Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
torrente74
üzenetére
-
Winner_hun
félisten
(leszámítva, hogy firmware moddinggal a Pioneer 111 alapú írójából elő lehet csalni a funkciót)
Akkor abban a meghajtóban van egy LS-re használatos olvasófej? vagy azonosító vagy a fene tudja hogy híjják, az a külyü, ami a motor mellett van és a LS sávot pásztázza
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
[link]
Különben sem kell mindig a gép előtt lenni
-
Winner_hun
félisten
válasz
szállitó
üzenetére
Akkor talán már HP firmware-val. De az LG-ről túl sok rosszat hallottam és az LS íróval is rossz a tapasztalatom.
van 2 LG meghajtóm, egy CD-RW és egy DVD olvasó, azokkal semmi gond, régen még jó volt
az LG, de ez az LS író háááát szvsz szar
Én még mindig a BenQ-t venném, nagyon is meg vagyok vele elégedve
-
Winner_hun
félisten
Kontrasztnöveléshez itt van 2 prog, ami kell: [link]
-
Winner_hun
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
-
Winner_hun
félisten
Naszóval itt a nagy keszekuszaságban:
Kontrasztnövelővel egy full DVD 40 perc.
Az nélkül kb 25
CD-re NEM használható a kontrasztnövelés, ott többször kell gravírozni. -
Winner_hun
félisten
válasz
wolverin
üzenetére
Továbbá mély alázattal szeretném megemlíteni, hogy a forumokban való keresgélés közepette észrevettem hogy egyesek elfelejtik hogy mindenki az alapoknál kezdi, mint én is. Ha azért van a fórum hogy a problémákra megoldást találjanak a felhasználók, és érdeklődnek, ne kezeljük le öket.
Bele kellett volna olvasni a topikba, hamár megvan a fórum
A linkek is ebből a topikból valóak. Sokszor (nagyon sokszor) le lettek ezek az infók írva
Amúgy szívesen
-
Winner_hun
félisten
Van egy eladó LS íróm, ha kell valakinek :[link]

-
Winner_hun
félisten
Király ez a BenQ 1655-s író
Surething és a kontrasztnövelő prog megteszi a hatását
-
Winner_hun
félisten
BenQ 1655 rendelés: [link]
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
Winner_hun
félisten
Sry a láma kérdéseimért, amik sosem fogynak el, de hát mindig eszembe jut valami, amit nem tok és meg akarok tudni
Szóval az lenne, hgoy olvastam itt a ph-n valahol, hogy bizonyos DVD írókba másik gyártó firmware-jét bele lehet égetni. Namost egy LG-be GSA-4166B bele lehetne integrálni a HP 840i firmware-jét? Kérdezem azért, mert a bele elvileg ugyan az és a PH-s tesztben a HP volt a legjobb. Hátha csak a firmware miatt volt szar az LG. Vagy ez valószínűtlen? -
Winner_hun
félisten
És az megéri nekem? Az a baj, hogy nem rendeltem még, euróm sincs, aztse tom honnan
Szerintem majd a fórumon körülnézek, azt se tom, mi lesz még az LG írómmal. Mert asszem ahonnan van ott nicsn benq. Ha visszakapom a kesst akkro hepi vagyok, ha nem, akkor csere és vagy jó lesz vagy eladom és úgy veszek benq-t. -
Winner_hun
félisten
Köszönöm a válaszokat, 1655-re kell vadásznom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
Winner_hun
félisten
basszus tényleg

Na akkor valaki segítsen plíz. zóval érdemes a hp-t megvenni, ha az lg-nek is ugyan az a belseje? Vagy csak nagyon hasonló?
Mert az LG a 3-4 lemeznél olyan csíkosra csinálta a lemezt hogy az fájt, RW DVD-nél gyorstörlésnál hibárt írt ki, vlt, hgoy a tálca se ki, se be
meg az első LS lemeznél is hibát írt ki, amit utána még 2x minden gond nélkül megírt
Mi lehetett a problem? HP-val em lesz ilyen?
-
Winner_hun
félisten
Na hétfőn lesz HP 840i íróm, amilyen a PH-s tesztben volt, remélem azzal nem lesznek problémáim. Igazság szerint ilyet akartam, csak nem volt rá kess, ezért vettem LG-t, meg azért, mert azzal még nem volt problémám, sőőőt.
-
Winner_hun
félisten
Amit nem értek az az, hogy a DVD-knél miért azt a szendvicses izét használják. Egyszerűen nem tom felfogni, hogy a CD és a DVD LS felülete között miért kell, hogy különbség legyen, miért nem jó, vagy miért nem megvalósítható, hgoy ugyan olyan legyen mindkettőnél, így a DVD-knél is lehetne éles képeket szkribálni.
Guseppe: [link]
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Hello
Ez a benq író az ls lemezeket milyen minőségben pörköli? Mert az LG-m megy vissza garba, nem igazán úgy ír, ahogy kéne, mert olyan csíkos még CD-n is hgoy az beszarás. Meg hol erősebb hol gyengébb.
Szóval amit ír, ha van fekete felület az full fekete? Nincsenek benne csíkok? -
Winner_hun
félisten
na ezt miért ide írtam?

De nem is. Na mind1
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
Ezt nem is tudta, kösz.
Szemüvegnél mondjuk van karcálló nyavaja meg ez a mikroszálas kendő direkt ilyen érzékeny felületekre van. Állítólag meg ha rálehelek sokkal jobban töröl. Csinálom én mindehogy
Erre vki:
Amit nem értek az az, hogy a DVD-knél miért azt a szendvicses izét használják. Egyszerűen nem tom felfogni, hogy a CD és a DVD LS felülete között miért kell, hogy különbség legyen, miért nem jó, vagy miért nem megvalósítható, hgoy ugyan olyan legyen mindkettőnél, így a DVD-knél is lehetne éles képeket szkribálni. -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Másnak tapasztalat? Vagy észrevétel vagy mittomén
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
a kendőről: [link]
-
Winner_hun
félisten
A lemez ''porzása'' nálam is jelentkezett. Vékony fehér réteg vált ki a lemezből
Ez az LS felület nagyon furcsa. Van, ahol van rajta ujjlenyomat és lehetetlen leszeni
Van vmi speckó törlőkendőm nem jut eszembe a neve
Ez olyan anyagból van hgoy nem karcolja a lemez felületét, csak rá kell lehelni és a rálehelt párával tisztít, a szemüvegem törléséhez szoktam használni. Namost ha ráleheltem a lemezre, nem takarította le az 1-2 hetes ujjlenyomatot
Jó, benyálaztam ezt a törlőcsodát és az ujjlenyomatok 90%-át eltávolítottam a lemezről, de volt, amit nem bírtam leszedni
Naakkor bekeményítünk, 70%-os alkohol előkap
És itt hidaltam le, azzal sem tudtam eltávolítani
Ez nagyon durva. Ahol van az ujjlenyomat, ha finoman elhűzom a kezem akkor olyan, mintha tapadna a lemez felülete. És ahol össze volt fogdosva, ott mintha több fehér por is vált volna ki. biztos az LS lemezekben csempészik a drogot, ki kéne próbálni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szóval a friss ujjlenyomatot el lehet távolítani de ami régebb óta rajta van, azt nem, egyszerűen elnyeli vagy befogadja vagy mittudomén micsinál a lemez.
Amit nem értek az az, hogy a DVD-knél miért azt a szendvicses izét használják. Egyszerűen nem tom felfogni, hogy a CD és a DVD LS felülete között miért kell, hogy különbség legyen, miért nem jó, vagy miért nem megvalósítható, hgoy ugyan olyan legyen mindkettőnél, így a DVD-knél is lehetne éles képeket szkribálni. -
Winner_hun
félisten
Ha az író csíkosan ír, akor vissza lehet vinni garba, hogy nem jó, amit ír? Bár szvsz gar lesz mindenféle képpen, mert volt, hgoy nyomkodtam az eject gombot a tálca meg meg sem mozdult. Meg az első LS-nél hibát írt ki
Aztán jól írt, meg most töröltem rw dvd-t ott is hibát írt ki
Szal go back gari. -
Winner_hun
félisten
Ehh, na ezt megnézem, remélem hasznos az infó. De akkor mi a f@szt csináljak, ha a 6-os nero-ban alapból meg sem jelenik a LightScribe?
Felrakok hozzá a plusz progot ami kell, de semmi
Ja és kell az a .dll, meg a registry elérési útvonala is, nem igazán van időm keresgetni, meg most kedvem sincs
Ha tod hogy hol van, akkor leírhatnád. Köszi
-
Winner_hun
félisten
Ilyen hulladék programot mint ez a nero

nero7-el lehet lightscribe-olni, rájöttem, de nem a teljes cd/dcd-re
Nero indít, új lemez készítése, majd az írás előtti ablaknál a stb-nél a lightscribe-nél a címke nyomtatása be van pipálva. [link]Mellette rámegyek a szerkesztésre, berakom a képet, előnézetben megnézem, jó lesz mondom.
Itt ls-t akkro lehet írni, ha már írtam egy adat cd-t. Szóval egy rw-t beraktam, rá írtam egy kis fájlt aztán jöhet az ls. Namost ez a szar csak egy kis környi területre írt: [link]
csak azt nem értem, hgoy miért. És gyanús is volt, hogy csak ilyen kis területre enged írni: [link]
És itt még az is érdekes volt, hogy az elején nem is engedte, hgoy a bármit is megnézzek, állítsak, csak csinálta egyből a dolgát
[link]
közben próbálkoztam, hogy hátha elállítottam vmit de nem. megírta 2, de mind a 2x ugyan olyan kis sávba
De legalább nem csúszott el
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
6-os néróval sem megy

-
Winner_hun
félisten
Nero7-et nem tom rábírni az LS-re. Csak nem értem, hgoy miért
A menüben ott van, a cd is kész de a menüben mindig csak szürke
CD-nél és DVD-nél ugyan ezt csinálja
A lemez természetesen jól van a meghajtóban...
Leszedtem a 7-es nero-t, felraktam a hatosat, annál meg meg sem jelenik az LS funkció
-
Winner_hun
félisten
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Én a 7-essel még nem tudtam megcsinálni, próbáld ki, ez, amit linkeltem sajna még nicns meg, talán este meglesz

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2.5" 100% noti HDD-k Western Digital, Seagate 250Gb 320Gb 500Gb és 1Tb is!
- ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
szóval műxik kingül?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

<--- hasznos kütyü

Azigen. nekem is ilyen íróm van, eddig kifogástalanul működött