Hirdetés
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
A kamera appot ne töröld. Csak recoveryből telepítsd ezt az ( talán ) Attilaahun által "némított" alkalmazást. LG Camera mute
-
bubus66
nagyúr
(#11135) cerb
Igen valószínű, nekem momentán nem sikerültén is csak rootolni akartam, de mivel nem jött össze marad a recoverys meg oldás.De azok is gyári romok. Nem előre rootol csak a recoveryt teszed fel és abból tudód rootolni a telefont.embe
köszönöm a linket, holnap meg érkezik a tok. -
bubus66
nagyúr
(#11095) cerb
A Logout blogomba meg találod, a V20O_HUN recovery+root le van írva hogyan kell fel tenni. Ugyan úgy mint a V20O_DEU-t csak ez amit csináltam a gyári HUN. Igen működik, csak a Superuser.zipet ne felejtsd el előbb a SD kártyára másolni. Mert a flash végeztével a recovery jön be. Érintős.
-
alikah88
tag
Igen erre csak az első hozzászólás tulajdonosa képes. Mondjuk annyi szóljon mellette, hogy szerintem már annyi mindent lehetne beleírni, hogy el se férne
és kb naponta változik pár dolog, így elég nehéz folyamatosan frissen tartani az első hsz-t. Kezd egyre több custom rom is lenni. Örülök, hogy sikerült kicsit beletúrni a rendszerbe gond nélkül, először én is féltem, hogy bajt fogok csinálni, de végülis ott a SmartFlashTool, az bármilyen bajból kihoz
-
tzsolesz
nagyúr
Azóta LG Optimus 2.0-át.
Használtam a Launcher pro-t, de az annyira nem vált be. Nekem jobb a GO Launcher iPhone 3 témával iszonyat kegyetlen, meg az ikonok is barók.
Az optimus Weather tetszik a legjobban, és a Go Weather-ben megtalálható az LG téma is, majdnem egy az egyben ugyan az mint a gyári.
Próbáljátok csak ki.
-
pcsabat
őstag
Cerb: Én is ugyanebben a cipőben jártam. A launcher pro sokkal gördülékenyebb és szebb is a letisztultságával de evés rá a widget. Viszont én ajánlanám egy honfitársunk nagyszerű és rendkívül jól testre szabható programját ez pedig az elixir widget. Ugyanazokat tudod beállítani rajta mint a go switch-en, sőt, sokkal-sokkal több mindent és sokkal jobban testre is szabható!
-
i are robot
senior tag
Amikor olyan esemény történik, amihez böngésző kell, felugrik egy ablak, és rákérdez, hogy mivel nyisd meg, valamint be lehet pipálni, hogy az legyen az alapértelmezett. Ezek szerint nálad ez már a gyári, hogy ezt a választási lehetőséget hogy lehet előcsalogatni, az a nagy kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 14 Pro Max / 512GB / Ezüst / Új akkumulátor / Garancia!
- BONTATLAN iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán Független
- GARANCIÁLIS, iPhone SE (2022) 128 GB, Mindnight, független
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest