Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Böjt nélkül meglehet a 40 nap egy Honor órának
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- iPhone topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
válasz
Nonamekata
üzenetére
Na megvettem a Samsungot, de elég sok bajom volt(van) vele, úgyhogy lehet, hogy LGre lecserélem, mondjuk abbol csak sajna fehér van. A szoftver ami hozzá jött az elég jó, csak alapból nem megy a Lighscribe alapból
. Kell hozzá Lighstcribe Api. Plusz mikor felraktam a Lighrscribe ot akkor valami problémát jelzett és updatelni kellett. Eddig 4 Lighscribeos lemezt írtam. LGvel simán ment minden Samsungal elsőre lefagyott a rendszer(tuti, hogy ez miatt vagy nero miatt, mer soha nem volt fagyás és csak ezt cseréltem). Másik elsőre nem is akarta megírni a CD, hanem valami hibával kidobott. MAjd még próbálgatom mind2öt mert itt van nállam, ja és a Samsaung nem támogatja a DVD-RAM-ot, míg LG igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Házimozi belépő szinten
- Renault, Dacia topik
- Filmgyűjtés
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Kell hozzá Lighstcribe Api. Plusz mikor felraktam a Lighrscribe ot akkor valami problémát jelzett és updatelni kellett. Eddig 4 Lighscribeos lemezt írtam. LGvel simán ment minden Samsungal elsőre lefagyott a rendszer(tuti, hogy ez miatt vagy nero miatt, mer soha nem volt fagyás és csak ezt cseréltem). Másik elsőre nem is akarta megírni a CD, hanem valami hibával kidobott. MAjd még próbálgatom mind2öt mert itt van nállam, ja és a Samsaung nem támogatja a DVD-RAM-ot, míg LG igen.