- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomszy1
tag
válasz
gago1975 #86867 üzenetére
T-től vettem, benne vannak és hűséggel (amúgy se váltanék) 40k-val olcsóbb volt mint arukereso legolcsobb boltja. az 5 év gari jelentős szerepet játszott a döntésben, tudatosan választottam ezt
De köszönöm az infót!
Még lehet lesz kérdésem hozzátok, csomó dolgot akarok beállítani, ez az első igazi smart tv-m....
Egy dolog ami hamar feltűnt és baromi idegesítő: youtube reklámok... most fogok utána olvasni van-e mód kiprogramozni...
Igazatok van, nyilván azok térnek ide akiknek hibájuk van. Ezért is akartam leírni, hogy szerintem jó készülék, annak ellenére hogy belépő szintű. Csak vásárlás előtt elolvas az ember 3 ilyen hsz-t aztán könnyű elbizonytalanodni. De az 5 év gari meg a kedvező ár segített a döntésben..
-
Tomszy1
tag
Sziasztok!
Csak azért jelentkezek, mert megérkezett az LG 55 UJ634V tv-m és az első pár órás nyüstölés után tetszik! Aki követte az utóbbi heteket, tudja, hogy sok panasz érkezett rá, de bevilágítás és egyéb zavaró tényezőket eddig nem tapasztalok. Ha jön még infó akkor jelzem
Ja és nem utolsó sorban köszi a segítségeteket!
-
Tomszy1
tag
Szia!
A korábbi posztokat nem tudom olvastad-e, ott tárgyaltunk az 55"-os LG 634-es szériáról és több kolléga is panaszkodott illetve hibás darabot kapott... Erről van esetleg tapasztalatod, hogy mennyire jellemző ez a dolog? Én is vásárlás előtt állok, egy Samsunggal összevetve az ár és az 5 év gari miatt egyelőre az LG áll nyerésre.
Ha nem lenne 30ezer a különbség akkor a samsungot választanám (az a 6102-es széria). -
Tomszy1
tag
válasz
stemplar07 #86612 üzenetére
Ezen a képen azt kellene észrevenni, hogy a téglalap alatt és fölött a fekete kissé világosabb, a samsungnál pedig nem annyira? Itt a képen nekem ez látszik, de nagyon minimális különbséget érzékeltem.
Vannak azért a fórumon elégedett LG felhasználók is a többször említett UHD tvkkel?
-
Tomszy1
tag
válasz
westcoastog #86587 üzenetére
Tehát azt mondod hogy a beégésen kívül meg voltál vele elégedve? T-mobilnál pont elfogyott a Samsung... De elég sokan voltak úgy hogy a két tipusból választottak és mindenki a Samsungot vette. Csak ne lenne közte 30000 különbség...
u.i.: ugye ez a beégés nem normális dolog ennél a tipusnál? illetve hogy a sok fényes foltod van?
-
Tomszy1
tag
Sziasztok! LG 55UJ634V tv vásárlása előtt állok. Egy vele konkurrensnek számító samsung vagy az lg mellett gondolkodom. Az LG T-nél olcsóbb lenne majdnem 30-al s emiatt venném inkább őt, viszont kicsit elbizonytalanít a sok negatív vélemény ezekről a készülékekről. Valóban ennyi gond van velük? Maradjak szerintetek a Samsungnál?
Köszi bárminemű infót is ami segíthet a döntésemben.
-
Tomszy1
tag
válasz
blakey #13886 üzenetére
Szia, köszi a választ. Igazából nincsenek hatalmas elvárásaim az LCD tv-ktől, de plazmát nem igazán szeretnék. Ezt a 42LS5600-as típust 100000ft-ért meg tudnám szerezni, ami nekem elég jó árnak tűnik. Ha csak nem kirívóan rossz a tv, akkor megvenném. Később aztán gyűjtögetek és majd beruházok valami tutira, addig úgyis elég sokat fejlődnek majd gondolom.
Mit gondoltok? -
Tomszy1
tag
Sziasztok, új (első) tv vásárlását fontolgatom, de már vagy fél éve. Mindenképp LG-t szeretnék. Tudnátok ajánlani egy típust, ami árban a lehető legalacsonyabb és kielégíti a következő igényeket:
-minimum 42 col
-árban 130k körül gondoltam, de max 160k
-filmezésre és nagyon ritkán tv nézésre használnám.
-DLNA meglétét nem tudom szükséges-e
(ha ezen keresztül lehet géppel összekötni és úgy is filmezni akkor esetleg)Smart tv, 3D jelenleg nem fontos számomra.
Lenne esetleg tippetek? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest