-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék egy fájl letöltésével kapcsolatban.Egy belső hálózaton lévő szerverre föl van töltve egy fájl ami le szeretnék tölteni. Ez kívülről nem elérhető.
SSH val beléptem eg yhálózatban lévő gépre és scp vel elkezdtem letölteni, viszont nincs elég helyem a fiókhoz.
Hogyan tudnám ezt valahogy letölteni az itthoni gépemre?ssh asdh@jasdf.hu
scp asdh@123.123.123.123:/asd/asd.bin . (elindul a töltés)
Disk quota exceeded -
Gyb001
senior tag
Üdv.
SCP-vel töltöttem fel pár gigát egy szerverre. Véletlenül elfelejtettem a mappa neve után / jelet írni, így az összes adatot egy fájlba rakta bele.
Hogyan tudnám "kibontani" külön fájlokba?
Így töltöttem föl:scp helyi/gép/mappa/ nev@szerver:/home/valami (itt maradt le a prejel)
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok!
Az androidos tabletemre sikerült ráheckelni egy debiant.
Viszont a systemd után csak fekete képrnyőt látok.
Utolsó systemd üzenet: fb: switching inteldrmfb from efi vgaGugli a barátom volt. a grubban megadtam pár kapcsoltót és így működött. i915.lvds_channel_mode=2 i915.modeset=1 i915.lvds_use_ssc=0
Ezt beírtam az etc/grub.d/10linux fájlba. Frissítettem a grubot.
Azóta viszont hiába van benne a grub bejegyzésben, nem látom az X11-et.Ötlet hogy mi lehet a probléma?
Lenovo s8-50F
Intel z3745
Tebian testing + nonfree -
Gyb001
senior tag
Valakinek van tapasztalata a Yoga 510 és linux driverekkel kapcsolatban?
Érintőképernyő használható? -
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Dedian testingen kipróbáltam az lxqt DE-t.
Nagyon bejön, viszont van vele egy problémám. A fényerő szabályzás nem működik rendesen. Tehát a laptopon ha nyomkodom az fn+fényerő szabályzó gombokat akkor, nem a fényerő csökken hanem olyan mintha a kontrasztot csökkentené(tehát a fényerő állandóan a legnagyobb, csak a kép szürkül el)Annyit sikerült kiderítenem hogy a gombokhoz a
lxqt-config-brightness -d
parancsot rendeli hozzá.
Ugyanaz a laptop, debian xfce / gnome / lxde... (nem QT) DE alatt van rendes fényerőszabályzás. ÖTelet?
Lenovo g580: Linux debian 4.8.0-1-amd64 #1 SMP Debian 4.8.7-1 (2016-11-13) x86_64 GNU/Linux -
Gyb001
senior tag
válasz
herdsman12 #49414 üzenetére
Próbáltam úgy is, de ugyanaz a tünet. Én eddig mindig közvetlenül az eszközre írtam, nem partícióra.
Azért van ott a sync mert, úgy gondoltam hogy valahová be cache-li az iso-t. és csak később írja ki. De ez nem jött be mivel egyből lefut a sync. -
Gyb001
senior tag
válasz
spammer #49412 üzenetére
Köszönöm.Nektek is meg szokott hülyülni néha a dd?
Egy iso-t szeretnék lemezre írni, de nem sikerül, már elég idegesítő.
Pendrive működik, Ez a harmadik iso fájl amivel próbálom.Fdisk -l
├─sdb1 8:17 1 1,6G 0 part /media/bence/Linux Mint 18 Cinnamon 64
└─sdb2 8:18 1 2,3M 0 part /media/bence/Linux Mint 18 Cinnamon 64
G580 ~/Letöltések $ sudo umount /dev/sdb1
G580 ~/Letöltések $ sudo umount /dev/sdb2
G580 ~/Letöltések $ sudo dd bs=4M if=linuxmint-18-cinnamon-64bit.iso of=/dev/sdb
404+1 beolvasott rekord
404+1 kiírt rekord
1697906688 bájt (1,7 GB, 1,6 GiB) másolva, 0,704362 s[B], 2,4 GB/s[/B]
G580 ~/Letöltések $ synca sync egyből lefut, ha nincs ott a bs=4M akkor is ugyanezt csinálja.
A pen elvileg 40/90 sebességre képes. -
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Melyik parancs az ami visszaadja hogy a "front end" parancs mögött valójában milyen parancs hajtódik végre?
pl: parancs mkfs kimenetére azt kapom hogy /valami/mkfs.ext3 -
Gyb001
senior tag
válasz
herdsman12 #48692 üzenetére
Kösz.
Akkor nálam van a probléma.Szerintem a gyökérben létrehozott egy fájlt devsdb néven, és abba írta.
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Nálam van a probléma vagy az összes debian official debian repo tetű lassú lett?
http://ftp.sk.debian.org/debian
http://ftp.hu.debian.org/debian
http://ftp.au.debian.org/debian
Címeket próbáltam.7 perc alatt fut le az apt-get upgrade.
Letöltve 23,1 MB 7p 29mp alatt (51,4 kB/s)Speedtest szerint 60/30 mbpsa netem
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Raid 0 esetén kell valamit valahogy jelezni a rendszernek hogy most raid többről fut? Fstabban valami mount flag...
(xfs vagy btrfs lesz)Más.
Mely gyökérben lévő mappákban törrénik sok kis írás/olvasás. 16gb ssd re akarom rakni -
Gyb001
senior tag
válasz
lev258 #48378 üzenetére
Szia.
Először nonfree cd-ről telepítettem, akkor nem csináltam semmit.
Utána sima netinstallról is fölraktam a debiant. Akkor https://wiki.debian.org/brcm80211 oldalról telepítettem.
apt-get install firmware-brcm80211
modprobe -r brcmsmac ; modprobe brcmsmacDe közben rájöttem hogy stable ágon nincs gond a wifivel. Úgyhogy majd megnézm hogyan lehet a régi wifi drivert hasznáni.
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok!
A laptopomon valami gond van a Wifi/bt kártya driverrel. Működik de minden induláskor az alábbi hibákat dobja:
dmesg kivonat:[ 5.885565] Support for cores revisions 0x17 and 0x18 disabled by module param allhwsupport=0. Try b43.allhwsupport=1
[ 5.885569] b43: probe of bcma0:1 failed with error -524
[ 5.885591] Broadcom 43xx driver loaded [ Features: PNLS ]
[ 5.892862] brcmsmac bcma0:1: mfg 4bf core 812 rev 24 class 0 irq 17
...
[ 5.885565] Support for cores revisions 0x17 and 0x18 disabled by module param allhwsupport=0. Try b43.allhwsupport=1
[ 5.885569] b43: probe of bcma0:1 failed with error -524
[ 5.885591] Broadcom 43xx driver loaded [ Features: PNLS ]
[ 5.892862] brcmsmac bcma0:1: mfg 4bf core 812 rev 24 class 0 irq 17
...
[ 100.905496] brcmsmac bcma0:1: brcms_ops_bss_info_changed: arp filtering: 1 addresses (implement)
[ 142.662409] brcmsmac bcma0:1: wl0: brcms_c_d11hdrs_mac80211: txop exceeded phylen 153/256 dur 1730/1504És a wpa_supplicant el kezd 1 perc 30 másodperctől visszaszámolni.
Javaslat?
Hol lehet az első sorban javasolt b43.allhwsupport=1 átírni?Debian stable nonfree netinstall cd-ről telepítettem. Majd frissítettem testingre.
Lenovo g580
Broadcom BCM4313Előre is köszönöm.
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
MiniPC-t akarok építeni. Vajon ez az alaplap kompatibilis lehet linuxal? Nem találok semmit róla. -
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Hogyan tudok bios jelszót eltávolítani egy hdd-ről?
Ilyen hdd: SEAGATE Momentus 1TB 5400rpm 8MB SATA2 ST1000LM024
Smart (Én nem látok semmi hibát)
Egyik bekapcsoláskor, a bios jelszót kért a hdd-hez, amit én nem állítottam be.
sata-usb átalakítóval csatlakoztattam. így mindenre kimeneti/bementi (i/o) hibát kapok.
pl:
sudo fdisk -u /dev/sdd
Welcome to fdisk (util-linux 2.27.1).
Changes will remain in memory only, until you decide to write them.
Be careful before using the write command.
fdisk: a(z) /dev/sdd nem nyitható meg: Kimeneti/bemeneti hibagparted, cgdisk, parted, mind ugyanezt csinálja.
Most elkezdtem dd vel kinullázni. Fut egy órája
sudo dd if=/dev/zero of=/dev/sdd bs=4MHa ez nem válik be mit próbálhatnék még meg?
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Szerintetek ez kompatibilis linuxal? Működésre lehet valahogy bírni? -
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Milyen megoldással tudok biztonsági ilyen mentéseket csinálni?
Havi 1-2-szer lementem az adat hdd-met, eddig copy-paste megoldással lementettem az egészet, és töröltem a régit.
Jó lenne valami olyan program amivel nem az egészről csinál másolatot hanem csak a módosult fájlokról
pl:
A változatlan fájlok(pl régi fényképek) nem másolódnak újra.
Az új fájlok átmásolódnak.
A módosított fájlok valamilyen jelzéssel a nevében szintén fölmásolódnak. (pl a nevébe belekerül az aktuális dátum) -
Gyb001
senior tag
Ti mivel/hogyan csináltok bootolható EFI windows installer usb-t?
Eddig működő efi-set nem tudtam létrehozni. -
Gyb001
senior tag
válasz
ubyegon2 #43985 üzenetére
Xubuntu 15.10 32 bit
Ubuntu 14.10 64 bit <- ezen próbáltam a dmesg-tPc:
gainward 9400gt 1gb ddr2
intel e 5200
msi g41m p26HDMI-vel csatlakoznak egymáshoz,
dmesg:
Live rendszer, Csak a tv csatlakozikKellet egy másik monitor ezért egy régi dsub-os monitort csatlakoztattam.
HDD, hdmi tévé + Dsub monitor (ha ilyenkor képernyő képet készítek azon rajta van mind a két kijelző képe, de a tv ugyanúgy nem kap jelet. Kép)Ha Live pendrájvról bootlok akkor:
A tv-n van képHa föltelepített rendszerről bootolok akkor a BIOS lefutása után, a grub előtt a tv kiírja hogy nincs jel, de a boot ugyanúgy megy tovább.(ugyanazt a rendszert telepítettem amivel live módban működött)
Próbáltam net nélkül is telepíteni, de úgy sem jó.
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet hogy az xbuntu egy Tévé-t live módban fölismer és tud használni, de ha föltelepítem hdd-re a rendszert akkor csak fölismeri (beállításokban megjelenik a neve) de nem kap jelet. (azt írja hogy nincs jel)
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Régi gépemet szeretném használhatóvá tenni.
4 darab usb pendrájvot szeretnék raid 0-ba kötni, és erre egy működő tinycore linuxot fölrakni.
mdadm-el létre is hozom a tömböt, TC_installer lefut, fájlok is láthatóak a tömbön. De nem tudok bootloadert varázsolni rá.
Gyárilag syslinux-ot telepít, ami nem működik.
Próbáltam a raid tömbre, másik usb-re, külön nem raid partícióra telepíteni a grubot, de mindig ezt mondja:
Path `/boot/grub' is not readable by GRUB on boot. Installation is impossible. Aborting.Super Grub2 Disk Nem találja a rendszert.
Ha nem hozok létre raidet, akkor működik
Ötlet? -
Gyb001
senior tag
-
Gyb001
senior tag
Szerintetek miért nem másol a dd?
sudo dd if=debian-8.2.0-amd64-netinst.iso of=/dev/sdc1
505856+0 beolvasott rekord
505856+0 kiírt rekord
258998272 bájt (259 MB) másolva, 0,371203 mp, 698 MB/s
Próbáltam bs=4M-el sdcvel és sdc1 el.lsblk
sdc 8:32 1 1,8G 0 disk
└─sdc1 8:33 1 247M 0 part /media/gyarfas-toth/pendA pendrájvon évő adatokhoz hozzá sem ér.
Egyszerre mind a 3 pendrájvom csak nem romlott el
Próbáltam több porton (usb2/3)Új partíciós táblát létrehoztam, de új partíciót nem enged
Partition(s) 1 on /dev/sdc have been written, but we have been unable to inform the kernel of the change, probably because it/they are in use. As a result, the old partition(s) will remain in use. You should reboot now before making further changes.
Újraindítás után sem jó.Linux mint (17.3)
-
Gyb001
senior tag
Üdv.
Online filmnézés közben az első procesz (pid: 12075) cpu-használata kb 5 perc után megemelkedik, és 15 fokkal melegebb lesz a laptop procija. Elkezd tearing-elni az egész rendszer.
Ha leállítom akkor ugyanúgy megy tovább a film csak visszaugrik miniálisra a proci használat, és megszűnik a tearing. A procesz újraindul új pid-el, de 5 perc után újra le kell állítani.
megj: 80% nál följebb nem megy a cpu használat, akkor sem amikor már a terminál is használhatatlan a tearing miatt.
vidtome indavideó steaim.to ... oldalakon csinálja, mind flash alapúRendszerfüggetlen, de csak linuxon csinálja, ötlet?
debianon, archlinuxon, operában , chromban is csinálja, integrált hd4000 el és dedikált gt635m el isNem találok semmi hasznosat róla, nektek van ilyen tünet?
-
Gyb001
senior tag
Üdv.
Otthoni használatra melyik javasoltabb? Xen vagy virtualbox?
Eddig azt hittem hogy a xen csak paravirtualizálni tud, de most látom hogy teljes virtualizációt is támogat.
Szerintetek melyik jobb, és melyiket használjátok? -
Gyb001
senior tag
válasz
Gyb001 #41499 üzenetére
Újab segítséget szeretnék kérni
Egy usb hddre másolás közben elment az áram. Azóta a debian nem hajlandó fölcsattolni.sudo mount -t ntfs /dev/sdc1 /mnt/ntfs
$MFTMirr does not match $MFT (record 0).
Failed to mount '/dev/sdc1': Kimeneti/bemeneti hiba
NTFS is either inconsistent, or there is a hardware fault, or it's a
SoftRAID/FakeRAID hardware. In the first case run chkdsk /f on Windows
then reboot into Windows twice. The usage of the /f parameter is very
important! If the device is a SoftRAID/FakeRAID then first activate
it and mount a different device under the /dev/mapper/ directory, (e.g.
/dev/mapper/nvidia_eahaabcc1). Please see the 'dmraid' documentation
for more details.Windows gond nélkül fölismeri. chkdsk et futtattam rajta,ntfs-3g föl van telepítve. Ötlet?
-
-
Gyb001
senior tag
Törölt partíciós táblát mivel javasolt visszaállítani?
Csak a tábla törlődött (debian telepítő), azonnal kihúztam a lemezt, tehát szerintem minden adatom megvan még rajta.Ha lehet nem lehementeni szeretném az adatoat hanem a táblát visszaállítani.
ext4 és ntfs partíció van rajta, de elég ha az ext4 visszaállítódik -
Gyb001
senior tag
válasz
#68216320 #41336 üzenetére
Szerintem a gyorsabb hdd re rakd. Ha a nem raides eszköz a gyorsabb akor állítsd be hogy néha csináljon biztonsági mentést a raidre (systemback), nem sok hely max 10 gb. Ha van gyors usb3 pedrájvod és az alaplap is támogatja akkor arra is mehet. De én arról is csináltatnék biztonsági mentést néha.
-
Gyb001
senior tag
Üdv.
Terminálban hogyan tudom semlegesíteni a joker (* ?) karaktereket? A jelszavamban van 1 db * (csillag) karakter amit nem fogad el. Mindíg azt mondja a szerver hogy rosz név/jelszó, pedig biztosan jó. Böngészőbe bemásoltam ott egyből belép.Ötlet?
wget --no-check-certificate \
--save-cookies cookies.txt \
--post-data 'gyarfas=foo&JELSZÓ*=bar' \
https://valami.hu -
Gyb001
senior tag
válasz
bicajoskema #41081 üzenetére
SSD nél szerintem nem.
-
Gyb001
senior tag
Üdv. Valahogyan lehet kényszeríteni a debiant arra hogy a swap ban lévő adatokat másolja vissza a memóriába?
Előbb kb 80% on volt a ram használat. Gondolkodás nélkül elindítottam 2 virtuális gépet. Így kevés volt a ram. Mire sikerült leállítani a virtuális gépeket addigra 4 Gb-ot kilapozozza háttértárra.
Mikor már bőven volt memória akkor sem lapozta visszaDebian testing + gnome
-
Gyb001
senior tag
Üdv.
Ha hozzáadom debian testingben a sources.list hez ezt a sort
deb https://repos.wine-staging.com/debian/ stretch main
akkor ezt kapom.
sudo apt-get update
E: A(z) /usr/lib/apt/methods/https metódusvezérlő nem található.
N: Is the package apt-transport-https installed?Ha kiveszem akkor egyből lefut ötlet?
Ezt akarom telepíteni.
-
Gyb001
senior tag
Bay trail-es procin tapasztalt valaki enyhe laggolást? főleg görgetés közben. (n3520+4gb dual channel ram)
Elvileg bőven legendő a az integrált vga de a gnome minimálisan laggol.
Testing repóval egy debián + gnome.
Próbálkozzak másik vga driverrel? -
Gyb001
senior tag
debian xcfe alatt hová írhatok egy olyan parancsot ami minden bekapcsoláskor betöltődik. Még a bejelentkezés előtt? (setxkbmap hu)
-
Gyb001
senior tag
Hogy hívják azt a funkciót hogy amikor egy abakot a képernyő bal oldalához húzok akkor a képernyő bal felét tölti ki,jobboldal szintúgy?
lxde alatt nincsen ilyen. -
Gyb001
senior tag
válasz
Rimuru #39375 üzenetére
Ezek közül párat enged is telepíteni de néhányat pl:' libesd0-dev liblz4-tool libncurses5-dev ' nem talál.
bison build-essential curl flex git gnupg gperf libesd0-dev liblz4-tool libncurses5-dev libsdl1.2-dev libwxgtk2.8-dev libxml2 libxml2-utils lzop openjdk-7-jdk openjdk-7-jre pngcrush schedtool squashfs-tools xsltproc zip zlib1g-dev
g++-multilib gcc-multilib lib32ncurses5-dev lib32readline-gplv2-dev lib32z1-devVan egy régi akár téglásítható telefonom is úgyhogy valamit kezdeni kell vele.
-
Gyb001
senior tag
Archlinux alatt milyen alternatívái vannak a pacman-nek? Még a yaourt ot ismerem de az sem találja meg a szükséges csomagot.
Debian alap repóban benne van: build-essential, Vagy ez csak debian alapúakra van?
Vagy itt hogyan lehet repókat hozzáadni? -
Gyb001
senior tag
Van egy magyar fejlesztésű disztó, Nem tudja valaki hogy mi a neve? ki akarom próbálni.
-
Gyb001
senior tag
válasz
Gyb001 #38894 üzenetére
Érdekes ha pingelem a google-t
Mikor van net:
64 bytes from bud02s22-in-f3.1e100.net (216.58.209.195): icmp_seq=3 ttl=58 time=19.4 msMikor nincs net
From debian.local (169.254.7.141) icmp_seq=13 Destination Host UnreachableHa kikapcsolom a wifi-t
ping: sendmsg: Network is unreachableLan on el tudok érni mindent de internetre nem csatlakozik a gép wifiről.
Biztosan van net másik gépen tudok netezni. -
Gyb001
senior tag
válasz
herdsman12 #38891 üzenetére
Csöbörből vödörbe
Most már van net csak 10 percenként megszakad és a wpa supplication -u -s -O /run/wpa_supplicant 100% cpu használatra ugrik.
Hiába állítom le a proceszt más pid el abban a pillanatban elindul. -
Gyb001
senior tag
válasz
herdsman12 #38891 üzenetére
Bakker. Hogy erre nem jöttem rá. Mindenképpen arra gondoltam hogy driver gond.
Kösz. -
Gyb001
senior tag
Lenne egy újabb kérdésem. Nem működik a wifi mit csináljak?
Van egy acer travelmate 2492NWLMi laptop
Van benne egy bcm4318 wifi, Ezt kellene valahogy működésre bírnom.-$ lspci -vnn -d 14e4
06:02.0 Network controller [0280]: Broadcom Corporation BCM4318 [AirForce One 54g] 802.11g Wireless LAN Controller [14e4:4318] (rev 02)
Subsystem: AMBIT Microsystem Corp. TravelMate 2410 [1468:0312]
Flags: bus master, fast devsel, latency 64, IRQ 22
Memory at d0002000 (32-bit, non-prefetchable) [size=8K]
Kernel driver in use: b43-pci-bridgeEzen a linken találtam a "firmware-b43-installer" drivert ami elvileg jó nekem.
https://wiki.debian.org/bcm43xxMiután föltelepítem már nem írja ki bootolás közben hogy hiányzó firmware. De továbbra sem jelenik meg egy wifi hálózat sem.
Több helyen olvastam hogy törölni kell a " bcmwl-kernel-source" csomagot, de nem volt fölteleptve alapból.
"firmware-b43-installer" "b43-fwcutter" föl van rakva.
terminálból sem talál wifit
sudo iwlist scan
wlan0 Interface doesn't support scanning : Network is down
acer@debian:~$ sudo rfkill list
0: phy0: Wireless LAN
Soft blocked: no
Hard blocked: no
1: acer-wireless: Wireless LAN
Soft blocked: no //ha kikapcsolom ez yes lesz.
Hard blocked: noÖtlet?
debian8 jessie stable lxde -
Gyb001
senior tag
Tudtok valami olyan oldalt (magyarul) ahol össze vannak hasonlítva a DE-k?
valami ilyesmi kellene csak magyarul: [link] -
Gyb001
senior tag
válasz
lev258 #38035 üzenetére
Sajnos nem működik. De azért kösz.
Van esetleg esély arra hogy parallel poron keresztül valami ilyesmivel működne? -
Gyb001
senior tag
Üdv.
Valaki tud valami canon drivert amivel egy mpc600f nyomtatót működésre lehet bírni?
NEm találtam semmit róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest