- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blau24
tag
Sziasztok! Lenne egy 49SK8500PLA tévém és megjelent rajta függőlegesen egy fekete csík az aljától a tetejéig, lehet ezt szerintetek javítani vagy engedjem el? Van már valakinek tapasztalata? Még csak 4 éves a tv...
Előre is köszönöm szépen! -
blau24
tag
Sziasztok!
55SM8200 és 55SM8600 között mi lenne a különbség? Nekem 49SK8500 van és nagyon meg vagyok vele elégedve, ismerősömnek segítek választani de az SK8500 már kifutott...
A segítséget előre is köszönöm -
blau24
tag
Sziasztok! Ma megérkezett egy 49SK8500-as tv, előtte megrendeltem egy VA paneles 6950-et amit visszaküldtem mert valahogy nem volt az igazi, hát ég és föld a kettő között a különbség (Euronics-ba sikerült megvennem 195-ért) aki gondolkozik szerintem ne habozzon tényleg gyönyörű a képe, ugyanazon filmeket játszom le rajta de kb. alapbeállításokkal tökéletes kép van....6950-nél napokig próbáltam a kép beállításokat....utána elgondolkoztam egy Samu QLED-en de most már örülök, hogy maradtam az LG-nél.
-
blau24
tag
Sziasztok! 49SK8100PLA és 49SK8500PLA között gondolkozok. Az Euronics-ba 190.000,- és 230.000,- most akciósan, megéri a 8500 azt a 40.000,-forint felárat? Tud annyival többet? Nagyon sokat számít a kép minősége. Tv-zésre, pc-vel összekötve játékra és filmre lenne használva.
Válaszokat előre is köszönöm -
blau24
tag
Köszönöm a válaszokat
junior19: Teljesen szemből nézem kb. 3 méterről sötét környezetben, minden beállítást végig néztem már és próbáltam állítani, ha leveszem 35-re a háttérvilágítást az már nagyon sötét nekem
Azt hiszem megpróbálkozom egy IPS-el összehasonlításképp. -
blau24
tag
Sziasztok! A napokban megérkezett az 50UK6950PLB de valamiért nem az igazi, előtte 7 évig egy IPS paneles 42LM620S-t használtam, lehetséges, hogy annyira hozzászoktam az IPS-hez hogy ez miatt nem tudom megszokni? A színek valamiért nem az igaziak és a fekete nekem kicsit sok...vagy esetleg próbálgassam még a beállításokat? 14 napos visszaküldésem van rá és gondolkozok akkor az 55-ös IPS panelesen.
Külső HDD-ről illetve PC-ről néznék filmeket illetve PC-vel összekötve játék is lenne.
A válaszokat előre is köszönöm -
blau24
tag
Sziasztok! Milyen LG tv-t ajánlanátok max. 200k-ért? Nem kell 3D és SMART. Min. 42", a lényeg a kép minőség illetve játék is lenne rajta pc-vel összekötve. Köszönöm, üdv
-
blau24
tag
Ja, és a fenti probléma azóta áll fenn, hogy belőttem az x-boxot, wireless joy van hozzá.
-
blau24
tag
Sziasztok!
SOS segítség kellene! A problémám, hogy bármit nyomok a tv távírányítóján (42LM620S), az infót hozza be (fent legördülő) illetve folyamatosan villog a tv-n a bekapcsoló gomb melletti piros led. Emellett a T-Home-os box távirányítóját is zavarja, teljesen meghülyíti, csak ha kiveszem az elemet a tv irányítójából akkor áll helyre. Valami ötlet valakinek? Köszönöm! -
blau24
tag
válasz
Yogibear974 #14433 üzenetére
Köszönöm, én is csak ezt az egyet találtam de ennél nem volt megjelölve ez a széria ezért is kérdeztem rá..
-
blau24
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, az alábbi tv-hez melyik wifi adapter lenne jó?
LG 42LM620S
Köszönöm
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest