- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
confutatis
csendes tag
válasz
lev258 #39454 üzenetére
Tehát az új gépen sehogyan sem tudok a netre csatlakozni, sem routeren keresztül sem ha a gépbe dugom az ethernet kábelt. Mindkét esetben "disconnected. you are offline" ha jól emlékszem.
Próbálkozik de nem sikerül. Régen a 17es minttel simán ment a régi laptopon akkor még routerem nem volt. -
confutatis
csendes tag
válasz
lev258 #39452 üzenetére
Digis pppoe kapcsolat közvetlen, és routeren is be van állítva minden. A régi aceren látja a wifit illetve ha közvetlenül csatlakoztatom az ethernet kábelt a géphez beírom a felh.nevet és a jelszót van net.
Az utolsó mondatodban lehet az igazság, mert olvasgattam angol nyelvű fórumokat és vmi ilyesmit hámoztam én is ki.
És akkor most várjak meg egy következő mint kiadást amiben már támogatva lesz?
Ja, és ubuntu 14.04-el sem működik. -
confutatis
csendes tag
Sziasztok!
Windows 8.1 64bit mellé telepítettem a Linux Mint 17.2 rafaela 64bit verzióját. UEFI módban van mindkettő.
A gondom, hogy a linux nem tud a hálózathoz csatlakozni, sem közvetlenül etherneten keresztül sem wifin.
A wifi routert észre sem veszi, kábelen keresztül hiába írom be a felh.nevet jelszót akkor sem tud.
A gép: acer vn7-791g-555u. Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet, Qualcomm Atheros QCA61x4 Wireless Network Adapter
Csináltam egy nem UEFIs telepítőt, legacy módban bootoltam róla és úgy sem működik.A régi laptopon - acer 7740g - kipróbáltam usb live módban és látja a hálózatot.
Most telepítettem először linuxot, úgyhogy nagyon kezdő vagyokKöszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged