- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Ronyman
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget! Biker köszi a felajánlást,de már szereztem cd!
-
Ronyman
aktív tag
Köszönöm mindenkinek az útbaigazítást!Lenne itt még egy kérdésem,de ez inkább egy kérés!Ha jól tudom a linux szabadon terjeszthető operációs rendszer!(up) Kellene nekem egy UHU cd-n! Azért kérlek titeket, mert úgy látom ti járatosak vagytok ebben!Nem akarom, hogy valaki átbassza a fejemet,mert még a linuxban kezdő vagyok!Tehát ha valaki tudna nekem írni egy cd-t és elküldené a címemre,akkor megköszönném és persze ki is fizetném!(reális áron) Vagy egy cím is jó,ahonnan letölthetném! Mégegyszer köszi mindenkinek!
-
Ronyman
aktív tag
Sziasztok! Most ismerkedem a linux oprendszerrel! Divxes filmet szeretnék vele lejátszani! A prohardveren utánna néztem és ti ajánlottatok egy lejátszót! Windows alatt le is töltöttem! Valami tár kiterjesztése van! Azt kisütöttem,hogy ez valami tömörített file, de hogyan tudom kicsomagolni és futtatni? Melyek a linuxban a az indítható állományok?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest