- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Google Pixel topik
- LG G8X - kettőn áll a vásár
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egy mai gépen azok a régi rendszerek, már amelyik még elindulna, az is HW problémába ütközne, mert se driver, se kernel támogatás, valszeg már csomagokat sem lehet letölteni stb... No meg nincs "A" grafikus felület, így megint érdekes kérdés, hogy mit néznél meg.
ubyegon2:
Azt nem tudom lejött-e az írásból, de a kapudan csak egy gyűjtő program, minden kapudanos beállítás elérhető a rendszerbeállításokban a többi között.
Az első kép nem bonyolult, mert ha kiválasztod a másikat, akkor ott a képen megmutatja mi ez. Mivel live disztró, így látta a user a felületet, meg fogja érteni mi az a launcher.
A második kép oké, elfelejtették lefordítani. Aki tud egy kicsit angolul, az megérti hogy a "windows" billentyű konfigjáról van szó, aki nem, az meg nem nyúl hozzá és akkor nem történik semmi.
Az utolsó oldal meg olyan, hogy ott is le vannak írva a dolgok. Nyilván én sem tudom mi az a tomoyo tools vagy a tiger, szóval fölöslegesen nem basztatom, nyomok egy nextet.
Egyébként ezeken végigszaladva minden fontosat beállítottál. Megmondom én mit csinálok ezen kívül még:
kíhúzok pár plazma widgetet a tálcára, meg a naprendszeres widgetet az asztalra. Továbbá bekapcsolok pár effektet. Ennyi. Nem tudom ezeken kívül mi kell még neked, nekem tökéletesen megfelel így. Kezdőnek meg pláne.A ramos idézetet meg persze én írtam, de ott nem 64bit only rendszerről volt szó. Nehogy már egy 64 bites proci mellé ne legyen több ram a gépben, mint 1GB...
-
BoB
veterán
Ha tanulni szeretnél véleményem szerint totál mindegy melyik disztrót teszed fel. Idővel úgyis ki fogsz próbálni elég sokat és majd kiválasztod azt amit - ha úgy alakul - használni fogsz.
Sajnos magyar nyelven nincs olyan sok naprakész anyag. Persze az alapok már évtizede változatlanok, ezért akár tíz évvel ezelőtt kiadott is tartalmazhat sok olyan infót ami a mai napig igaz.
Itt egy magyar nyelvű "alapok" nem túl hosszú íromány ami nem régi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest