Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Netfone
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Zoltán
őstag
''Mert mondjuk nincsenek hozzá driverek meg illesztőprogramok meg kiegészítők....'' -ez ma már nem igaz. Én még nem találkoztam olyan hardware-rel amihez ne találtam volna drivert. Az újabb cuccokhoz meg már gyakran adják is, nem kell a netről letölteni. (pl.: most vettem egy Samsung lézernyomit, ahhoz is adták.)
Ha meg netezel, akkor egyenesen muszáj. Itt főleg a biztonságra és a vírusokra gondolok. Meg mondjuk az se lényegtelen, hogy Én win alatt mit szenvedtem az ADSL-lel. (Hálókátrtya-telepítés- halál, adslmodem telepítés-halál, utána axelero-val veszekedés-halál. ) Linux alatt viszont csal beírtam: adsl-setup és 5 kérdésre feleltem, onnantól kezdve tökéletesen ment. Se hálókártyával, se adsl-modemmel nem volt gond, még tűzfal is volt egyből. Ennyit a netről.
De hogy egy negatívumot is írjak: sok játék telepítése valóban macerás, le kell tölteni a netről a linuxos installprogit hozzá, de nincs mindegyikhez.
Aktív témák
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest