- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
DJ Diablo #68470 üzenetére
Macerás.
nekem van hasonló ami még ATA hoz is jó, de eszembe se jutott állandó használatra. Csak szerelőknek való ellenőrzés céljából használjuk.nem stabil , könnyen kimozduló kapcsolat ami nagyobb film féltöltésénél okozhat megszakadást ami ugye újbóli kezdéssel párosul. De majd a gyakorlatban eldől.BUÉK
-
zluspai
csendes újonc
válasz
DJ Diablo #67187 üzenetére
Megkérdeztem az LG remote androidos app felesztőit miért nem aktív a billenytyűzet az appon, ezt válaszolták:
Keyboard button is activated when focus is gained by any system text input on TV (also keyboard appears on TV screen).
So if you see keyboard on TV screen, keyboard button should be enabled on your mobile phone and you can use your android keyboard with all its features.
With some applications keyboard doesn't wok (Youtube and some games).Best wishes,
LG webOS Magic Remote development teamLefordítva: akkor aktiválódik amikor a keyboard a tv-n is megjelenik, de némely appban mint a youtube nem megy...
-
Beni2360
félisten
válasz
DJ Diablo #67081 üzenetére
Végy egy komplett külső házat az stabilabb és normálisan néz ki. Ezeket amit linkeltél általában szereléseknél használjuk és nem állandóra. Ha 3.5" akkor kel a külön táp, ha 2.5" akkor nem kell, elég áramot kap az USB porton keresztül de azért ha lehet ne 7200 sebességűt. Formázni meg mindenképpen NTFS-re kell. Penről lejátszik akármekkora is.
-
Watt25
veterán
válasz
DJ Diablo #67078 üzenetére
Régebben az volt az alapelv, hogy már eleve pendrive-ra nem rögzítenek az LG tévék. Volt, aki mondta, hogy az újabb verziók már hajlandóak Pendrive-ra is rögzíteni, tehát igazából ez talán nem lehet gond. Az biztos, hogy nekem működött 32GB-os HDD-vel is, de elképzelhető, hogy az újabb tévéknél valamivel magasabb a minimum határ. (De semmiképpen sem több száz GB.)
De még ha működik is pendrive-val, lehet, nem mindegyikkel. Próbáld másikkal. (Egyébként meg ne szórakozz, szerezz egy régi HDD-t.) -
csab2
veterán
válasz
DJ Diablo #66343 üzenetére
Nekem nem igazán ment a csatornák PC-n való szerkesztése: volt amit egyszerűen nem volt hajlandó megcsinálni, plusz néhány csatorna 4000 feletti számot kapott, stb. Emiatt legutóbb - amikor eltűnt két csatornaszám - teljesen újrahangoltam mindent, és a csatornák rendezését a tévén csináltam meg. Tovább tart, de nem barmost össze-vissza semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest