- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
válasz
dr_strange #64 üzenetére
Menübe kerestem gondolván, hogy beszórta magát mondjuk a segédprogik vagy a rendszer alá de nincs.
Az edit script részt este megkukkantom mert ez ahogy egyenlőre kinéz elég almás -
gege71.hu
addikt
ld #59...ott már írtam, hogy nem tudom hol kéne fontot állítani, hogy ennél a cuccnál érvényesüljön....
Úgy látom nem a KDE rendszerfontjaiból veszi a cuccot, mert ott mindet Tahoma-ra állítottam. (vezérlőpult..betűtípusok...stb-nél mind mind tahoma, 1-et kivéve ami vmi BitStream vagy mi a csöcs...annál nincs lehetőság Tahoma beállítására)
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Bővebben: link
Erre nincs ötlete senkinek? Mi a rák van elállítódva, hogy ezek a bötűk ilyen kis ''kockásak'' Na meg ne Fahrenheitbe mutogasson már ez a weathercucc -
gege71.hu
addikt
Na lőttem egy gyors Ubuntu képet(KDE)
Ui a superkaramba-t felraktam. parancssorból el tom indítani, de amúgy honnan indul? hol az indítóállománya?.
A liquidweather-rel meg az a gondom, hogy a fontjait nem tudom(egyenlőre) hol tudnám átállítani, mert most mindnen 2. karakter egy négyzet a menüjében és hogy majom angolszász mértékegységben nyomatja pl a hőfokot...ménemjó nekik az SI?áhh hüjjeangolok-angolhüjjjjék
szerk na ez a gond:
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
köszi..
bár még tök noob vagyok linuxban (húsvétkor raktam fel az első disztribemet, azúta kb 5.-ként megmaradt az ubuntu, ami ugye debian alapú) és eddig többnyire kerültem a nem .deb típusú telepítendő cuccokat, de majd leszedem ezt a tar.gz-s cuccot otthon és nekifeszülök..ideje megtanulniValszeg felbukkanok még majd ezügyben
-
gege71.hu
addikt
Zsír kis topik...jobbra fel. Este lövök talán(vagy holnap) képet én is.
Kérdés (Bár már ha jól láttam Tildy is kérdezte és linkeltél is vmit, de ott vhogy nem igazodok el jól...jééé gommmba úúúdehüjevagyok) :
szóval az az idújárásjelző előrejelzú meg tán hardwermonitor meg xmms? dokkoló cucc a desktopod jobb oldalán.
Szal azt hogyis mi is? Már láttam sokszor de még sose próbáltam utánajárni.
Ha lenne egy linked a ***.deb filera amivele feltelepíthetem vagy mittomén...megköszönném és akkor dobnám én is a csiricsáré KDE 3.4 desktopképeket. mellesleg Ubuntuval nyomom amit szeressek jól
thnx
gege
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Átlátszó, vezetékmentes YUNZII klaviatúra numerikus paddal
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztalos klub
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest