Hirdetés
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kois
csendes tag
válasz Giovanni1985 #2124 üzenetére
Melyik az a progi, amelyik nem jön le? Megnézem, nekem sikerül-e.
-
kois
csendes tag
válasz Giovanni1985 #1618 üzenetére
Gameloft-os letöltéseknél wifi-n keresztül először biztosítsd, hogy annak idejére a többi géped ne használja a wifi-t. Így is előfordul, hogy többször kell újraindítani a letöltést, de ilyenkor ahány megát már letöltöttél az megmarad és csak a maradékot tölti le. El fogsz jutni a teljes letöltésig...
2.3 felrakása után az első dolgom az lesz, hogy kipróbálom működik-e a Backstab. 2.2.-n nem megy. -
kois
csendes tag
válasz alexander12 #1234 üzenetére
Próbáld ki ezt:
SIM, SD, akku kivesz, hangerő "fel" gomb nyomva tart, közben rádugod az USBt és addig nyomod a gombot, míg megjelenik a szerviz jel. LG Update elindít, Támogatott szolgáltatások menüpont -> Helyreállítási mód. Itt majd kéri IMEIt, amit az akksi alatt a telefonon megtalálsz. Ez gyakorlatilag újrateszi V10Gt. -
kois
csendes tag
Próbálgattam a MobiUcare és Androidlost programokat arra az esetre, ha eltűnne e mobilom. Működnek és jó progik. Azonban mikor cserélgetem a SIM kártyákat egyszer csak nem érzékelte az OB a SIM kártyát, hiába töröltem a fenti programokat és helyezetem vissza az eredeti SIM kártyát. Azóta volt rendszervisszaállítás, de semmi. LG szerint szoftverfrissítés segít, de mivel 10g van fent nem tudom frissíteni, az LG-nél meg 2 hét lenne, amit nem tudnék kivárni annyire hozzám nőtt az OB (100%-ig meg vagyok vele elégedve!). Hogy tudnám felpakolni valamelyik szoftvert, ha eleve a legfrissebb van fent? Várjam meg a 2.3-at?
-
kois
csendes tag
Szerintetek várható, hogy a Backstab a Gameloft-tól fog működni az OB-n a 2.3 után?
-
kois
csendes tag
16 gb class 6 Silicon Power SD kártyával sajnos időnként beszaggat a 720x480 felbontású videófelvétel. Nem tudom, hogy a 16 gb vagy a class 6 miatt van.
Lszi jelezzen akinek 16 gb kártya van bent, hogy milyet érdemes venni, amelyiknél nincs szaggatás -
kois
csendes tag
Ha valaki szeret olvasni, vagy ha van egy jó könyv amire nincs ideje, de kocsiban ülve meghallgatná annak ajánlom az Moon+ Reader Pro programot. Magyarul tisztán, hangsúlyozva olvassa fel az ebook-okat. Magyar SVOX kell hozzá.
-
kois
csendes tag
16 gb class 6 Silicon Power SD kártyával sajnos időnként beszaggat a 720x480 felbontású videófelvétel. Lehet veszek egy class 10-est.
Valóban le tudsz tölteni offline google maps térképeket (műholdképet nem, csak sima térképet), de csak csak 5.7-es verziótól. Egyszerűen frissítsd a marketen a google maps-et. Navigáció azonban nem fog műküdni internetkapcsolat nélkül.
Bővebben itt olvashatsz
[link] -
kois
csendes tag
A contact gomra nyomva ide küld: http://mobilephones.us.lge.com/support.aspx
Persze az oldal nem található...Country United States... A menüben a Customer Support / Supporting model alatt meg véletlenül sincs a P970... Lehet beviszem a T-mobilhoz vagy az LG-hez, hogy nyomják fel a friss SW-t a telómra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest