- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Google Pixel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
addikt
Na szóval vettem egy Benq1655-ös írót én is. 2db TDK lemezt rajzoltam vele, azt minden gond nélkül megcsinálta. Utánna vettem Verbatim lemezt, na itt már voltak gondok. Néha megrajzolja, néha nem, néha érdekeset csinál(képeken látszik). Van olyan, hogy nem tudja beolvasni a lemezt, csak villog a led órákig és semmi... Tegnap vagy 10 lemezt megcsinált egymás után, ma megint kezdte a beolvasási hülyeségeket. Amit még nem tudok mire vélni, a TDK lemezekre elősször az adatokat írtam fel, utánna rajzoltam, ez a Verbatim lemezeknél nem megy, ha már írtam valamit a CD-re nem hajlandó megrajzolni...
Itt vannak a képek amiken látszik az ''érdekes'' hiba.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Fordult már elő valakinél ilyen rajzolási bibi és beolvasási hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- Tőzsde és gazdaság
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jogász topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest