- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #17284 üzenetére
Minek? egy jo minosegu videot is visszabutit, hiaba van meg a 10k bitrata is.
Azt sem ertem hogy HEVC -et miert nem erolteti, mivel hamarosan mar 8k-t is tamogatni fogja a YT.... nem ehelyett valami olyat eroltet ami lehet bukas lesz.Egy full armor coverert kiadnak 10+k-t. De az teljesen utesvedelmet ad a telefonnak.
(#17303) Apollyon
Nem csak te, heroltom van, hogy ha nem oda es akkor, es olyan meretben nyitja meg az terminalt vagy eppen adott guis appot ahogyan szeretnem... mar csak ilyen vagyok.
-
Frawly
veterán
válasz
aprokaroka87 #17284 üzenetére
av1 még soká lesz. Egyelőre a modernebb procik is szenvednek vele, főleg magasabb felbontáson. Olyan 10 éven belül én nem számítanék rá, kivéve, ha elterjednek a hardveres dekódorek hozzá. Ha fokozatosan be is vezetik, akkor fordítva tippelném, az alsóbb felbontásoktól megy majd a magasabbakig.
Egyelőre a sokkal kisebb hardverigényű x265 is nagyon lassan terjed sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged