- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefter
veterán
válasz
junior19 #99325 üzenetére
"A másik, hogy az alsó furathoz illesztjük a vasakat, ekkor nem fognak látszani a tartó vasak, s ahogyan írtad, mind a 4 csavar belecsavarható"
Erre volt kíváncsi a kérdező"de mivel az új tévé felfogatása az alsó részen van, a réginek pedig a közepén, magasabbra kerül majd a tévé. Ekkor a fali rögzítést is lejjebb kellene rakni"
Az, hogy lejjebb kell fúrni a fali részt nem volt kérdés/szempont. Fizikailag tökéletesen rögzíthető a tv, lejjebb fúrni meg kb 2 perc... -
Sefter
veterán
válasz
MaxxDamage #99309 üzenetére
Én tartom magam ahhoz, hogy rászerelhető..
Gondolj bele...:
300mm szélességnél van luk a csavarnak? (van, mivel 300x300 felrakható rá)
200mm magasságnál van luk a csavarnak? (van, mert 200x200 felrakható rá)
súlykorlátba beleesik? (35kg bír az állvány, a tv 20kg)(#99313) junior19
mert NEM LEHET rászerelni fizikailag, vagy mert nem tetszik az állvány...? -
Sefter
veterán
válasz
MaxxDamage #99277 üzenetére
Igen, rá tudod szerelni a fali tartóra az új tv-t.
-
Sefter
veterán
válasz
LiteCross91 #99162 üzenetére
Én használtam, csak lejárt a próbaidőszak..közben áttértem az emby-re, ami eddig mindenevő nálam. Nekem az xplay nem játszotta le a 2.0 AAC-t, akkor próbáltam másra áttérni. Te kifizetted a licence díjat vagy a próbaváltozatot használod?
-
Sefter
veterán
válasz
subset #99150 üzenetére
Nem segít, az a baj, hogy nagyon gyenge hardverre erőltetik az optimalizálatlan androidot
Eleinte elég gördülékeny volt, de sokszor összeomlott (újraindult a rendszer), mára már sokkal stabilabb (5.0 -> 7.0), de már nem elég a 2GB mem, lassú...ha tehetném kukáznám belőle a rendszert és "buta tv-ként/kijelzőként" használnám, de azt sajna nem lehet... -
Sefter
veterán
válasz
S.Zoliy #99144 üzenetére
Képminőségben nekem bejön a Samsung féle qled (q70-től felfelé..), de az android miatt a kettő közül tuti az LG-t választanám...ha hosszabb távra keresel tv-t, pár év múlva az androidos tv-d egyre lassabb lesz (tapasztalat sajnos, van egy 5 éves akkori felső kategóriás sony-m, siralmas mi lett belőle rendszer szinten...)
-
Sefter
veterán
Azt írtam, hogy iptv-hez felesleges a tv-ben a tuner...mivel a beltéri intézi.
szerk: Én is rühellem egyébként, egyáltalán a digitális tv-zés egy vicc...
Szerintem úgy kéne működnie, hogy én döntöm el melyik csatornákra fizetek elő (nem kihasználatlan csomagokra fizetek), vicc az 1080i/720p felbontás is a mai világban. Nyelv választás, kamera választás..stb ezeknek már alapnak kéne lennie, mert megoldható lenne technikailag. -
Sefter
veterán
válasz
Longman8504 #98981 üzenetére
Nekem a kistesója van (49sm9000). Monitorként használom, meg filmet nézni..teljesen elégedett vagyok vele
-
Sefter
veterán
sziasztok!
Próbálkozok DLNA-n keresztül 4k HDR lejátszással. A forrás egy synology nas, és LG sm9000 tv-n nézném.
Plex szerver - plex app: 1080p-ig nincs semmi gond, viszont 4k-nál, pufferel elég gyakran (gondolom transzkódol, de nem tudom hol kéne ezt kikapcsolni..)
Emby szerver - emby app: ezzel jól mennek a filmek, viszont van olyan srt felirat amit nem eszik meg...
Plex szerver - xplay kliens: látszólag minden ok (nem transzkódol, direct play van), lejárt a próba időszakom, ha az előző kombinációkra nincs megoldás, akkor kifizetném a licence díjat..
Van megoldás az első két verzióra?
Plex/Emby szervernél van olyan opció, hogy letölti a magyar feliratot, ha nincs olyanom? -
Sefter
veterán
válasz
gago1975 #97323 üzenetére
Hülyeséget...ha telefonoknál, tenyérnyi méretben előfordul (galaxy s10, oneplus 6t), addig 100x ekkora kijelzőben megoldották
Valamiért monitort se nagyon gyártanak oleddel, pedig lenne rá igény (ott is 8-10-12 órát menne rajta a statikus téma naponta).
Nem azt mondtam, hogy mind ilyen, és biztos előjön... -
-
Sefter
veterán
válasz
viperabácsi #97154 üzenetére
Láttam a posztod, de nem ismerem sajna a készüléket
Nekem is ez az első Lg-m, most jöttem sonyéktól -
Sefter
veterán
Használja valaki a tv-t monitornak?
A videokártyám támogatja a 4k 60Hz-et, de csak full hd-t enged kiválasztani...gondolom a plug&play eszköz miatt. Van ehhez driver? (nem találtam)
Windows 10 van a gépen.. -
Sefter
veterán
Nagyon klassz a kép, megnyugodtam, nincs gond az ips-el
A webos-t még szoknom kell (sebességben ez a leggyorsabb tv os amit láttam), a droidos sony mellett nem találok semmit. Magic remote megint csak nagy királyság.
Kérdés:
média lejátszásra Ti milyen programot használtok?
Menjen a plex? Vagy van jobb alternatíva? -
Sefter
veterán
Ha elfér, nézd majd meg a kinézett tv 55”-os verzióját is, mert árban lehet jobban jársz...
Saját példám, de sajnos nálam nem fér el nagyobb
49sm9000 (290e ft) -> 55sm9010 (270e ft)
sony 49xf9005 (370e ft) -> 55xf9005 (260e ft)
samsungnál pedig jobb panelt kapnak 55”-tól, pl 49q60 gyengébb panelt kap mint az 55q60.. -
Sefter
veterán
válasz
djentleman #97066 üzenetére
Köszi!
Végül 2 tv maradt a rostámon egy sony, meg ez. A sony-t már sehol nem lehet kapni (va panel lett volna), így bepróbálom ezt
csak az bosszant, hogy nem fér el az 55-ös , pedig olcsóbb lenne... -
Sefter
veterán
Sziasztok!
Rendeltm egy 49sm9000-es tv-t, de még nem mentem érte...
Első sorban játékra, meg filmre kell és félek az ips-től a HDR tartalom miatt. Van valakinek ilyen tv-je? Hogy van megelégedve vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezünkben a Honor Magic V5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest