- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milanakos25
csendes tag
válasz
milanakos25 #39970 üzenetére
Szóval. Már megvan mit kell vennem.
STRONG CAS7 Conax/CAM modul
ez, legalábbis remélem. Szóval, ha ezt megveszem, akkor utána el kell mennem a T-hez kérni egy kártyát? De akkor az egy új előfizetés lesz , szerintem. Viszont ugyanazokat az adásokat leszek képes fogni, amiket anyámék is a T-s előfizetésükkel, jól gondolom? De ezt eljátszhatom a digivel is? Kérhetek tőlük is kártyát, és akkor ugyanazok a digi-adások lesznek, mint a digis tvn? De hogyha ezt új előfizetésnek számolják, akkor inkább hagyom a fenébe az egészet :-) -
milanakos25
csendes tag
válasz
milanakos25 #39952 üzenetére
Elnézést, azt kifelejtettem, hogy akrámelyik csatornára megyek az m1,m2-n kívül az irja ki, hogy nincs CI-modul
-
milanakos25
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a gond, hogy tavaly nyáron vettem egy LG led hd tv-t és véletlenül addig állítgattam a csatornarendszert, hogy megtaláltam a kábeles dtv funkciót. Itt kezdődnek a gondok. A házunkban 2 szolgáltató van, t és digi. Mindkettő set top box-al üzemel, a digi sima műholdas, a t sem ip tv, csak egy egyszerű digitális. Az én tévémhez pedig mezei kábel van, t alapcsomaggal. Azt kérdezném h miért van az hogy miután elállítottam az lg tvm csak digitális adást fog, talál 135 digitális csattornát, tök szuperül kiír mindent, h mi fut éppen, meddig tart, stb. Mint a t home, vagy a digink. Ám csak 2 csatorna jön be. az m1hd és az m2hd, plusz 3 rádió. Kossuth,petőfi,bartók. A kábeles adók, pl c36 ( ami eddig a mezei m1 volt). stb megszűntek. Ha a beállításokat nézem ott kiadja h upc , mint szolgáltató, holott nekünk az sosem volt és nem is lesz,. Ha rámegyek, hogy további szolgáltató akkor keres és talál 135 csatornát, amiből kettőt tudok fogni. De ha megnézem a csatornákat azok egytől-egyig a t csatornái. Mivel nincsenek extra csomagjaink, ezért gondolom h pl a hbo eleve nem jön be, de pl egy sport tv, vagy rtl klub.nak be kéne jönnie. De nem. csak m1 és m2 , ráaádsul hd-ben. Nem értem. Valaki tudna segíteni?
Köszi szépen!
u.i. Viszont a vb meccsek nagyon király minőségben vannak, szóval lehet a foci vb ideje alatt nem is nyúlok hozzá !
Milán
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest