- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Thorkos #84821 üzenetére
Értem, csak gondoltam a+2 mag miatt a gyorsabb menü, gyorsabb fájlbeolvasás, a + böngésző, Jack csati, stb. miatt megemlítem, mivel csak filmezésre megy, a HD és FHD filmeket teljesen jól skálázza fel. De lehet, hogy már nem is kapható a típus. Uff.
senki66 Ugyanúgy mindent kezel, mint a többiben, neki is van hozzá. Írj neki nyugodtan, ha van még kérdésed. PIP vagy PAP? Úgy tudom, hogy nincs ebben a kategóriában idén, a tavalyi szériában volt, de ezekből csak az UH661V-hez lehetett MR650-es Magic Remote-ot használni, a többiben nincs hozzá Bluetooth. -
törölt tag
válasz
Thorkos #84816 üzenetére
Ez gyengébb az LF650-nél, és még a régi menü van rajta. Szerintem legalább LH6-ot nézz, amíg van, ott morfondőrnek írtam ezekről. Vagy erre a használatra talán már jobb lenne egy UHD, nemrég 129k-ért volt ez a 49UH603V.
Tdizsolt Ennyi[link].
Imy A WIDI-t szeretnéd használni, vagy wifin filmezni a gépedről? -
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
Thorkos #74373 üzenetére
Harman Kardon fórumban ezt írják ...
Then it showed a screen where I can change the delay after AVR154 power-on. The default is 1500ms. Logitech say some devices may take up to 3000ms. Tried 3000, but it did not help. Tried 6000 and it worked. Did not need to change the second delay from the 1000ms default.
Vagyis van benne egy számláló hogy mennyi időn belül kapcsolja be !
A megoldás ez lesz neked is :
A better solution to this problem is to set the Power On commoand to be "none" as the input command will powere on the unit
Devices>Your AVR>Settings>Power Setting
Then at
Devices>Your AVR>Settings>Adjust Delays
Set the Power On delay to 0msVagyis a Harman Kardonon belül állítsd át a Deley -t 0ms = azonnal bekapcsol
Ha így sem jó akkor nincs ötletem, de biztosan az erősítőn belül keresd a hibát !
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest