Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
''Mert mondjuk nincsenek hozzá driverek meg illesztőprogramok meg kiegészítők....'' -ez ma már nem igaz. Én még nem találkoztam olyan hardware-rel amihez ne találtam volna drivert. Az újabb cuccokhoz meg már gyakran adják is, nem kell a netről letölteni. (pl.: most vettem egy Samsung lézernyomit, ahhoz is adták.)
Ha meg netezel, akkor egyenesen muszáj. Itt főleg a biztonságra és a vírusokra gondolok. Meg mondjuk az se lényegtelen, hogy Én win alatt mit szenvedtem az ADSL-lel. (Hálókátrtya-telepítés- halál, adslmodem telepítés-halál, utána axelero-val veszekedés-halál. ) Linux alatt viszont csal beírtam: adsl-setup és 5 kérdésre feleltem, onnantól kezdve tökéletesen ment. Se hálókártyával, se adsl-modemmel nem volt gond, még tűzfal is volt egyből. Ennyit a netről.
De hogy egy negatívumot is írjak: sok játék telepítése valóban macerás, le kell tölteni a netről a linuxos installprogit hozzá, de nincs mindegyikhez.
Aktív témák
- IttEladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest