- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
ubyegon2 #14282 üzenetére
"Nem mint ha rám tartozna, de itt részletesen leírod a kérdezőnek használható választ!": látod, ha értenéd, hogy miről van szó, ki mit írt, talán előbbre lenne mindenki, de legalább te.
Nem írtam le a választ. Két okból: ez nem szaktopic, itt nem szeretnék szakmázni. Másrészt nem tudom a választ: fogalmam sincs, hogy kezdőnek mi a jó választás. Ha értetted volna, hogy ő mit kérdez, akkor tudnád, hogy DISZTRÓT keres. én pedig nem írtam a hozzászólásomban egy darab disztrót se, mert nem tudom megítélni, hogy kezdőnek mi a jó disztró. egyébként is: van más disztró is, mint a debian?
"Felesleges egyébként a tudásotoat ezzel a istenkomplexusos stílussal kompenzálni.": nem komplexus (
) és nem akarok kompenzálni semmit. tényleg le kellene szokni arról, hogy flamelés megy a szaktopicokban. a hozzászólásom, ami miatt beszóltam nektek, ennyit tartalmazott.
a kezdő topicban az kellene az alapelv legyen, hogy a kérdező nem ért hozzá. ezért jön a kezdő topicba. és ezt el kellene fogadnia annak, aki ott válaszol. mint például én: én nem tudom beleképzelni magam a kezdő helyzetébe, ezért nem válaszolok a kezdő topicban, hogy ne bomlasszam a segítő légkört.
ehhez képest a haladó topicba meg azért jön valaki, mert alapvetően tudja, mit csinál, csak valahol megakadt. ott viszont igenis elégnek kell lenni egy rövid válasznak, mert azért haladó, hogyha rátették a megfelelő sínre, végig tudjon menni rajta egyedül és eljusson a megoldásig. tehát a haladó topicban akár annak is elégnek kell lenni, hogy kap egy 2-3 szavas választ, ami a megfelelő keresési kifejezés a gugliban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Mozgásban a Crimson Desert
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest