Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
(#16350) cerb
Azért mert a T-Mobil-nál a legfrissebb a V20O azt mindegy mivel rakod fel. Ha V20OTMO SFT-al akkor is azt fogja ki írni.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
(#12888) cerb
A recovery root leírásomba találsz egy patchet Arc_camera.zip akkor csendes lesz a kamerád.
(#12891) heinci
Nézd meg ahonnan letöltötted a Marvel9, hogy nincs-e hozzá patch. a 2-3. HSZ-ben szokott lenni.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
embe
nagyúr
A kamera appot ne töröld. Csak recoveryből telepítsd ezt az ( talán ) Attilaahun által "némított" alkalmazást. LG Camera mute
Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
bubus66
nagyúr
(#11135) cerb
Igen valószínű, nekem momentán nem sikerültén is csak rootolni akartam, de mivel nem jött össze marad a recoverys meg oldás.De azok is gyári romok. Nem előre rootol csak a recoveryt teszed fel és abból tudód rootolni a telefont.embe
köszönöm a linket, holnap meg érkezik a tok.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#11095) cerb
A Logout blogomba meg találod, a V20O_HUN recovery+root le van írva hogyan kell fel tenni. Ugyan úgy mint a V20O_DEU-t csak ez amit csináltam a gyári HUN. Igen működik, csak a Superuser.zipet ne felejtsd el előbb a SD kártyára másolni. Mert a flash végeztével a recovery jön be. Érintős.
[ Szerkesztve ]
-
alikah88
tag
Igen erre csak az első hozzászólás tulajdonosa képes. Mondjuk annyi szóljon mellette, hogy szerintem már annyi mindent lehetne beleírni, hogy el se férne és kb naponta változik pár dolog, így elég nehéz folyamatosan frissen tartani az első hsz-t. Kezd egyre több custom rom is lenni. Örülök, hogy sikerült kicsit beletúrni a rendszerbe gond nélkül, először én is féltem, hogy bajt fogok csinálni, de végülis ott a SmartFlashTool, az bármilyen bajból kihoz
Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2
-
tzsolesz
nagyúr
Azóta LG Optimus 2.0-át.
Használtam a Launcher pro-t, de az annyira nem vált be. Nekem jobb a GO Launcher iPhone 3 témával iszonyat kegyetlen, meg az ikonok is barók.
Az optimus Weather tetszik a legjobban, és a Go Weather-ben megtalálható az LG téma is, majdnem egy az egyben ugyan az mint a gyári. Próbáljátok csak ki.
[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
Cerb: Én is ugyanebben a cipőben jártam. A launcher pro sokkal gördülékenyebb és szebb is a letisztultságával de evés rá a widget. Viszont én ajánlanám egy honfitársunk nagyszerű és rendkívül jól testre szabható programját ez pedig az elixir widget. Ugyanazokat tudod beállítani rajta mint a go switch-en, sőt, sokkal-sokkal több mindent és sokkal jobban testre is szabható!
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
Jobban jársz, ha felteszed a 2.3.4-es lite-ot, abban eleve nincsenek benne a sallangok.
@embe: nem tudom, mi a f***t óvnak benne, egy értelmes dolog a felső csík, az se az ő találmányuk, csak annyit elqrtak benne, hogy nincs zseblámpa gomb.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
i are robot
senior tag
Amikor olyan esemény történik, amihez böngésző kell, felugrik egy ablak, és rákérdez, hogy mivel nyisd meg, valamint be lehet pipálni, hogy az legyen az alapértelmezett. Ezek szerint nálad ez már a gyári, hogy ezt a választási lehetőséget hogy lehet előcsalogatni, az a nagy kérdés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- ZIDOO médialejátszók
- Bestbuy játékok
- EA Sports WRC '23
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest