Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
zavart
üzenetére
Word, excel mennyire speckó? Van alternatíva (pl. Libre Office), de nem mindent eszik meg (VBA rémlik, meg a makrók egy része talán? Igazából sosem próbáltam, nem kellett...).
Átlagos felhasználóként nekem nem hiányzik egyik sem, lapszabásztól kapott excel működik (igaz, nincs túlbonyolítva), ugyanígy vagyok a szöveges dokumentumokkal, ami jön néha, az megnyílik, ha pedig nekem kell készítenem valamit, akkor PDF-be szoktam menteni, az mindig működik.

TC = TotalCommander? Van hasonló, Double Commander néven, használom.
Játék is érdekes kérdés, érdemes utánajárni, hogy életre lehet-e kelteni Linux alatt. ProtonDB, WineHQ, Lutris, itt lehet keresni adott játékra, hogy miként lehet futtatni.
-
IstvánLászló
őstag
válasz
zavart
üzenetére
A Linux Mint Cinnamon-t tudom ajánlani,tesztelős gépemen problémamentesen fút 2éve a rendszere és szerintem így csalódás gondolom nemérhet.
A Linux Mint Cinnamon iso -ját előszőr is live modjában probálj is ki mindent és ha neked tetszik is akkor azt tudom még mondani: a /boot/efit érdemesl vfat 2GB -ra állitanod ezt tapasztalatból gondoltam is csak is javasólni.
Az installálását a mintnek érdemes egy másik meghajtóra - tenned és ha vannak rajta fontós adataid - előtte mentsél is le mindent is amikell és előtte is érdemes a w11-est gépednek a kikapcsólása útán,huzzadle a táp és adatkábelét és ezútán, már problémanélkül fogsz is tudni installáni is ami neked kell.
Sok síkereket kivánok a Linux-nak a világában.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Yettel topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Egérpad topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

CPT.Pirk