:lost interrupt
hd1 hd2 <hd3> hd4 hd5
hdd: lost interrupt
Utánna mondjuk megtalál mindent, de a busmaster nekem úgy tünt segített rajta.. -
Adi
senior tag
Vazze, egy kerneldump kéne már, ez így csak sötétben tapogatózás. Sehol nem ír ki olyat a Mandrake? :F
-
törölt tag
Az új sorrend a 40GB-ossal:
Seagete 40GB
32x cd-rom
TEAC CDW52E
QUantum lct 10GB -
törölt tag
Most vettem azért egy 40 GB-osat, fel kellett bontanom érte a lekötött pénzem... :o
-
_Jano
csendes tag
kisqpi: amikor nekem ilyen üzenetek jöttek elő, az többnyire hw hiba volt és a vinyó kilehelte a lelkét egy-két hónapon belül. Mondjuk azok mindannyian a híres Quantum LCT sorozat tagjai voltak :)
-
törölt tag
ECS K7S5A
Quantum fireball 10 GB
Seagate 40 GB
TEAC CD-W52E
CD-ROM 32x AXU
GEF 2. MX400 64MB
SMC EZ CARD 10/100 Ethernet
SIS 735 Chipset
A busmastert miért kapcsoljam ki, attól begyorsult..
Előre is Köszi a segítséget! -
törölt tag
Na ezt nem, de ha elmondjátok miként, akkor már igen. :DD
-
törölt tag
Lehet veszek egy vinyót.
-
törölt tag
Az egész telepítés közben van!
Az ALT+F1 , F2, F3 akkal lehet váltogatni, de beírni nem lehet!! :(( -
tocsa
senior tag
Meg valami.
5. IDE driver vagy IDE vezerlo szarsaga is okozhatja. Pl: regen a BP6-on a HPT366 ilyeneket produkalt. Aztan driverben workaroundoltak. De ez a legvaloszinutlenebb ok. A legvaloszinubb az IDE kabel szarsaga.
6. Tulmelegszik a vinyod es haldoklik. Pl. a vinyod ott tnyazik egy masik vinyo es egy floppy tarsasagaban egy 3 helyes kosarban, ahol gyakorlatilag megfozik egymast. Neha igy adja tudtodra, hogy melege van. Surgosen intezkedni kell ekkor. -
tocsa
senior tag
Azt nemtom holvan polesz mester, de tocsa the sage itt van.
1. Adi jol irja, hogy valts at masik konzolra, valszeg egyiken dirketbe ott van a kernel output, de ha megsem, akkor ha talalsz egy interaktiv konzolt, ott kiadod, hogy dmesg (ez a kernel output puffer, veges a merete, viszont nem 100%, hogy belekerul a hibauzenet).
lehetseges hibaokok:
2. Szar IDE kabel! Ha intelligens a vinyod sajat SMART utility-je (az orgiginal, amit floppy-rol bootolsz), akkor az kijelzi a kabel szarsagat (pl. Quantum/Maxtor-e tuti, de IBM-e is, ...). De ha nem jelzi ki, akkor is meger egy probat egy uj kabel. 500 HUF-nel nem tobb.
3. Tul van hajtva a vinyo. En legtobbszor akkor kaptam ''Interrupt lost, IDE drive Seekcomplete error, ...'' tipusu uzeneteket, ha hdparm-al tul jo modot allitottam be a vinyonak. Ez nemcsak az ATA33/66/100/133-at jelenti, hanem sok egyeb dolgot is, pl. multiword atvitel, ...
Probald meg hdparm-al (hwtools csomagban kell lennie) visszavenni az IDE modot.
4. Szar a vinyo. Pl. a bad sector mentes 210 MB-os WD Caviar vinyo, ami 24/7-ben ment vagy 2 evig 1 eve, ilyeneket produkalt. Mar oregedik szegeny. De bad sector mentes.
Udv! -
törölt tag
Jah!
-
törölt tag
Egy része, de Primary Master az FAT32!!
-
törölt tag
A WIN Xp megy! Miután bekapcsoltam a SMART-ot, Meg a BUSMASTERT utánna felgyorsult, de a partíciókat már nem látta... Csak a 2 vinyón 2 üreset...
Pedig én akarok linuxot! -
törölt tag
Sziasztok!
A következő a szitu: Telepítem a Linuxot, Mandraka 9.1, még a kernel dolgozik, és kapok olyan üzeneteket, hogy lost interrup. Utánna a telepítőképernyők közti váltáson pl.: biztonság->particionálás 1 órát kell várni!
Beállítottam a Busmaster-t és a S.M.A.R.T.-ot a BIOS-ban most gyorsabb volt, de nem találta a partíciókat, csak Üreseket látott...
Mi van a LInuxszal, ez itt a kérdés!?
Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Steam Deck
- Bluetooth hangszórók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest