- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Ilyen hulladék programot mint ez a nero

nero7-el lehet lightscribe-olni, rájöttem, de nem a teljes cd/dcd-re
Nero indít, új lemez készítése, majd az írás előtti ablaknál a stb-nél a lightscribe-nél a címke nyomtatása be van pipálva. [link]Mellette rámegyek a szerkesztésre, berakom a képet, előnézetben megnézem, jó lesz mondom.
Itt ls-t akkro lehet írni, ha már írtam egy adat cd-t. Szóval egy rw-t beraktam, rá írtam egy kis fájlt aztán jöhet az ls. Namost ez a szar csak egy kis környi területre írt: [link]
csak azt nem értem, hgoy miért. És gyanús is volt, hogy csak ilyen kis területre enged írni: [link]
És itt még az is érdekes volt, hogy az elején nem is engedte, hgoy a bármit is megnézzek, állítsak, csak csinálta egyből a dolgát
[link]
közben próbálkoztam, hogy hátha elállítottam vmit de nem. megírta 2, de mind a 2x ugyan olyan kis sávba
De legalább nem csúszott el
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest