- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Suso27 #52900 üzenetére
Hali! Ntfs fájlrendszerrel boldogul a Tv és a pendrive sem szokott problémát jelenteni (nálam 32 és 64Gb-osat megette). H264 és X264 kódolású mkv konténerfájlokkal is zömében boldogul.
Koti: biztos csak nekem van még nagyon reggel, de leírnád az elejétől, hogy mit csinálsz mivel, mert ezt így nem nagyon értem
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
luckyman #52802 üzenetére
Nem logikus, értelemszerűen legtöbben az LG-nél dörömbölnek, az LG meg a Google ajtaján kopogtat majd, de ez a lényegen nem változtat
Sajnos a legutóbbi YouTube app probléma is Google oldali probléma volt és app frissítés nélkül oldódott meg. Bár az kérdés, sajnos vagy nem... Lehet, h egy-egy ilyen probléma megoldására gugliéknak több erőforrásuk van.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
#94529552 #52792 üzenetére
Tényleg nagyon off.
Hazudni nem fogok én sem, a leírt peferenciáknak a tökéletes kielégítésére pedig a Plazma a megoldás. Miért is baj, hogy nem vakon szajkózza az ember, h ezt vedd meg? Ne vedd bántásnak, nem is annak szánom, de amíg objektívan próbálok véleményt formálni addig nem hiszem, h baj. Írtam mindkét lehetőségre pozitív dolgot is a veszélyekre is felhívtam a figyelmet. Nem vaskalaposan szajkóztam, h vegyél ezt vagy azt, hanem normális szakmai érvek mentén leírtam erről is és arról is a véleményem, majd ha jóluemlékszem LG fronton is ajánlottam. Nem értelek komolyan... Itt nem agymosást kell tartani az ide íróknak. Egyik márka egyik technológiája és típusa sem tökéletes, ezt nem kell titkolni és csak a jóról beszélnirészemről továbbra is maximális tisztelettetisztelettel.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
carex6 #52782 üzenetére
cidalain kolléga már beelőzött
Lacielvtars: Grat hozzá. típus?
Alx.Mercer: minden gyártó más fantázianevet ad neki és igen leegyszerűsítve úgy működik, hogy plusz képkockát számol ki és illeszt be a meglévők közé. Hatása hasonló mint a HFR 3D-nek (pl Hobbit), de nem teljesen ugyanaz. Ízlés és megszokás kérdése, DE határozottan opcionális és a mértéke is testre szabható. E miatt nem kell aggódnod.
A 67x széria meg nem egy rossz vétel. Írtad, hogy 200 pezeta körül nézelődsz, ez esetben érdemes megfontolni, hogy ha hozzáteszel még egy keveset (kb 25.000) akkor beleférhet egy 50"-os. Hidd el nem bánnád meg (Nincs olyan, hogy elég nagy TV).
-
-
Stevenstyle
senior tag
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
carex6 #52770 üzenetére
TV akkor sem szabadna, hogy legyen... Csatorna váltás ide vagy oda a box-ból a bekapcsolás után konstans jön 720p-s vagy 1080i-s jel HDMI esetén ez csak beállítás kérdése (esetleg SD). Pont itt esik ki a TV, mivel nem az van, hogy csat váltáskor nem küld jelet a box majd ha megtörtént a váltás akkor megint küld és ez okozná a késleltetést a TV-n. Elvileg fixen kap egy jelet állandóan a TV (kvázi csak egy nagy megjelenítő a box-ra kötve), tehát a gyorsaságnak csak a Box-on kellene múlnia. Pontosabban azon, hogy egyrészt mennyi idő alatt vált frekit, majd dekódol vagy nem dekódol illetőleg, hogy SD vagy HD az adás.
De javítsatok ki ha tévedek, kora reggel van nekem még nagyon
Scart-nál meg az SD-HD difi alapból nem is játszik azért is tűnhet gyorsabbnak. Legalábbis az én box-om is a HD visszajelző LED is teljesen off ha a Scart csati játszik.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Alx.Mercer #52750 üzenetére
Csak, hogy egy kicsit kifejtsem amire Direwolf kolléga is utalt. Amennyiben a DVD kollekciód valóban ennyire fontos úgy nem túl egyszerű helyzetben. A FullHD Tv-k HD tartalomra valók. SD forrás esetén az alacsony felbontású tartalom nem fog nagyon szép látványt nyújtani. Manapság a középkategóriás TV-kben is van már többnyire felskálázás ami különféle algoritmusokkal, képjavító eljárásokkal, kontraszt beállításokkal és egyéb nyalánkságokkal igyekszik szebbé tenni a látott képet. Ezek hatékonysága egyrészt változó, másrészt azért sejthető, hogy nem egy világmegváltó dolog. A felskálázást egyébként az értelmesebb Dvd lejátszók is tudják.
A Plazma azért került említésére, mivel a plazmák kevésbé érzékenyek az gyenge minőségű forrásra értsd egy SD tartalom képe szebb mint egy LCD-n úgy általánosságban. Abban igazat adok Pumma kollégának, hogy egy használt Plazma vásárlása rizikós és nagyon oda kell figyelni, viszont az nem igaz, hogy mindegyik be van égve. Akadnak megkímélt példányok is amik nincsenek bégve mivel vigyáztak rá, illetőleg egy 2-3 éves Plazma esetében sincs nagyobb kockázata annak, hogy tönkremegy mint egy LCD-nek. Persze ha valakire ilyenre adja a fejét akkor ahogy Direwolf is mondta csak a Pana jöhet szóba.
A képminőség és a mozgás megjelenítését meg nem is mondom, itt még mindig lenne hova fejlődni az LCD-nek.
Az általad kinézett Tv nem rossz, ha lehet még kapni, mivel ahogy Pumma kolléga is mondta már kifutott típus. A 67x is jó, ha visszaolvasol megtudod minden előnyét és hátrányát
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
limpfred #52755 üzenetére
Hali! Nem nagyon tudok olyan fullHD TV-ről a 2014-es felhozatalból ami támogatná (főleg a közép kategóriában), ettől még persze lehet. UHD Tv-k közt van, de ott érthető is. Az LB67x sem tudja egyébként.
Direwolf: +1, a Plazmás dologban most mélységesen egyet értünk
néha erősen visszasírom a Pana plazmám. Kanyarban sincs még mindig az LCD a plazmához képest. Sajnos...
Pumma: az, hogy a Tv tunerén szebb a kép mint egy stb-n nem feltétlenül kell, hogy így legyen, sőt...
Persze ez csak személyes vélelmény.
Viszont tényleg gyorsabb egy célhardver. -
Stevenstyle
senior tag
válasz
Mentolka #52691 üzenetére
Értelemszerűen a gyártók elképzelései és érdekei nem feltétlenül kell, hogy egyezzenek. Az is érthető szerintem, hogy a gyártók az újabb csatlakozófelületeket preferálják a régiekkel szemben (azt azért ne rójjuk már fel a gyártóknak, h inkább több digitális kimenetet tesznek az új modelljeikre 2014-ben mint analógon). Mindemellett a te igényed illetőleg megjegyzésed is érthető Részben.
Rákényszerítve viszont nem vagy semmire, sem a Tv vásárlásra, sem a sem hangcuccod leváltására. Léteznek egész jó átalakítók (digital-analóg), akár Hdmi-ről Hdmi ARC esetén, akár optikairól. 10-15 körül egész jókat lehet találni. Mégis csak nagyságrendekkel olcsóbb, mint az egész cucc cseréje.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
laciba77 #52599 üzenetére
50LB 671v + Xbox360 (játék profillal persze) részemről teljesen rendben. Lag nem érzékelhető, a kép szép, csak ekkora méretben már kijönnek az előző konzol gen. gyengeségei, sajnos egy újabb ok, hogy elkezdjen az ember gyűjteni az újakra.
Beállítások közül nekem speciel a geeks.hu-s jön be (730 teszt), de a prohardveres is egész jó (szintén 730 teszt). Persze Ízlések és pofonok. Ha visszaolvasol, linkeltem én is több ízben. Próbáld ki, ha nem tetszik még mindig beállíthatod a beállítás varázslóval az ízlésed szerint.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
voros89 #52530 üzenetére
Az elsőre nem tudok mit mondani, nem hinném, h a hdd okozhat ilyen jelenséget max, ha tényleg vmi Ferenc Jóska korabeli cuccról van szó
) , de ha van másik a közelben akkor egy próbát megér. Ellenben olyannal már találkoztam, h maga az adásnál volt csúszás. Talán RTL II-nél.
Felvenni az egyiket, nézni a másikat nem tudsz. Ha ez fontos akkor set-top box a megoldás.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
huncutka1029 #52498 üzenetére
Szerinted belekötés, szerintem meg korrekció. Nem kell, hogy egyezzen a véleményünk. volt egy variáció én mondtam egy másikat ennyi. (nem kell méregdrága lejátszó, akár egy wdtv-live is megteszi, keret függvénye csak ne a legolcsóbb androidos vackot vegye mert ki fogja tőle tépni a haját).
Arról, hogy személyes támadásnak veszed ha kijavítalak arról sajnos nem tehetek. Egy felskálázott képre én továbbra sem merném azt mondani, h nagyon szép
javítani javít optimális esetben, de csodák sajnos nincsenek.
Tegyük fel, hogy veri, akkor is kicsi az esélye, hogy talál újat.
Direwolf: és ne felejtsük el, hogy ezt a ziccert úgy képes kihagyni, hogy már egy ideje megvették a rendszert. Kicsit az érzése az embernek, hogy maguk sem tudták, hogy mit kezdjenek vele. Persze mondhatnánk, h készül az LG-nél a saját fejlesztésű SOC és majd azzal, de szerintem sem a hardver a fő probléma. Az idei androidos SONY-kra kíváncsi leszek, ha majd megérkeznek. Vajon ott is ugyanez lesz a helyzet?
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
laccczka #52491 üzenetére
Elnézést, de lejárt a szerkesztési idő.
Olyan ami az alsó kategória fölött és a felső kategória alatt helyezkedik el.
Komolyra fordítva a szót én ha belefér a pénzmagba a 39lb 650 alá nem mennék. Személyes vélemény lehet, hogy van most éppen jobb ár-érték arányú készülék is. Az aktuális árak tekintetében most nem vagyok túl naprakész, de a segítőkész fórumozó kollégák úgyis korrigálni fognak, ha nagyon eltévednék
MR-t lehet hozzá venni ami szerintem továbbra is egy nagyon jó dolog, különösen, ha több dolog (stb pl) is rá lenne kötve, így akár a plusz távirányítóktól is meg lehet szabadulni (ideális esetben persze). A nagyobb 650v-ket érintő probléma nagyságrendekkel kevésbé érinti, mivel tudomásom szerint ebben a méretben nem saját panelt használ az LG.
Smart is van, de gondolom az nem releváns, de ha másért nem egy YouTube videó megnézésekor jól jöhet. A 3D kinek mennyire tetszik, de ha van nem hiszem, h bárkit zavar és néha azért van egy két dolog amit jó megnézni 3D-ben.
Persze itt lehet visítani, hogy csak 39" de láttam már ekkora méretben és meglepően jó volt az élmény.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
farkas-j #52490 üzenetére
Engedtessék meg, hogy legyen véleményem mégha az markáns is. Szerintem az már kuderült itt a fórumon egyszer kétszer, hogy nem szoktam megnyilatkozni olyanról amiről nincs tapasztalaton alapuló véleményem.
Továbbra is fenntartom, hogy az Olcsó droidos stickek zöme nem üti minőségben az általam elvárt szintet. Ez nem azt jelenti, hogy az összes rossz, de olcsó húsnak híg a leve.
Elhiszem, hogy az általad használt és linkelt eszközök tökéletesen működnek. Egy szóval sem állítottam ennek az ellenkezőjét.
Mindemellett továbbra is inkább egy komolyabb minőségű média playert ajánlanék (Dune, popcorn hour csak, hogy két példa is legyen) mint egy olcsó droidos sticket. Nem mondom, h kiváltja a teljes Smart részt, de a média lejátszót messzemenően és ha már filmezés akkor az történjen jó minőségben.
Persze tudom nem olcsó, de akár hasztnáltat is kereshet és minőségben más kategória.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
huncutka1029 #52441 üzenetére
Gondolom 720p vagy 1080i-re gondoltál
Az SD felskálázást meg te sem gondolod komolyan. Persze minden ember más, de gyönyörűnek max egy erősen látássérült ember nevezné a felskálázott adást
Emellett persze abban egyet értünk, h a Telekomos HD adások miatt nem kell félni. Jók azok. Persze nem egy BD, de egy TV adástól amúgy sem azt várja az ember.
farkas-j: ha keretbe belefér akkor ne keressen buta tv-t. Alsó kategóriát nem ajánljuk ha van komolyabbra is keret. Smart meg egy vele járó dolog, ha kéri, ha nem csak a helyén kell kezelni.
Olcsó androidos média sticket meg inkább hagyjuk. Sokmindenre jók azok... virág alátétnek, papír nehezéknek jobbára.
Vegyen egy min. Középkategóriás Tv-t (a képminőség legyen a lényeg és abból igazán jót nem fog kapni butának) és egy min középkategóriás média lejátszót.
-
Stevenstyle
senior tag
Uhh... Most sikerült csak visszaolvasni... Hogy mi volt itt.. Komolyan mondom... Mi lenne, ha az értelmetlen flame helyett normális hozzászólások lennének? Nekem az is megfelel, ha marad ez a stílus, csak ne legyen tele szakmailag valótlan, városi legenda jellegű ökörségekkel!
Amúgy meg peace
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
jézusom #51714 üzenetére
De nyugodtan szóljál!!! Ezért is van a fórum. Amennyiben szerinted kirívó a bevilágítási egyenetlenség mértéke, úgy szólj az LG Support-nak. Volt nem is egy olyan eset amikor cserélték a komplett panelt illetve olyanis amikor nem, mert úgy ítélték meg, hogy a mértéke a csere határon belül van.
Képi beállítások is segíthetnek igen.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
monroe8609 #51687 üzenetére
Ha Box felvevős is akkor kb semmi. Sőt felvevős Set Top Box esetén tudsz más csatornát is nézni felvétel közben. Az MR-el, ha a támogatott típusok között van a box akkor vezérelni is tudod, így két távirányító sem kell.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #51640 üzenetére
Azért ez így ilyen formában nem fedi a valóságot. Egy frissítés kapcsán persze mindig előfordulhat újkeletű probléma, DE egyrészt ez sokszor az miatt történik mert a felhasználó nem hajlandó megfogadni a frissítéssel kapcsolatos ajánlásokat (gyári visszaállítás pl) így sokszor egy bebugolt app a ludas az észlelt hiba kapcsán. Másrészt sokszor az application-ok készítői nincsenek a helyzet magaslatán és vagy nem készül el időben az új szoftverhez az új verziós app vagy nincs kitesztelve rendesen. Erről pl a gyártó vajmi keveset tehet. Tökéletes példa erre a múltkori YouTube app probléma amikor egyből mindenki az LG-ra mutogatott. És persze van az amikor tényleg a gyártó ront el valamit. Na ilyenkor jogos a sírás, csak ez ugye minden egyéb esetben is sokkal könnyebb mint kicsit türelmesnek lenni és / vagy utánanézni a dolgoknak!
De, hogy a konkrét problémáról is, gyári visszaállítás próbaképp volt? Az LA szériára sajnos nincs sok rálátásom, de nem hinném, h ha az LB-n is meg lehet oldani akkor pont az LA-n netcast mellett nem. Persze nem szokták nagydobra verni a mikéntjét, hiszen már csak kompatibilitási okokból is a gyártó érdeke az, hogy mindig az új szoftvert használják. Ennek utánaolvasok.
-
Stevenstyle
senior tag
Hali! A chanshort miatt kizártnak tartom, hogy hasonló történjen, inkább kábel vagy egyéb eszköz problémának tűnik. Ennek ellenére láttunk már csodát, próbálj egy gyári alaphelyzetbe állítást a TV-n! Illetőleg elég bagatel kérdés, de ha szellemképes az összes TV adás és még homályos is nem kapcsoltad be véletlen a 2D-3D konverziót?
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
monroe8609 #51572 üzenetére
A nem volt folyamatos az mit jelent? Nem hinném, hogy a TV a szűk keresztmetszet, sem a kábel max a PC amiről lejátszottad, azt viszont nem értem, hogy az optikai kábelnek mi köze van a képhez? Hanghoz maximum
Eco meg felejtős.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
monroe8609 #51551 üzenetére
Ez most ugye nem komoly????
Ha HDMI-n van összekötve! Mit találna ez esetben a Tv??? A semmin kívül természetesen!
Állítsd be a boxot ennyi! Utána amit tehetsz, h az univerzális távirányító alkalmazással beállítod, h Mr segítségével tudjad irányítani a boxot! Abban az esetben, ha a támogatott boxok között van és persze, ha van hozzá MR!
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
thebencus90 #51456 üzenetére
Elnézést csak lejárt a szerkesztési idő!
Valóban így van ahogy írod, a miracast-nak sok köze nincs a többi hálózati eszközhöz, révén wifi direct-en keresztül működik.
Viszont, eközben a wifi modul kapcsolatban marad a routerrel is (ha a wifi router be van állítva) és ebben az esetben a rendelkezésre álló sávszélesség oszlik!
Azt ugye nem tudod kontrollálni, hogy a háttérben milyen folyamatok használják a wifit így ez is lehet egy probléma forrás. Ezért szerintem mindenképen érdemesebb utp-vel csatlakozni és mellőzni a wifit. Pláne, hogy a full HD és 3D tartalmak DLNA elérése is zökkenőmentesebb, plusz így a wifi modul maximális sávszélessége is a miracastra marad.
Személyes véleményem amúgy is az, hogy a miracast nem mindig a legstabilabb. Jelenleg nálam a 731 esetében tökéletesen működik, de pl. barátom másik márkájú készülékével hasonló az eredmény mint amit leírtál. Bár azt is bevallom, hogy nála nem volt túlsok időm foglalkozni a problémával.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
curtis2 #51453 üzenetére
Igen többször is linkeltem kettőt is! geeks.hu-s és prohardveres teszt. Nagyjából hasonló az eredmény, a geeks.hu-s kicsit talán hidegebb tónusú! Mindkettő 730 -hoz van, de meglehetősen jól működik 67X alatt is. Persze ez erőteljesen szubjektív, ízlés kérdése. Van akiknek a valósághoz közeli, színhű beállítások tetszenek, van akiknek a harsányan, túlszaturált színek. Keress vissza és szerintem próbáld ki
Persze bemenettől és forrástól is függ. 3D alatt pl én is más beállítást használok, a szemüveg miatt.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
holderes #51445 üzenetére
Mindenféle bántás nélkül: komolyan nem értem, hogy nem lehet visszaolvasni egy kicsit vagy rákeresni? Ezer+ egyszer ki lett tárgyalva, hogy a 650 is egy jó készülék, de ha pénztárca engedi akkor sokkal inkább a 67X széria az ajánlott képminőség terén! 730 még inkább, de ugye az már tényleg a felsőbb kategória pénzügyileg is.
Pumpa: attól mert digitális nem feltétlenül jobb is (egyéb előnyöktől épp és egyéb nyalánkságoktól eltekintve)! Digitális adásnál minden a kódoláson és a tömörítésen múlik. Adott esetben nem feltétlenül különbözik képminőség tekintetében egy analóg SD adás egy digitális SD-től! Ettől függetlenül nem rossz SD terén a képe, igaz az is, hogy mint minden LCD, így ennek a képe sem hasonlítható (SD terén pláne) mondjuk egy plazmához (csak a viszonyítás kedvéért). De nekeverjük a szezont a fazonnal! A digitális nem feltétlenül hasonul a jobb képminőséggel!
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
carex6 #51230 üzenetére
Egyéni preferencia kérdése. Nekem Cisco boxom van amit tudok vezérelni az Magic Remote segítségével, univerzális távirányítóként. Innentől fogva nincs egy + távirányító, tudok egyszerre felvenni és közben másik csatornát nézni. Szóval nekem jobb is így mintha kártyám lenne. Kinek a pap kinek a paplan.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
liana_87 #51212 üzenetére
SAJÁT szubjektív vélemény! Én magamnak, ha nem játszanának csak elvétve az SD adások, nem lenne konzolos vagy PC-s játék és zömében BD és 3D filmeket néznék, nem mellesleg még keret is lenne rá akkor az UHD-t venném!
Egyébként ez nagyjából így is van nálam is csak a konzol játék és főleg a pénzmag hiánya miatt nem így döntöttem
szabferi: Nem kötekvésből, de tudnak a WebOS-es LG-k smb-t???? Csak észre vettem volna
Win7 és 8 valamint 8.1 esetén már a Windows Media player funkcionál DLNA szerverként is tudtommal, de smb nem játszik!!!! Szóval butaságokat ne terjesszünk
A Windows Media Player DLNA megosztását látja a TV!
Komolyan kérdezem, mert ha tényleg tudják WebOS alatt akkor csúnyán benéztem a dolgokat. Modjuk kevés esélyt látok rá, hogy így van :S
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
carex6 #51198 üzenetére
Így elsőre azt mondom, hogy nem a TV-nek van hibája. Jelet nem kap a box-tól illetőleg kap, csak adás nincs rajta! Azt írtad, hogy a Magic Remote kurzora ott van, mozog is csak fekete a kép, tehát a képernyő nem kapcsol ki, csupán adás nem érkezik a boxtól!
Mivel MR-t használsz így megkockáztatom, hogy univerzális távirányítóként beállítottad, hogy javarészt azzal kezeld a box-ot is. Ez megmagyarázná, hogy a használata után miért kezd el működni újra!
Más forrás esetében nem jön elő a probléma ez megint azt a gyanút erősíti, hogy nem a TV a gond! Első körben szerintem pásztázzad végig a box összes beállítását, hátha ott van valami eco mód beállítva ami miatt egy idő után nem jön jel a boxból!
Valamint javaslom, hogy ugyanazzal a HDMI kábellel aminél a probléma jelentkezett nézzél valamit PC-ről vagy Laptopról! Ha nem jelentkezik a hiba akkor megint csak a box a probléma! IPTV esetén lehet még a modem is szar, ha az fagyogat vagy kihagy akkor a box nem tud képet továbbítani amint megint jelentkezhet az általad leírt jelenséggel!
Az, hogy HD vagy nem az adás amit éppen nézel amikor jelentkezik az nem releváns mivel a legtöbb box nem vált hanem egy beállított értékkel küldi a jelet konstans pl.: 720p vagy 1080i.
A Live Playbac és a Record meg azért jelentkezik mert HDMI bemenet esetében nincs engedélyezve sem a Timeshift sem a felvétel! Ennek ellenére a Scart használatát nem javaslom mivel jóval gyengébb képminőséget fog eredményezni mint a HDMI!!!!
Próbáld ki, remélem tudtam segíteni
liana_87: Röviden és tömören attól függ mit szeretnél nézni rajta!
Ha TV adásokra használnád zömében akkor nem ajánlom a 4K-t mivel az SD adások még csúnyábbak lesznek rajta a nagyobb felbontás miatt. Játékra szintúgy kevésbé javaslom a 4K TV-k jelenlegi nagyobb input Lagja miatt!
Ha zömében magas felbontású tartalmakat néznél rajta akkor ajánlom, 3D esetén még inkább révén a felbontás felezés a váltott sorok miatt nem játszik ergo tényleges FullHD lesz rajta a passzív 3D ellenére!
Most így hirtelen ezek a legfontosabb érvek jutottak eszembe a kettő mellett illetőleg ellen
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Tybike81 #51170 üzenetére
Én a prohardver és a geekse.hu tesztjének enyhén módosított beállításait használom (kivéve 3D alatt). Igaz azok a tesztek 730-asok, de véleményem szerint egész jól működnek 67X alatt is. Persze Ízlések és ficamok valaki a harsány már-már természetellenes színeket jobban kedveli, ez szubjektív. Mindenkinek magának kell megtalálnia azt ami az ő ízléséhez közelebb áll.
http://m.prohardver.hu/teszt/lg_47lb730v_lcd_webos_teszt/elozetes_es_idealis_beallitasok.html
http://www.geeks.hu/tesztek/141114_lg_47lb730v_lcd_teve_teszt?page=0,1
-
Stevenstyle
senior tag
Legalább kicsit visszaolvashatnátok... Ha van rá pénz akkor igen 67X! Nincs elötte üveg! 3D-nél mivel passzív az az ideális ha a képernyő közepe szem magasságban van, kb tíz fok eltérés után kezd szétesni a 3D hatás. Oldal irányba meglehetősen megengedő.
Pixelhiba szerintem nincs gyakrabban mint bármi más márkánál.
Felhősödés előfordul, erről érdemes tudni illetőleg sarkosodás. Ha nem tudod mi az olvass vissza párszor kitárgyaltuk
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
vmisi68 #51154 üzenetére
Az, hogy mi a jobb az erősen szubjektív. A netcast nagyon jó rendszer de azt azért nem jelenteném ki, hogy jobb mint a WebOS, max gyorsabb valamivel! Olyan pedig NINCS, hogy Smarthome (legalább is LG Tv Operációs rendszernél)!!!!! Nevezzük nevén a gyereket légy szíves!
Ahogy a kolléga is írta OS csere nincs ez nem androidos telefon, hogy romolgass
Netcast-ot meg szépen el lehet felejteni, egyértelmű, hogy az LG a saját tulajdonú és újabb WebOS-t fogja tolni tűzön vízen keresztül! Max ha minden kötél szakad akkor enged a nyomásnak és átáll ándroidra de ez sem valószínű, hogy 2015-ben lesz.
Direwolf: kipróbáltam ezt is és a régebbit is amit beillesztettél anno. Persze Ízlések és pofonok/ficamok és az is igaz, h én 671-en próbáltam, de számomra mind a Ph-s mind a Geek.hu-shoz képest felejtős. A vélt vagy valós színhűség tekintetében is, a jóval nagyobb baj nekem viszont a fekete!!! Én is Pana plazmáról jövök, Így erre hárklis vagyok és 671-en ezekkel a beállításokkal a Geeks-es és PH-s beállításokhoz képest is a fekete eszméletlen szürke. Számomra már nézhetetlenül.
Ne vedd magadra, mondom Ízlések és pofonok, és még az is lehet, hogy a 650 és a 67x okozta különbség miatt van
Ettől függetlenül nagyon korrekt és részletes táblázat, szóval minden tiszteletem...
-
Stevenstyle
senior tag
Persze, hogy a 650-et nyomják mert az maradt nekik raktáron és ki kell pucolni mire megérkezik az idei széria!
Átrágtuk már 100x, hogy nem rossz a 650, DE akinek az anyagi lehetőségei engedik inkább 67X vagy 73X szériából vegyen, mert annyival jobb mindkettőnek a képminősége ami egy TV-nél nem elhanyagolható szempont
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
vigyori78 #51084 üzenetére
Annyi kiegészítéssel, h nem kell, hogy üres legyen és nem kell fatnak lennie, a TV kvázi lesz*rja mindkettőt csak a mappanév és benne a helyes kiterjesztésű állomány a lényeg!
Pomk: nem, smartshareban is lehet, vagy külső médiajátékossal. Tegnap nem volt rá időm, de ma este kipróbálok én is pár erősítős variációt bár kizártnak tartom, h ha gáz lenne vele azt ne hallottam volna eddig is.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Minike #51057 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta, nem kell konvertálni, felirat menüjében állíts a kódoláson.
Nagy 60lb650 vs vmi kisebb témában én inkább vennék egy számmal kisebb 730X vagy ha az drága vagy nincs 67X szériát. Persze TV-kben a méret (is) a lényeg de annyi különbség van képminőségbeli, hogy ha van rá keret akkor inkább a 67X-et vagy a felett ajánljam és szerintem nem vagyok ezzel a véleményemmel itt egyedül.
Ezzel persze nem akarom a 650 tulajokat megbántani, jó kis tv az is, de ha valakinek a pénze engedi akkor van akkora különbség képminőségbeli, hogy nagyobb szériát érje meg választani.
Pomk: grat hozzá, használd egészséggel, jó kis Tv az szerintem szép képpel
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
cicur99 #51027 üzenetére
Igen sajnos egyszerűnek tűnik a történet. Bénázás vagy szimpla átverés, de 3D-snek volt feltüntetve az üzletben, a doboz is egy 3D-s készülék doboza a típus jelzés és egyebek meg ugye nem a dobozon vannak, hanem egy ill. több matricán ami a dobozra van ráragasztva. Mondjuk részemről elég nehéz elképzelni, hogy nem szándékos a dolog.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
luckyman #50999 üzenetére
Kábel! Meg sem kockáztattam a wifit, nagy valószínűséggel úgy is szívás lett volna a vége (komolyabb fejlesztést meg nem tervezek wifis Access point terén). Sajnos még ha az összes eszköz is N-es amit használsz akkor is csak ideális esetben elég a sávszél. Ez van. Throw, YouTube TV meg egyéb dolgokra tökéletes, de full HD esetleg 3D tartalmak streamelésére egy átlag háztartás wifis eszközeit nem tudom javasolni.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet megoldani, de ahhoz, hogy közel hasonló stabilitással működjön a wifis hálózat mint a vezetékes és stabilan meg legyen a nem kevés sávszél ami egy Full HD anyagnak kell az véleményem szerint nem a 12ezres TP-link kategória. (ezzel nem a márkát degradálom hanem a kategóriát, csupán a belépő szinten ez a márka az egyik legismertebb).
-
Stevenstyle
senior tag
Látom újból és újból előkerül ez a garancia téma. Párszor már megbeszéltük itt a fórumon, hogy az egy dolog, hogy az LG ugyanúgy foglalkozik azokkal a készülékekkel amik nem az LG Hungary-n keresztül kerültek a viszonteladókhoz (értsd ilyen-olyan webshopok és boltok amik szürkeinportos készülékeket árulnak külföldi forrásból gyakran az átlagnál kedvezőbb áron) és kijönnek, szervizeli, DE ez a tény továbbra sem változtat azon a tényen, hogy ha nem gazdaságos vagy egyáltalán nem javítható egy ilyen készülék és csereutalványt állít ki az LG akkor az a viszonteladótól függően akár egy marha nagy szívás is lehet! Nem szükségszerű, de előfordulhat!
Szóval ha megkérhetem a kedves fórumtársakat akik hajlamosak azt hangoztatni, hogy teljesen mindegy milyen garancia van (bolti vagy gyártói) a készülékre, ha megkérhetem Ne tegyék ezt!
A fentiek miatt ugyanis ez az állitás Nettó f*szság
Nem kötekedésképpen, csak a tisztánlátás kedvéért.
-
Stevenstyle
senior tag
Általános iskolában a volt osztályfőnökömet idézném: "Gyerekek... Csitt"
-
Stevenstyle
senior tag
-
Stevenstyle
senior tag
Ennél egy ici picit bonyolultabb a kérdés szerintem. Amennyiben csak az LG-ket nézzük linkeltél 2db FullHD-s és 2 UHD Tv-t (LB730, 731 ugyebár ugyanaz).
Ár értékarányt nem számítva (révén a kérdés csak a kép minőségre fókuszált) értelemszerűen a Full HD-s mezőnyben a 870 majd utána jön a 73X széria jön sorrendben, míg az UHD-k közül a 850, majd 820.
Ugyanakkor nagyon nem mindegy, hogy mire használnád. Ha sok SD adást nézel, akkor megkockáztatom, hogy jobban jársz egy FullHD modellel, révén a magasabb felbontás miatt a rossz minőségű tartalmak rosszabbul fognak kinézni egy UHD modellen mint a "csak" FullHD-n. Sok játék esetén is inkább a FullHD-t ajánlanám a nagyságrendekkel kisebb input lag miatt.
Ellenben, ha zömében nagy felbontású tartalmat nézel és a 3D is fontos (az UHD miatt normális tartalom esetén a passzív 3D -re köpködők legnagyobb fegyvere válik semmissé ugyanis valós, FullHD 3D-t kapsz, a passzív minden előnyével, gyakorlatilag hátrány nélkül), akkor már más a leányzó fekvése.
A többi gyártót nem szeretném pont egy LG Blogon kivesézni ha nem probléma
Nem lenne korrekt és 100%-ig elfogulatlan sem.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Diamond500 #50440 üzenetére
AMit tudok és időm engedi igyekszek én is hozzátenni valamit a kolléga által közzétett linken. Lehet, hogy nem lesz sok/nagy segítség de talán sok kicsi sokra megy
Lexus sc: színben és elérhető méretben 679-nél nincs 50"
A-l-i-e-N: Azt se felejtsük el, hogy ezek az MKV kontérnbe helyezett állományok már azért erősen tömöríttettek egy eredeti BD-hez képest és a minőségük is erősen függ a készítő csapattól. Ugyanazon film két, három csapattól még 2D-ben is erős különbséget tud mutatni minőség terén.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
gabaly #50151 üzenetére
Köszönöm az értékes észrevételt! Am gratulálok kedves kolléga, h ennyire szúrja a szemed. Az gondolom fel sem merült benned, hogy itt sokan munka mellett, néha úton az esetek döntő többségében valamilyen mobil eszközről segítünk egymásnak.
Ha számodra ez ennyire zavaró azt megértem és elfogadom, te pedig azt fogadd el légy oly kedves, hogy ilyen esetekben számomra a gyors információ közlés az elsődleges prioritás gyakran rövidítésekkel.
Amikor asztali gépről vagyok van időm figyelni a helyességre és meg is teszem.
Szerk.: a személyeskedő hangnem miatt én is szeretnék írni egy két dolgot, de annyit nem ér az egész. Ha más is jelzi, hogy ez ennyire zavarja akkor ígérem befejezem a kommentelést. Ennyi.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
érdeklÖDÖN #50148 üzenetére
Mindent jól állítottál be a boxon (az, hogy 720p vagy 1080i az szerintem egyéni preferencia kinek melyik a natív 720p vagy a váltottsoros 1080). Ha a kettő közül valamelyiket választottad akkor Ok. Valószínűleg azt választottad, révén a HD kék ledje is világít, ami a boxból kijövő jelre utal, nem a csatornára
A Tv viszont Levágás nélkülre legyen állítva, így azt és úgy kell látnod, mint ahogy azt sugározzák is. Torzítások, levágások nélkül.
Egyet néztem meg gyorsan az az ID volt. Sima 4:3-ban kapjuk annyival megspékelve, h egyes műsorok alul felül is vágva vannak fekete csíkkal (igen ezen a felső csíkon van a logo is ahogy írtad), így létrehozva egy kvázi kicsinyített képet 16:9 képaránnyal. Gondolom az értelme az, h így még mindig ki lehet tenni fullra torzítás nélkül (persze az am is SD adás még nagyítva megintcsak nagy ötlet
). Ettől függetlenül a sugárzott kép 4:3! Várj meg egy másik műsort vagy egy reklámot, láthatod az nincs vágva, sima 4:3.
-
Stevenstyle
senior tag
Nem értem miért írod, ha nincs is stb-d. A kollégának megoldottuk már a gondját. Igen neked vált képarányt, de ha lenne stb ott nem automatikus lenne beállítva akkor állíthatsz sokmindent a TV-n az a kapott jelet nem befolyásolja.
Ha meg vmi régebbi műsort adnak ami 4:3 az ennyi és kész. Vagy kinagyítod / vágod amit nem szoktam javasolni (ez persze szubjektív) vagy hagyod az eredeti képarányon.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
marcyman #50137 üzenetére
Gondolom házimozi nincs, hisz akkor nem lenne probléma. Minden valamire való erősítőn van Jack kimenet. A wdtvtől meg az erősítő megkapná a jelet.
Nem hinném, h normális jel esetén annyira rossz lenne a tv Jack kimenet, de sosem lehet tudni, főleg egy régebbi szériánál. (gondolom az Audio beállításokat már párszor végigpörgetted) Max még a wdtv kompozit kimenetét lehetne használni az a legkevésbé macerás szerintem.
Szerk: ahogy Jocó kolléga mondja annyi különbséggel, hogy állítani lehet a wdtv-t, de elvileg egyszerre csak egy kimeneten! Vagy az analógon fog kimenni a jel vagy vmelyik digiten amit beállítasz.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
luckyman #50129 üzenetére
Rá se ránts... Sajnos nem a topic/fórum sajátossága az egymás pénztárcájában való túrkálás és az irígykedés. Sajnos egyre inkább magyar népbetegség.
Félreértések elkerülése végett egyikőtökre sem értettem csak reagáltam egy jelenség meg említésére... Akinek nem inge...
Más: Hall az ember néha még hónapok után is újat, annyi beállítási lehetőség van már manapság a TV-kben. Nekem pl nagyon tetszik a web-os, de Pana után sokszor meg voltam lőve pár percig annyira más a Japánok és a Koreaiak logikája, hogy hol és mit talál az ember.
Azért ami tőlünk tellik próbálunk segíteni
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
thebencus90 #50109 üzenetére
Látom az új firmware után érzed rosszabbnak. Eddig nem tapasztaltam hasonlót. Egy gyári visszaállítás am is javasolt az fw frissítés után mindig.
A wifi modult nem tudod kikapcsolni, csak az adott hálózatot "elfelejteni"
Ha megoldható akkor am is jobban jársz a vezetékes kapcsolattal, gyorsabb, stabilabb és kevésbé függ a külső tényezőktől.luckyman: sajnos ez azon kevés dolgok egyike amit nem tudok kipróbálni, révén nincs digim. Összegezve: a Tv tunerén jön a jel és digitális adást nézve nem választható a Levágás nélkül. Esetleg rápróbálnál egy Hdmi -n érkező jelre is pl BD vagy vmi média lejátszó. Van egy sanda gyanúm, h ott választható lesz.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
érdeklÖDÖN #50107 üzenetére
Szia! Tv adások jelentős részénél nem lehet alul felül fekete csík max a filmek alatt amik nem 16:9-esek. Ha sima TV adás alatt is csík van alul és felül akkor rossz a beállítás, gyanús, hogy a set-top-box-on, mivel azon is tudod állítani. Nézd meg, ha T-s a box akkor pontosan meg is tudom mondani,h hol ha nem találnád.
Beégéstől LCD esetében ne tartsál! Egyes panelek esetében, extrém körülmények között matematikai esély van rá, de az LCD nem plazma. Beégéstől nincs értelme félned.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
érdeklÖDÖN #50093 üzenetére
Ha nem akarsz mást rákötni akkor mind1. Az ARC az Audio Return Channel rövidítése, vagyis ide leggyakrabban házi mozit blu-ray lejátszót szoktak kötni, az MHL pedig táblagép, telefon. Ha ezeket nem használod ki akkor mindegy teljesen, mivel nem foglalod el egyik elől sem a portot
Szerk.: látom lassú voltam
luckyman: direkt kerestem egy story 4-es épp a Colombo megy. A Panámon is megnéztem gyorsan. Egy hangyapöcsnyit körülményesebb az LG-n, de ennyi. Levágás és/vagy torzítás mindig van persze, de hogy brutál és hogy a régiekhez képest gyenge az nem gondolom, hogy fedi a valóságot. Mondom ezt úgy, hogy direkt átbattyogtam a "régi" Panán megnézni az összehasonlítás végett. Nekem kicsit a kákán is csomót című történetnek tűnik.
Abba már bele sem megyek, hogy 4:3-at kirakni fullba szerintem... Persze ez erősen szubjektív vélemény
Ízlések és pofonok (vagy ficamok
)
-
Stevenstyle
senior tag
-
Stevenstyle
senior tag
Sziasztok újfent. Végre volt egy kis időm és feltettem én is a 04.41.32 firmware-t és eddig egész jó. A számomra idegesítő fordítási hiba javítva, a rendszer sebessége pedig legalább egy nagyságrenddel gyorsabb lett. Megjegyzem egyesek állításával szöges ellentétben (és ezt az állitásomat továbbra is tartom) eddig sem volt komoly probléma. Aki azon rugózik, hogy a beállítások menü hány tizedmásodperccel lassabban jön be mint más TV-n az stoppert vegyen magának ne Tv-t (vagyan nézze meg, hogy milyen gyors a menüje egy p betűs márkának és utána sírjon). A rendszer sebességre visszatérve még annyi, nem csak a menük gyorsabbak,de az egész gördülékenyebb lett, sőt a smartshareban is a mappa tallózás nagyságrendekkel gyorsabb.
Összegezve eddig nagyon jónak tűnik, ajánlani tudom mindenkinek, azoknak pedig kifejezetten akik a sebességen rugóznak
Tybike8: linkeltem már többször is kettőt is (prohardveres és geeks.hu-s) ami jó a 67X-hez is, olvass vissza.
-
Stevenstyle
senior tag
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
atirag #48072 üzenetére
Hali! Szerintem nem kérdés. A képminőség érezhetően jobb a 67x szériánál (annak ellenére, h mindkettőben ugyanaz az IPS panel van ahogy azt már a kolléga is említette) , a Magic Remote maga 10 lenne és anélkül sokkal nehézkesebb az irányítás szerintem. Persze ez csak szubjektív vélemény
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Hűtőmágnes #47996 üzenetére
Ha visszaolvastál volna tudnád, hogy a színe. Akkor még egyszer: LB670V ezüst, 671V titán (sötét szürke), 679V pezsgő.
Szerk.: Látom már válaszoltak előttem..
opeter70: olyan tisztítószerre gondol ami finom, könnyen karcolódó felületre van, nem súrolószer mert az gyönyörű karistokat fog belehúzni.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
DaliBaba #47850 üzenetére
Mondom ízlések és... mindenki helyettesítse be amit szeretne
Azért is van ott a mosolygós fejecske... Ne vedd komolyan kérlek...
Linkeltem a Geeks.hu-sat azt nézd meg szerintem és ha visszaolvasol kicsit akkor még 1-2 javasolt módosítást is ahhoz...
Én a geeks kicsit módosított változatát használom, az jött be leginkább, de be van állítva a prohardveres is másik profilba. Kinek mi tetszik.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
zyntherious #47828 üzenetére
AZ viszont úgy érdekes. Én csak a magyart néztem azon meg 200x200. Meg is lepődtem, mert eddig az összes LG amivel találkoztam 400x400 volt, de gondoltam a saját oldalukon csak jól van fent.
Sanszos akkor ez is 400x400. :S
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
zyntherious #47824 üzenetére
http://www.lg.com/hu/televiziok/lg-39LB650V-smart-cinema-3d-tv
mint láthatod 200x200
-
Stevenstyle
senior tag
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Zirowe #47429 üzenetére
Na ezt holnap megkeresem
Besírok ha ez komoly (félre ne értsed, elhiszem, h komoly) :s
Puma: vagy amelyik jobban harmonizál a szobához... Ízlések és részben pénztárca kérdése. Nekem meg ért egy kicsit többet (na nem sokkal), hogy ne üssön el túlságosan a többi eszköztől a színe. Ezért lett inkább 671 és nem 670
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
huncutka1029 #47315 üzenetére
Lehet, sőt ha mondod akkor biztos
Nem néztem típust csak az új régi rendszer(ek) közötti különbségre válaszoltam .)
-
Stevenstyle
senior tag
Nem akarlak megbántani de ez egy elvileg "kvázi" szakmai fórum, legalább a válasz után nézted volna meg az OS fogalmát mint olyat!
Nem tudnál rajta nemcsak, hogy netezni, de még TV-t nézni sem ha nem lenne rajta a WebOS mint OP rendszer! Az egy Operációs rendszer ami TV fronton annyiban is más az eddigiekhez képest, hogy ugyebár eddig az volt a bevett szokás, hogy az alap TV funkcióknak volt egy rendszer az okos TV funkciókat pedig egy másik, részben elszeparált rendszer indította.
Na a WebOS-ben az egészet, tehát az alap TV funkciókat is a WebOS mint OP rendszer vezérli, csupán a boot során az alapvető TV funkciókat tölti be elsődleges prióval, hogy az átlag user ne érezze a különbséget és ne kelljen várni míg az egész rendszer összes modulja betöltődik. Ezért is van, hogy bekapcsolás után ha egyből akarsz indítani valami okos funkciót akkor kiírja, hogy a smart funkciónak kis időre van szüksége a használatba vételig.
Ez egyben meg is magyarázza, hogy aki lassulást tapasztal (nem szerver oldalit) az zömében miért a bekapcsolás után tapasztalja azt. Menet közben meglehetősen ritka és akkor sem zavaró (szerintem, de ez szubjektív). Ez annak az ára, hogy egy teljes mértéken integrált és felhasználóbarát rendszer dolgozzon aTV-n. Nem mondom, hogy nem lehetne erősebb hardvert alá pakolni, de ez van idén, jövőre majd jön az erősebb SOC alá, hogy az LG-nél is legyen miből osztalékot fizetni
Persze mindez Nagyon dióhéjban és NAGYON leegyszerűsítve, de kétlem, hogy jobban kellene menni a dologba (pláne ha az OS fogalmával is gondok vannak).
Remélem érthető volt és peace
Akik pedig az elfogyó memória miatt problémáznak azokat komolyan nem értem. Mióta hasonlítjuk bármelyik SMART TV böngészőjét és multitasking funkcióit egy asztali PC-hez? Mióta próbáljuk meg egyáltalán úgy használni? Be kell látni, hogy egyrészt nem is arra tervezték másrészt nem is arra van. Egyik smart TV böngészője sem felel meg egy teljes értékű "asztali" böngészőnek. Ez van ezt kell szeretni
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
watador600 #47267 üzenetére
Rossz címet adtál meg (2 MAC van a TV-d esetében Ethernet/wifi) vagy valami más korlátozás van még beállítva.
Ha valami olcsóbb routered van egyébként sem javaslom, hogy még MAC szűréssel is kínozd az érzékeny kis lelkét
-
Stevenstyle
senior tag
Hali! Milyen médiáról akarod lejátszani? A feliratot meg a smartshareban lejátszás közben a második oldalon a sub fülön tudod állítani kódolás szerint és jó lesz.
Korlinet: egyszerre egy kimenet lehet aktív így nem fog szólni a hangszóró. Egyébként sem lenne sok értelme.
TRob1: De sokkal egyszerűbb
-
Stevenstyle
senior tag
Elvileg benne kell, hogy legyen. Nálam (igaz 67x), ha vissza rakom a TV saját hangszórójára hangot és be van kapcsolva a smart hangzás akkor szürkül ki a két általad említett. Ha kikapcsolom akkor aktív lesz.
LG honlap szerint is benne van. Vagy a Smart hangzás vagy vmi auto-n van és az nem engedi szerintem, hogy kapcsold.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest