- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Adi
senior tag
Hm. Én eddig a sourceforge-os modult csak 2.2-es kernelhez fordítottam le ismerősnél (azt is utoljára tavaly tavasszal), de ott nem volta problémák, ment szépen.
Esetleg próbáld meg azt, hogy szedsz egy szűz kernelforrást pl. az [L]ftp://ftp.fsn.hu/[/L]-ról és azt fordítod le magadnak, majd hozzá a modult. A Redhat saját patkolású kerneleket használ és lehet, hogy ez okoz gondot. -
Begi
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problemam. Redhat 7.2 van a gepemen es mellette van az Aureal Vortex 2-es kartyam, amihez nincs gyari driver, egyik linux se ismeri fel alapba, de a sourceforgeon van hozza driver. Na mar most beforgattam, meg leforgattam:), megy is egy darabig. Kb az a problema, hogy ha elinditok valami mas zenez mellette, vagy hangot akar kiadni a kde, de mp3-mat hallgatok, LEFAGYASZTja az egesz rendszert. De neha csak fogja magat es csak az a konzol fagy ki. Ha tud nekem segiteni valaki azt megkoszonom.
A gep konfigja ASUS A7V133 Raides kt133A-s chippel az alaplap, 256mb sdram(133), AMD 1.0GH TB, ASUS Geforce 2 MX200, egy Realtek 10Mbs halokartya, meg az ominozus hangkartya
Begi
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest