- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
Köszönöm mindenkinek az útbaigazítást!Lenne itt még egy kérdésem,de ez inkább egy kérés!Ha jól tudom a linux szabadon terjeszthető operációs rendszer!(up) Kellene nekem egy UHU cd-n! Azért kérlek titeket, mert úgy látom ti járatosak vagytok ebben!Nem akarom, hogy valaki átbassza a fejemet,mert még a linuxban kezdő vagyok!Tehát ha valaki tudna nekem írni egy cd-t és elküldené a címemre,akkor megköszönném és persze ki is fizetném!(reális áron) Vagy egy cím is jó,ahonnan letölthetném! Mégegyszer köszi mindenkinek!
-
róland
veterán
Ezzel egyet értünk, de egy nagy rendszernél könnyen beleeshetünk abba, hogy mindent akarunk elsőre. Mert tetszik, mert ki akarom próbálni. Ja és másodszor, meg harmadszor, meg n-edszer is akarjuk.
Tényleg lehet jó rendszert készíteni egy-két CD-nyi anyagból, de ott azért sok hasznos program szükségszerűen kimarad. nem létszükséglet, hogy meglegyen, de könnyebbé teszi az ember életét, hogy nem úgy kell ''vadászni'' rájuk. :DD
Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest