Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• teleahocipöm

senior tag

válasz N0zer0 #32835 üzenetére

Most antiX live-cd -ről írok, egész jó, Touchpad sirály, föl-le, jobbra-balra, görgetés, bár a wifi beállítással buherálni kellett, de sikerült megcsinálni, sajna nincs SMTube, de megoldaható. Menü rendszer nem tetszik nem átlátható, Youtube nem mükszik, Gnome Mplayer szintén. Ram 60% induláskor (Livemódban), böngésző 4 ablakkal, fapad "szövegszerkesztővel" CPU 55%-75% ???

N0zer0
    720p filmet néztem youtbon, SMPlayer nem nézetem a beállítást, hasonló vagy jobb. Érezhetően jobb a Peppermitn a notebookon, mint a Debian, mind a yotubon mind SMPlayeren viszont, a paprika veszett módon pörgeti youtube alatt a procit. Persze a Debiant lehetne buherálgatni, hogy olyan jó legyen és talán a procit jobban kímélné, de nem akarok szöszölni vele.
    Most nem emlékszem, mennyitpörgött a proci a Debian-on, de nem lehetett vészes ezért is sajnálom.

Viszont a notebookon a Lubuntu sokkal jobb volt a procit sem pörgette (Youtube-on) ez persze egyéni tapasztalatom. Sajnos a lejátszók a ezen a gépen ezzel a disztróval már nem működtek, gondolom kellett volna frissítés, amit tegnap megcsináltam a desktop gépen. Egyébként legjobb minőség (érzésre) a Gnome MPlayere -n érhető el az összes disztron.

Új hozzászólás Aktív témák