Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Frawly #60232 üzenetére

Két észrevételem volna csak.

1. A Kezdő topikok összevonására volt egy konkrét terv, plusz még egy Játék és programok Linuxra topik, de ez komoly ellenállásba ütközött a nagybetűsknél és a haladó topiklakók sem támogatták. Utóbbi érthetetlen, mert vagy nem is járnak ide vagy ha igen, nekik is könnyebb lett volna. Akkor ki is listáztam a rengeteg halott topikot, ahol évek óta nincs hsz, az Ubuntu, Mint Kezdő topikok meg gyakorlatilag ugyanarról szólnak értelemszerűen, a közös alapok miatt. Persze a más csomagkezelés miatt az élő disztrók topikjai maradtak volna, Arch, Fedora, etc.

GPT-re átállni tényleg egyszerűbb, mint MBR-ben csinálni egy kiterjesztett particiót, amiből lehet 128 logikait csinálni? (GPT-nél szerintem nem 128 a korlát)

Júbájgön megint jönni fog, hogy téríteni akar megint,

A tény ezzel szemben, hogy Te ragadsz meg minden alkalmat, hogy erőltesd a GPT-re áttérést! :P
    Én csak annyit emlegetek, hogy akinek MBR van, annak teljesen jó az is, főleg, ha nem szorítja be magát valaki a 4 elsődleges csapdájába. De itt nem értetted a belakott rendszer fogalmát nemrég. (ennek a 128 darab particiónak nézz utána) ;)

2. Legyen Solus topik is, mondjuk úgy, hogy valaki ír egy bemutatót és már van is! Jó példa erre a Manjaro topik, amit a Manjarot bemutató írás hamar le is hagyott hozzászólásokban.

(#60237) csixy

Firefox ESR

(#60234) Frawly

Elementary egy szép kis Mac kinézet volt, alatta szinte semmi. Azért a Mint rendesen dolgozott a gépháztető alá is.

• BoB

veterán

válasz Frawly #60232 üzenetére

Ez az elementary amilyen hirtelen népszerű lett olyan gyorsan el is lett felejtve.

Előző évben összesen 5 hozzászólás keletkezett a topikjában, idén egy sem.

Új hozzászólás Aktív témák