- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
SlayerSub #95043 üzenetére
Hát elvileg egy filmet bőven kifutja, de ha a cuccal összekötöd és mindkettőt rádugod egy 1A mobil töltőre vígan el vannak hátul. Nekem a régi TV-nél elég volt a TV usb portjára dugni és amikor bekapcsoltam a tv akkor kapott áramot. A mostani egy adok-veszek transmitter receiver de nem találom hol vettem. De olcsóbb a sima adok jelet.
Megtaláltam de én anno olcsóbban vettem.
Ennél már egy fejhallgatóval jobban jársz.
Azért a két eszköz összekötésénél már adódhat hangcsúszás. -
Beni2360
félisten
válasz
SlayerSub #95041 üzenetére
Mivel nincs rajta 3.5 jack kimenet, csak egy DAC és toslink kábel a kütyüd közé vagy egy Bluetooth vevő a kütyüdbe dugva és avval tudod párosítani. Mindkét esetben + tápellátás kell.
Én most cseréltem C8-r a a TV-t és már elfogadja a régi 6 éves BT fejhallgatómat, míg a régebbi 4 éves TV még nem. Ez a legkényelmesebb. Este bekapcsoltam a fülest és jelezte a Tv, hogy szeretnék-e váltani rá. Kikapcsoláskor meg egyből visszakapcsolt a TV hangszóróra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest