- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
válasz
tvamos #111847 üzenetére
Sajnos nem.
Ha a hátulján lévő gombokat használva csak a beállítás menütn maradok, akkor tökéletesen bármit csinálhatok. Akár a teszteket is.
Viszont most már szinte 100%-osan nem tudok forrást váltani, mert ahhoz már be kell töltenie valamit.
Arra is gondoltam hogy a factory reset után ott maradtak adatok és azért akad össze.
Valaki tud ajánlani valamit?
Nagyon rossz, hogy pont a gyári visszaállítás cseszte el a tv-t.
Köszi. -
huncutka1029
addikt
-
Julot
aktív tag
válasz
tvamos #68356 üzenetére
Szia!
Nem a TV hibája, de nem is biztos, hogy a szolgáltatóé ( DiGi ? ) Én először a kábelezésben - esetleg az elosztóknál - keresném a hibát. Nem egyszer jártam, javítottam hibát ilyen problémák miatt. A Digi digitális "sugárzása" különösen érzékeny, ha rosszak a kábel csatlakozók, gyenge minőségű vagy rosszul bekötöttek az elosztók ( Pl bemenő ág a "TAP"-ba, vagy "OUT"-ba stb... ) Szóval én első körben először a kábelezést és a csatlakozókat nézném át.
Üdv.:
Julot
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest