- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lali-213
senior tag
válasz
fekete.puma #105398 üzenetére
Azért azt nem állítanám, hogy az Ubuntu a szívem vágya.
A jelenlegi szűkös ismereteim csak a legelterjedtebb disztribúció(k)ra terjednek ki. De nem akarok vitázni, nem ezért jöttem.
Ezért is köszönök minden építő jellegű kommentárt. -
Lali-213
senior tag
Megnéztem pár videót a Linux Mint Cinnamon testreszabhatóságáról, egészen komoly változásokat lehet eszközölni, ahogy láttam. Plank Dock, Transparent Panels, Themes (és még egyéb applet, desklet, amiket ti biztosan jobban ismertek).
Ezek további erőforrást követelnek majd a géptől, amitől komolyan belassíthatják a rendszert? Vagy nem lenne annyira komoly “fogyasztó”? -
Lali-213
senior tag
Sziasztok,
Kis iránymutatásért érkeztem ebbe a topicba, bízva benne jó helyen járok.
Van egy öregecske Asus laptopom, amin jelenleg egy Windows 10 Home fut, azonban ennek a támogatása idén megszűnik. Windows 11-hez nem elég hardver így Linuxra váltáson gondolkodom, azzal reményeim szerint ki lehetne tolni az élettartamát.Intel Core i5-3230M, 8 Gbyte RAM, HyperX 240 Gbyte SSD, nVidia GeForce GT 720M és 17.3”-as kijelző, röviden ennyi a konfig.
Ubuntu LTS-sel szemezem, hátha az elmegy ezzel a hardverrel. Szívesen veszem a javaslatokat, mert eddig nem szereztem valami nagy tapasztalatot Linux-szal (néhány live teszt évekkel ezelőtt, valamint egy elementaryOS telepítés szinten nagyon régen).
Nagyon tetszik a MacOS, ahhoz hasonló GUI-t szívesen hasznalnék. Netezés, torrent, filmek, alap dolgok. Játszani nem szoktam.
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows 11
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest