Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alikah88

tag

válasz dave182 #3651 üzenetére

Hasznos appok:
    Soundhound - zenéből felveszel egy kis részletet és megmondja hogy melyik számról van szó, hasznos ha pl a rádióban megy egy szám ami tetszik, de nem tudod, hogy mi a címe
    Angol szótár (asszem így van fenn marketen), de van benne német és francia is, jah és offline.
    Astro - fájlkezelő
    Box - 50 GB ingyen tárhely LGseknek, de siess mert az akció csak egy megadott időre érvényes
    eBuddy XMS - wifin/3g keresztül tudsz sms szerűen írkálni másoknak, akiknek fennvan
    Elixir - telefon információk
    Fancy Widgets - fizetős, de nekem ez jön be a legjobban (időjárás, óra widget)
    GPS státusz - gyorsabban talál jelet a gps
    Home Switcher - ha több launchert használsz
    Minimalistic Text - widget, szövegesen szinte bármit ki tudsz vele iratni (időjárás, óra, dátum, akksi, elég sokminden)
    WidgetLocker - lockscreen csere
    MissedIt! - WidgetLocker mellé ajánlom, kiírja a nemfogadott hívásokat, smseket, gmail...
    PhoneLocatorPRO - ha elhagyod a telefonod, vagy ellopják le tudod tiltani, meg tudod nézni hol van, tudsz képeket csinálni a telefon kamerájával, tudod törölni a telefonon lévő tartalmakat
    Skype - szerintem nem kell elmagyarázni :D
    Hirtelen ennyi :D Jah egy Launchert azért még ajánlanék. Nekem a LauncherPro jött be a legjobban, nem akadozik annyira mint a gyári. De az ADW és a GoLauncher is említésre méltó. Kinek mi jön be :)

[ Szerkesztve ]

Google Pixel 8 + Huawei Watch GT 2

Új hozzászólás Aktív témák