- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mint érdekesség, emulátor és ram bővítő használatával de C64-en is elindították a Linuxot: https://pcforum.hu/hirek/26369/linux-commodore-64-mos-6510-retro-risc-v-semu
Ha magán a gépen indítják, akkor 1 hétig bootol.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én régebben használtam a TW-t KDE-s disztrón, de X alatt. Nem omlott össze soha. A KDE-s wayland implementáció sokat fejlődött az utóbbi időben, lehet mostanra már nem lenne ilyen tapasztalatod vele.
Amúgy még az Anydesk-et próbáld meg. Nálam az is faszán ment. Igaz én továbbra is X-et használok KDE alatt, mert a Wayland azért még nem tökéletes.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Remus389 #90477 üzenetére
Régebben tényleg az nV volt a nyerő Linuxra, de pár éve ez a helyzet megfordult mióta az AMD összeszedte a tökeit és rendes támogatást ad a kártyáihoz. Most nV oldalán is látni ilyen törekvést, de az még évek, mire bér.
A Mint és a több disztró mind be tud bootolni pendriveról, ott rögtön látsz mindent, hogy hogyan menne a gépeden. Általában nincs utólagos driver telepítés, de ha igen, akkor a Mint-en erre egy külön menü van, ahol egy kattintással be lehet kapcsolni a kellő drivert. Mondjuk pl. a Broadcom wifik ilyenek, de pl. az AMD kártyánál semmit nem kell csinálnod, rögtön működő driverrel bootol.
Minden egyéb telepítésére a Mint-ben meg a népszerű disztrókban úgy általában van szoftverközpont, meg snap, meg flatpak... A pontos elnevezés és megoldás viszont disztrónként eltér.
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #90445 üzenetére
A Youtube-nál erősen rámentek arra, hogy ne tudd reklámokat elkerülve nézni a videóikat... Gondolom most az aktuális API változtatások hatását tapasztaljátok.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ismert támadási mód, hogy egy nagy fájlt létrehoznak, ami a vírus kódján kívül csak helykitöltő byteokat tartalmaz. Így simán csinálnak akár GB méretű fájt, amit viszont be lehet tömöríteni nagyon kicsire. Mikor a gépeden kitömöríted mert valami másnak hiszed, akkor az előállt nagy fájlt a mérete miatt nem fogja vizsgálni a virker...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #90424 üzenetére
Amit írtam, az működik EXT4 esetén is, nem kell ntfs-nek lennie. A chmod 777 mondjuk lehet kell az írás miatt, már régen csináltam.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
SIPAnonymus #90421 üzenetére
Nem így kellene ezt csinálni.
Az a jobb klikkes menü nem tudom mit csinál, ráadásul az ott disztró specifikus.
Állandó partíciót mindig az fstab-on keresztül csatolunk, ehhez kell egy kis terminálozás.
Megcsináljuk a mappát:
sudo mkdir /mnt/hddstorestore
sudo chown spianonymus /mnt/hddstore
Az
/etc/fstab
fájl végére beszúrod ezt a sort:UUID=2fdb5ca7-0d9f-4121-8c59-8fcb69fa287a /mnt/hddstore auto defaults,noatime 0 2
Miután a fájlt elmentetted, egy
mount -a
parancsot kiadva, ha az kimenet nélkül lefut, akkor mindent jól csináltál. Az fstab fájlban lévő dolgok minden rendszerindításkor csatolásra kerülnek. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
SIPAnonymus #90417 üzenetére
Hy!
Hogy csatolod fel?
Jellemzően az fstab-on keresztül az /mnt alá egy mappába szokás, a mappát még sudo mkdir-el hozod létre, aztán a mappát egy chmod-dal átadod a saját felhasználódnak. Így utána szabadon fogod tudni írni-olvasni az ebbe a mappába felcsatolt partíciódat.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #90372 üzenetére
Nézd meg nincs-e egy hozzá tartozó mappa a .config alatt. Valszeg van és gondolom onnan szedte be az infókat a korábbi telepítésből.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én itt HW hibára gyanakszom. Mikor az egér elveszti a tápot USB-n, akkor elfelejtheti a DPI beállításokat is. Ha ki van kopva / lazulva az USB port, akkor az okozhat ilyet.
Tudod ellenőrizni Linux alól, pl. megnézed a kernel
sudo dmesg
kimenetét, illetve a watch paranccsal x időközönként le tudod kérdezni lsusb parancsot, ott is látni fogod, ha valami eltűnik, majd visszajön.Én egyébként Logitech G203 egereket használok, hibátlanok.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Linux Mint Edge iso jelent meg, benne valamivel frissebb kernellel az újabb hardverek miatt: https://www.phoronix.com/news/Linux-Mint-EDGE-6.2
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
velizare #90343 üzenetére
Ezt olvasd végig, HW oka is lehet: https://wiki.archlinux.org/title/intel_graphics
Nem emlékszem már a géped előtörténetére. de mi lenne, ha szereznél egy modernebb VGA kártyát? Valami olcsó használt Radeont, ami nem játékra van. Cserébe kapnál pl. jobb hardveres videó dekódolási képességeket és megszűnne a gondod.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Érdekes ugrás történt a Linuxos Steam userekben, ha az adatok hitelesek, akkor a Linux játékosok száma meghaladta a MacOS-en játszók számát, ilyen eddig még nem volt! https://www.phoronix.com/news/Steam-Stats-July-2023
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
yanpec #90338 üzenetére
Abban az időben az AMD kártyák elég mostohán voltak kezelve Linux alatt driver oldalról, így érthető... Azóta ez a felállás megfordult.
Viszont nV kártyákhoz kell külön drivert rakni kézzel, azt nem tudom nálad ott a Plex-en ez hogy működik. Meg nV kártyából is van egy rakás, sacc / kb 4 különböző driverrel attól függően, hogy mennyire idős a kártya. Ha akarsz venni valamit, akkor ennek nézz utána, hogy melyik széria lesz jó neked.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
yanpec #90334 üzenetére
Hmm. Ennek ugyan egy Debian Linux az alapja, de ami fölötte van azzal nem nagyon találkoztunk.
Viszont ha úgy működik mint egy átlagos Linux, akkor csak berakod a kártyát és működik, nem kell semmit telepítened mert ott van a kernel és a mesa amikben megvan minden ehhez.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Fyi, erősen halad a munka az nvk driveren: https://www.phoronix.com/news/NVK-Merge-Request-Mesa
Belátható időn belül eljöhet, hogy nV kártyához nem kell majd a gyártói drivert felrakni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
lanszelot #90209 üzenetére
Valszeg tehetsz fel azt is, pl. az Apper-t a KDE-hez. De úgy őszintén, egyszer összerakod a rendszert aztán úgy sem telepítgetsz programokat napjába 5x, hogy annyira számítson honnan rakod fel.
Maga a terminál egyébként egy nagyon jó dolog, most talán ellenséges mert nem ezt szoktad meg, viszont sok olyan dolog van, amit gyorsabb benne megoldani, mint GUI-n kattintgatni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
lanszelot #90194 üzenetére
Igen, a disztrók többségét olyan szoftverekkel látják el, amikre igény van. Ráadásul ezeket ingyen kapod.
De ha szeretnél pl. Manjaro KDE élményt de minimális telepítéssel, akkor próbáld ki az EndeavourOS-t a neked tetsző felülettel.
*Amúgy tárhely problémád van? Mert azok a progik nem futnak a háttérben, nem zavarnak senkit se...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
lanszelot #90185 üzenetére
Nálam annyi a különbség, hogy nem az 22.04 LTS-t, hanem az újabb 22.10-es Lubuntut raktam fel mert egy céges programhoz kellett egy csomagból frissebb verzió ami nem volt LTS alatt elérhető.
Azt el tudom képzelni, hogy a te verziódban még máshogy működött ez-az, mert az LTS a jellegéből fakadóan régebbi csomagokat használ.
Terminálból lehet új verzióra frissíteni, de ezen a ponton lehet egyszerűbb neked egy friss telepítést csinálni. Illetve magát a rendszert pendriveról ki tudod próbálni előtte, hogy miként megy az ikon készítés, stb. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
lanszelot #90179 üzenetére
Az a sáv egy üres tálca lesz, amit hozzáadtál. Ha nyomsz rajta egy jobb gombot, akkor onnan el fogod tudni távolítani.
-Ikon hozzáadása: jobb klikk az asztalon, "Indítóikon létrehozása". Nyilván ki kell tallóznod a probram bináris állományát ami ezen a felületen kézzel megy, jellemzően a /usr/bin alatt vannak a program binárisok.
-Ha már van egy ikonod, azt rá tudod húzni a gyorsindító eszköztárra a tálcán az asztal számok mellett. Aztán a jobb klikkes menüből meg tudod abajgatni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #90167 üzenetére
Amúgy mióta Linuxozom, azóta leszoktam a parancsikonokról. Tálcára teszek ki indító ikonokat KDE-n, aztán akkor szép tiszta marad az asztal, maximum egy-két widgetet rakok oda.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
fatpingvin #90161 üzenetére
Itt inkább csak annyi van, hogy most először használ LXQT-t (és Linuxot úgy általában), ami egy kifejezetten alacsony erőforrás igényű felület, cserébe nem is olyan intuitív vagy fancy, mint mondjuk egy Mint felülete.
Kicsit használja aztán majd természetessé válik. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
lanszelot #90156 üzenetére
Tibi hozzászólását kiegészítve, https://alternativeto.net/platform/linux/
K0zm0: lehet régi készlet és lejárt a szavatosságuk.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az első szerint lemez hiba... Jelentsen akármit is. A másik nem mond semmit. Próbáld ki, hogy valami más disztróval bebootolsz egy live pendriveról és ott megpróbálsz CD-t írni. Ha ott sem jó, akkor vagy lemez, vagy hardver hiba.
Amit még megtehetsz, hogy sudo dmesg kimenetet is nézel, mikor nem megy neki a CD írás.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
lanszelot #90136 üzenetére
Az Opera is a Chrome motorját használja már egy ideje...
Live rendszerként kb. bármelyik disztró működik, többnél arra is van mód, hogy prezisztens telepítést hozz létre, vagyis megmaradnak a beállításaid meg hasonlók. Úgy egyébként a biztonság szempontjából mindegy melyiket fogod, mindegyikre folyamatosan jönnek a frissítések. Nincs ilyen szempontból különbség. Ráadásul a kártevőket szinte kizárólag Windowsra írják, ami alap esetben binárisan inkompatibilis, vagyis képtelen lefutni az arra írt kártevő.
Nyilván ha nem prezisztens live telepítést csinálsz, akkor azt x időnként újra kell csinálni, mert ugye nem frissül egyáltalán.
De szerintem felesleges pendrive-ot csinálni, valamelyik neked tetsző kis igényű disztrót rakd fel a gépre, aztán egyszerűen csak engedd frissíteni amikor szól, hogy vannak frissítések.
Bici: ahha. Ezt a részét nem olvastam el, viszont eddig 2 gépen használom egyszerre, én maximálisan elégedett vagyok vele. Egyáltalán nem volt olyan problémám, mint pl. a Manjaro idióta hibái a lejáró tanúsítványokkal...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
lanszelot #90133 üzenetére
Lehet, de igen gyenge a gép és a 16GB háttértár se sok mindenre elég. Amit megnézhetsz rajta, pl:
-Lubuntu
-ZorinOS
-Peppermint
-AntixVannak a témában jó összefoglaló cikkek: [link]
De lehet jobban járnál, ha a Chrome-ot engednéd el a Safari javára és ezt a gépet meg elengednéd az örök bitmezőkre.
Bici: nem tudok ilyenről. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Manjaro melyik verziója volt fent?
Azon az ágon a közeli rokon https://endeavouros.com/ -t javasolnám inkább arra a gépre, LXQT vagy LXDE felülettel. Maga a disztró is jelentősen kevesebb helyet foglal alapból mint a Manjaro, de közben bármit fel tudsz rá tenni, amit Manjarora-is.
Amivel még tudsz próbálkozni, az a maxperfwiz script: https://gitlab.com/cscs/maxperfwiz/
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
velizare #90094 üzenetére
Az fsck nem csodaszer, itt nálad erősen úgy néz ki, hogy valami meghalt. Amit growler ír azt én is ellenőrizném, hogy a háttértár rendben van-e. Aztán talán megpróbálnám az összes telepített csomag újrarakását. Mivel az apt-od nem működik, talán van aptitude-od telepítve.
sudo aptitude reinstall '~i'
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A holnap érkező 23.2-es mesa-val megkapjuk a sugárkövetést az RDNA2-es vagy újabb Radeonokra.
Továbbá a régebbi Radeonokra elérhető lesz az emulált sugárkövetés (ilyen nincs Windows alatt!), de azt még nem tudni, hogy ez alapból aktív lesz-e, mert a szoftveres megoldás eleve lassabb és azok a GPU-k amúgy is jóval gyengébbek, mint a maiak. Szóval ez a szoftveres RT inkább csak érdekesség, mint hasznos valami. [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A 115-ös Firefoxtól Intel hardveren is megy a VA-API! https://www.phoronix.com/news/Mozilla-Firefox-115
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Abban meg snap van... Akkor már inkább Lubuntu és akkor még gyorsabb is lesz vele a gép.
Egyébként a 2 év Manjaro használat alatt keyring problémám nem volt, csak a hanyagságukból lejáró tanusítványok amit nem igazán értettem mert hát üzleti disztró, nekik jobban oda kellene figyelni az ilyen dolgokra.
Az Endeavour-nál meg amit tök hasonló de nem üzleti, ott semmi gond, minden fasza. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #90006 üzenetére
Én is így tudtam, de nem, megcsinálta 10 másodperc alatt adatvesztés nélkül.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na a ResizableBAR (Smart Access Memory) miatt végre találtam egy okot rá, hogy GPT-re alakítsam a rendszeremet... Viszont ez egy dualboot rendszer, így először újratelepítésre készültem, de aztán találtam rá gyors megoldást:
-win alatt a Minitool partition wizard-ot használtam, hogy az egész lemezt alakítsa GPT-re. Miután ez megtörtént boot időben, reboot után a biosban lekapcsoltam a CSM-et, így elindult a win, már EFI-ből.
-reboot után SuperGrub2 pendriveról bebootoltam, arról meg elindítottam a Linuxomat.
-Linux alatt felcsatoltam az EFI partíciót a /boot/efi alá
-csináltam egy grub telepítést a rendszer ssd-re, majd egy frissítést, így meglett a bootmenü is. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hát, az openSuse-ről mostanában pozitív dolgot nem olvastam, a Neon meg olyan, mintha Arch vonalról használnál valamit, csak ez itt a Kubuntuból nőtte ki magát és packeizé csomagkezelője van, nem apt.
Azért említettem a másik két disztrót, mert egyszerűen csak működnek és minden fasza rajtuk.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
dannyl #89990 üzenetére
Telepíts fel egy ingyenes Virtualbox-ot, ott hozz létre egy virtuális gépet, azon tudsz próbálkozni és majd utána ráérsz élesben telepíteni, ha már megismerted a rendszert.
Az viszont sokat nem mond, hogy felhő alapú szolgáltatás programozása. Ez így nem szűkíti a kört, szóval bármi disztró jó lehet neked. Mondjuk fogj egy Linux Mint Cinnamont és állj neki azzal, az kezdőbarát és nagy userbase van mögötte.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
sh4d0w #89968 üzenetére
Jó hosszú ideje vitatkoztak róla, hogy hogyan menjenek tovább mert a filozófiájuk nem fért össze a mai IT / HW környezettel, de úgy látszik a végére értelmes irányba mentek el a Deb 12-vel.
Persze kérdés, hogy pl. ha előjön valami bug, akkor az meddig marad bent, anno pont KDE bug miatt hagytam el a Debiant...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Warton #89944 üzenetére
Gpartedet nem kell megnyitnod hozzá. https://linuxhint.com/uuid_storage_devices_linux/
Amúgy egyszer be kell állítani, de megoldható a menet közbeni auto mount.
Két megoldást tudok erre, egyik az autofs, a másik meg udev szabály írása.Amúgy az fstab-os állandó csatolás az miért nem jó?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Warton #89939 üzenetére
1: az első a bináris, a második meg a futtató környezet. [link]
2: azért nyitja meg a dolphin, mert ha ott kattintasz rá, akkor ideiglenesen felcsatolja valahová a fájlrendszerben. Terminálban mindenképpen csatolnod kell valahová az eszközt neked is egy mount paranccsal. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
-Skylake- #89934 üzenetére
Nincs semmi gond azzal, amit kérdeztél. Egyszerűen csak gyakran kapunk szerveres kérdéseket itt a kezdő topicban, ilyenkor át szoktuk irányítani a kérdezőt a haladó topicba, mert inkább oda való az a téma.
Egyébként az Ubnutuval sincs gond, de rossz látni, hogy az a disztró ami régebben az asztali disztrók királya volt, az mára teljesen átment az üzleti partnerek kiszolgálására, náluk a desktop az már csak azért van, hogy legyen olyan is... De a te felhasználásodban ez lényegtelen.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tordaitibi #89927 üzenetére
KDE + Snap + Régi Ubuntu + Régi Python.
Ez a kombináció így nekem kicsit kuszának tűnik. Ezt nem lehetne egyszerűbben, tisztábban megoldani?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
-Skylake- #89903 üzenetére
Nem magával a Ryzenekkel voltak gondok, hanem a Ryzenes APU-k voltak itt-ott problémásak, de az már a múlt.
Most raktam Lubuntut egy Gigabyte Brix mini gépre benne Ryzen 4600H-val, száguld rajta.
Btw, sima Ubi helyett valami mást javasolnék. Ha a Debian vonal a fontos, akkor inkább egy Mint-et. Vagy Lubutntut, azok nem olyan kövérek mint a Gnome-os Ubuntu snap-el meg mindennel.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#22163968 #89855 üzenetére
Az Intel IGP az vaapi-n keresztül megy, az nVidia zárt drivere meg vdpau-t használ. A gond az utóbbival van, azt nem tudja használni a Chrome. Erre van egy
vdpau-va-driver
csomag, itt [link] azt írják ennek valami "patchelt" verziója kell de azzal sem megy minden formátum.
Nézd meg a cikket, meg pár friss kommentet a végén.Firefoxhoz csinált valaki vaapi drivert, ami az nvdec-et használja: [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A Debian 12 egész normális irányba ment el, most már újra javasolható desktopra, kivéve persze ha játszani is szeretnél.
Viszont Ubiról én vagy Lubira, vagy Mint Cinnamonra váltanék és akkor pozitív hozadéka is lenne a dolognak.
Garsdaai: Inkább a haladó topicba való ez a kérdés, ott jobban kapsz választ.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
R̲e̲m̲ #89835 üzenetére
Szerintem nem a kezdő Linuxos témát kerested, hanem a haladóknak témát.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Marcsello31 #89790 üzenetére
Szóval, egyszer felrakod a wvdial programot:
sudo apt update && sudo apt upgrade
sudo apt install wvdial
Aztán már lesz egy
/etc/wvdial.conf
fájl a fájlrendszerben, amit tudsz szerkeszteni. Ezt ő a pico-val csinálja amit én még nem használtam, valszeg inkább az alapból feltelepített grafikus mousepaddal kellene csinálni.sudo mousepad /etc/wvdial.conf
Akkor itt bemásolod amit kell, kitöltöd a login adatokat, majd elmented a fájlt. Aztán megpróbálhatsz kapcsolódni:
sudo wvdial
Ha ez működik és stabil, akkor megcsináljuk hozzá a systemd szolgáltatást ami automatizálja.
*ha az első parancsra lefrissíti a fél OS-t kernellel meg mindennel együtt, akkor a továbblépés előtt csinálj egy újraindítást.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Marcsello31 #89788 üzenetére
Vannak videók is a témában. Pl: [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Marcsello31 #89785 üzenetére
Igen.
Azt mondják, hogy ezt kell egy udev szabály fájlba tenned:
# Huawei E3372-325
ACTION!="add", GOTO="modeswitch_rules_end"
SUBSYSTEM!="usb", GOTO="modeswitch_rules_end"
# All known install partitions are on interface 0
ATTRS{bInterfaceNumber}!="00", GOTO="modeswitch_rules_end"
# only storage class devices are handled; negative
# filtering here would exclude some quirky devices
ATTRS{bDeviceClass}=="e0", GOTO="modeswitch_rules_begin"
ATTRS{bInterfaceClass}=="e0", GOTO="modeswitch_rules_begin"
GOTO="modeswitch_rules_end"
LABEL="modeswitch_rules_begin"
ATTRS{idVendor}=="3566", ATTRS{idProduct}=="2001", RUN+="/usr/bin/at -M -f /root/modeswitch.sh now"
LABEL="modeswitch_rules_end"
Ezt meg egy futtatható modeswitch.sh fájlba a gyökérben:
#!/usr/bin/sh
/sbin/usb_modeswitch -v 3566 -p 2001 -W -R -w 400
/sbin/usb_modeswitch -v 3566 -p 2001 -W -R
Azt nem vágom, hogy az at delay állítása alatt mit ért Rpi4 esetén: [link]
*feladom ennek a posztnak a precíz idézését, képtelenség rendesen bemásolni ide. Lásd a linken az eredetit.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Marcsello31 #89783 üzenetére
Az Rpi letöltő oldalán ezt szedd le:
"Raspberry Pi OS (Legacy) with desktop"Ez a Debian 10 (Buster) alapú kiadás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ingatlanos topic!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest