- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
Sziasztok. Kicsit elszurtam par dolgot
.
Szoval gondoltam kiprobalom az ubuntut, ingyen van meg minden, fel is raktam usb-re az ubuntu oldalan javasolt universal usb installerrel. Pc reboot es azota inditaskor csak egy menu jelenik meg, 4 lehetoseggel:
- try ubunti w/o install
- install ubuntu
- valami manufacturer/oem duma
- erre nem emlekszem, de aki erti, kell tudja, mirol van szo.
Es ennyi, nincs mar windows, vagyis nem kapom. Ha usb nelkul inditom a gepet, akkor csak egy hibauzenet jon, hogy rebootoljam, s barmit kattintok, ujra kiirja ugyanazt egymas ala.
Mi a teendo. Tudom, hogy en vagyok az aldozat es ti segitokesz emberkek, meg minden, de viszonylag surgos lenne a dolog.
-
alpihun
senior tag
válasz
MacCaine #12668 üzenetére
Kösz neked is és (#12669) Dluinet-nek is.
Egyebek:
-max 500 megabájt.
-Olyan kéne amelyik nem alkalmaz semmiféle vizuális cuccot és mp-k alatt bootol.
-Pendrájvra kéne, egy firefoxot telepítenék csak rá programotm és csak akkor használnám, ha gyorsan meg kell nézni valamit a neten, mert nálunkfelé nem megy a gép éjt nappallá téve.Ezeknek a feltételeknek megfelelnek, vagy ilyen nem létezik?
-
alpihun
senior tag
Léteznek nagyon kis méretű linux disztrók?
qamu: te is linuxban gondolkodsz? -
alpihun
senior tag
Sziasztok!
Kezdeném is azzal, hogy kéne egy jó kis linux.Elvárásaim lentebb lesznek.Azoknál fontosabb, hogy kezdő vagyok.Egyszer volt egy hétig ubuntum 2. op rendszerként (viszont azt én raktam fel).
Elegem van már, hogy Windows kéthónaponként össze****ja magát.Kétféle linux érdekelne engem.
1. Linux
-kicsi, max 2 giga a pár alap progival együtt (nem kell ilyen 2 megás mini akármi)
-gyors, inkább netezéshez, cseteléshez, szövegszerkesztéshez, fájlmenedzsmenthez
-2. op rendszernek winyó mellé2.Linux
-csak akkor ha az 1es linuxot tudom kezelni, megszerettem, winyó helyett, ha lesz ilyen 1.linux nem fog kelleni
-gyors
-lehet nagyobb méretű is
-minden fentebb felsorolt feladat+tudjam steamet futtatni és a rajta lévő játékokkal játszani
(hallottam ilyesmit, hogy ilyen még nincs, de hátha).Egyelőre csak a 1linuxszal foglalkoznék.De ha van valami tuti tippetek a másodikhoz, lejegyzm valahova, hogy később könnyebb legyen.
Tehát kicsi ügyes linux kerestetik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged