Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Vegyigyümi #57998 üzenetére
Nem megfelelő a mediacard érintkezése ill.1221 és megnézik, hogy aktiválva van-e a kártya.
-
blakey
titán
válasz
Szomj4s #57936 üzenetére
Nem kivánságokról szól a "történet", szándékosan nem okosítják túl a tévéket, különben senki nem venné meg a lejátszókat és ez valahol érthető. Ha valakinek nagyon fontos a DLNA vagy SMB akkor annak megfelelően válasszon eszközöket, nálam mindkettő megvan és az eszközök is.
A TV-ket a gyártók továbbra is megjelenítőnek szánják, némlyik gyártó jól felszereli mindenféle "okossággal", de ettől még nem fog kiváltani egy asztali lejátszót. Nagyon jó DLNA szerverek vannak, hangsáv-váltás, felirat-váltás is van. Ahogy említették, van olyan tv ami SMB-n is kommunikál, ettől még nem tud helyettesíteni egy asztali lejátszót.
-
blakey
titán
válasz
xszabó csaba #57598 üzenetére
Ha nem tudod leírni a konkrét problémát, akkor ne várd, hogy segítsünk. Továbbra sem tudom, hogy miért, hol szeretnél flasht használni. Az appok flash nélkül működnek, a flash szép lassan eltűnik a "világunkból", html5 alapok lesznek. Szóval mihez kell a flash?
-
blakey
titán
válasz
xszabó csaba #57594 üzenetére
Ha érteném a kérdést akkor lehet, hogy tudnék válaszolni.
Konkrétan mit szeretnél? Ha van youtube app akkor nem mindegy, hogy mjilyen formátumban tolja?
Mihez kell neked a flash? -
blakey
titán
válasz
xszabó csaba #57592 üzenetére
Nincs flash, ennyi. A flash szép lassan megszűnik.
-
blakey
titán
válasz
xszabó csaba #57590 üzenetére
Mert html5 alapú.
-
blakey
titán
válasz
direwolf #57243 üzenetére
És a többi sem a legjobb. Nem akartam írni, mert ugye mindenki mást szeret, de ha kalibrálásra adja a fejét akkor az legyen jól beállítva. a háttérfény magas, szerintem a fényerő is, bár a kontraszt 100%-a miatt lehet, hogy jó, színtelítettség is magasnak tűnik és még sorolhatnám. Én a Mozi módból indulnék ki és azt finomítanám.
-
blakey
titán
válasz
ativga #57135 üzenetére
Olyan messzíről már a 3D-t sem fogod látni.
Közelebbről "kell" nézni ill. egyén függő, hogy látja-e a csíkozódást vagy sem.
(#57138) luckyman
"Fanok" és nem "funok".Egyébként itt nincs semmi "fanság", egyértelműen minden második vizszíntes információ kerül az egyik szemre. Egyéntől függ, hogy azt nézi-e vagy a filmet. Ha megfelelő távolságból nézzük és minden ideális akkor látható.
-
blakey
titán
válasz
luckyman #57075 üzenetére
Amúgy a Playz-t töltsétek le a Storeból, ha van. Innen ill. itt gy videó és egy leírás, Hátha ez megoldás lehet.
Az appról beszélek, Samsungra ingyenes, android, ios, wp fizetős, Opera storeból Sony tv-re is ingyenes, tudtommal, LG-re még nem telepítettem.
Esetleg Chromecasttal meg lehet próbálni streamelni a tv-re.
-
blakey
titán
válasz
Lacielvtárs #57042 üzenetére
Plex-szel menni fog, miért nem telepíted? A tv-den elérhető és az egyik legjobb DLNA kliens/lejátszó. Nem kell semmit csinálnod, borítód is lesz és minden platformon működik, stb.
-
blakey
titán
válasz
Stevenstyle #57039 üzenetére
Plex-szel működik a hangsávváltás ill. Serviioval is elindítható a megfelelő hang vagy felirat.
-
blakey
titán
válasz
aram01 #56822 üzenetére
A wifi sebességet egy szolgáltató sem fogja biztosítani, azért azzal nem árt tisztában lenni. Telefont úgy sózták rád, hogy így kevesebb a havidíjad
, nem vagy köteles használni, de ha akarod, akkor van rá lehetőséged.
120/10 Mbps sebességet akkor lesz wifin ha 5GHz-re állítod és megfelelő eszközeid vannak hozzá, 2,4 GHz-en nem garantált a 120 Mbps, olyan 100 környékén lehet, de ahhoz olyan laptop, gép szükséges. -
blakey
titán
válasz
aram01 #56815 üzenetére
Látom feltetted a megfelelő helyen a kérdést, itt nem volt egyértelmű.
Fordítva biztos működik, bevallom őszintén, hogy nem használom a készülékek távját, kb. 10 éve csak harmonykat használok, így 1 táv van mindenre.
Szerintem a tv távjához, upc, cisco, thomson, pace, philips bármelyik STB konfigja jó lesz, ua. -
blakey
titán
válasz
gombi1967 #56780 üzenetére
Az erősítő beállításait nézd át, mert vannak arra vonatkozó részek, hogy kikapcsolt állapotban melyik HDMI bemenet legyen aktív, ebben az esetben az erősítőd "standby" üzemmódban lesz, Denonnál pl. piros a bekapcsoló gomb (amúgy nem világit kiiapcsolt állapotban.
Szóval a megoldást ne a tv topikban keresd. -
-
blakey
titán
válasz
Wonderboy9 #30241 üzenetére
Te is megnlzheted.
A 620-as direct ledes a 640-es edge ledes, 620-ban nincs NFC a másikban van, minőségben nem tudom, hogy mi a különbség.(#30242) bandi0000
Pont fordítva. -
blakey
titán
válasz
Wonderboy9 #30234 üzenetére
Hűha!!!!
A LED a háttérvilágítást "erősíti", ettől még ez LCD. Régen CCFL háttérvilágítást használtak, szóval tényleg hét eleje van.
IPS panelt használ az LG, maradjunk annyiban. -
blakey
titán
válasz
Wonderboy9 #30231 üzenetére
Én nem tippelek.
-
blakey
titán
válasz
Wonderboy9 #30229 üzenetére
Minden LG-ben IPS panel van, mi más lenne?
-
blakey
titán
válasz
nufenen111 #27730 üzenetére
Abban a fényárban nem is fogod látni azt amit otthon fogsz.
-
blakey
titán
válasz
szabochris #26995 üzenetére
Másképp írom
, csak HDMI-n lesz HD, az összes többi SD lesz. Ha nincs a box-on HDMI akkor kizárólag SD-ben tudod nézni.
-
blakey
titán
válasz
szabochris #26991 üzenetére
Scarttal nem lesz FHD. HDMI-vel kéne összekötni.
A fekete sáv eltüntetésére állítsd a box-ot 16:9-re. -
blakey
titán
válasz
totalpatec #25405 üzenetére
Zárídó, állvány, megfelelő megvilágítás, stb.
Hidd el, van nálad is felhő, csak te nem látod és ennek örülj.
-
blakey
titán
válasz
totalpatec #25391 üzenetére
Képről nem lehet megállapítani, hogy van vagy nincs, pontosabban lehet, de ahhoz fotózni is tudni kell. Csinálok neked egy olyan fotót egy über felhős lcd-ről, hogy semmi felhősödést nem látsz. Egyszerűbb ha leírod, hogy te nem látsz semmi felhősödést.
(#25398) sz.z.csicsi
Eddig csak 2 márka tv-in láttam, hogy működik a TM megfelelője, Sony és Toshiba, ott van értelme bekapcsolni, nem darabos, stb. a többi bizonyos esetekben sajnos "darabos", stb. lesz. -
blakey
titán
válasz
Cicero #24687 üzenetére
Egyszer kell beállítani a dolgokat és elmenteni. Nem tudja hanem felsorolja a változatokat, neked csak a megfelelőt kell kiválasztani, ennyi.
Semmi extra nincs benne, mindegyik DLNA szervert kipróbáltam, a másik ami hasonlóan működik de fizetős az az iSedora.
Nekem mindegy mit használtok, de amióta ezt használom nincs olyan amit ne tudnék lejátszani bármivel és úgy ahogy szeretném. Nekem nincs olyan "okos" tv-m mint nektek mégis mindent lejátszik.(#24689) Cicero
Ahonnan a tv vagy bármely másik lejátszó tudná. -
blakey
titán
válasz
sec0nd #24684 üzenetére
Az UMS és általában a DLNA szerverek saját maguk biztosítják a feliratot és a hangot, "nem engedélyezik" a készülékek esetében a hang/felirat váltást, csak bizonyos esetekben. annyi a teendő, hogy a megfelelő hang és felirat párosítást indítod el, ennyi a titka. A felratok és a hangokra vonatkozó beállításokat előtte el kell végezni, milyen kódolás legyen, stb. Mivel ez nem az a topik ezért itt valószínűleg nem fogjuk boncolgatni, de a net tele van mindenféle beállítási lehetőséggel. Érdemes tanulmányozni őket.
-
blakey
titán
válasz
sec0nd #24678 üzenetére
Universa Media Server
A player más. -
blakey
titán
válasz
huncutka1029 #24196 üzenetére
…nem találja sem a digitális, sem az analóg adásokat,…
Az analóghoz nem kell semmilyen modu, nem tud "behangolni", tuner a rossz vagy az antenna csatlakozás. -
blakey
titán
válasz
BloodRay #24154 üzenetére
Legalább kiírhatná az LG (meg a többiek is), bár van amelyik feltűnteti. Azért engem nem győznek meg az LA620 paraméterei az LM620-al szemben. Legalábbis képminőség tekintetében és ha azt vesszük, hogy a "drágább" modellek edge ledesek akkor az LM620 az LA620 felett áll képminőség terén. A 400Hz MCI és a 200Hz MCI is elég nagy különbség ha a számokat nézzük, hiába nem az igazi panel frissítési frekvenciája.
Ja és mérget nem veszek. -
blakey
titán
válasz
Gumy27 #24143 üzenetére
2011-ben még sikerült nekik. "Soha ne mondd, hogy soha"
Amúgy szerintem nem 100Hz-es. Ebből legalább lesz egy kis "eszmecsere".A 200Hz MCI-ből nagyon nem lehet kihozni a 100Hz-et, Eddig a 200Hz MCI-s LG-k 2D esetén voltak 100Hz-esek, de majd meglátjuk. Nekem 850Hz MCI-s LG-m volt és az valós 200Hz-es volt.
-
blakey
titán
válasz
Gumy27 #24141 üzenetére
OK, Honnan az infó, hogy az LA620 100Hz-es? A tendencia nem az és tavaly óta sajnos nem írják oda a valós panel frissítési frekit. A kamu 100Hz gyakorlatilag semmire sem jó. Mint írtam bármelyik lcd tv felhősödhet, legyen az háttér vagy oldal ledes.
Egyébként köszönöm, de nem szándékozom tv-t venni. -
blakey
titán
válasz
kucseranor #24135 üzenetére
Sok LM620 tulaj azt írja, hogy elenyésző a felhősödés és független attól hogy "edge" vagy "backlit", mindegyik felhösődhet. Szerintem bátran bevállalhatod a LM620-ast, bármennyire is igaz vagy sem, de szerintem nem jobb az LA620-as ráadásul az LM620-as 100Hz-es míg az LA620-as nem az, leginkább az LM615-nek felel meg.
-
blakey
titán
válasz
kucseranor #24132 üzenetére
Természetesn IPS a tavalyi sőt az elődök is.
-
blakey
titán
válasz
kucseranor #24128 üzenetére
Az nem egy sorozat hanem egy típus. Az LG áltálában IPS paneles.
Hogy melyik mennyit ér meg azt valószínűleg te tudod eldönteni hiszen látod, hogy megéri-e vagy sem. Számottevő különbségek nincsenek.
-
blakey
titán
válasz
gahor72 #24091 üzenetére
A kódolt csatornákhoz kell box, a digi nem ad kártyát emiatt a kódolt csatornákat csakis box segítségével lehet nézni. A kártya modul nem "csak" a műholdashoz "kell", DVB-T és DVB-C-re is egyaránt jó, előbbi pl- a mindigtv, utóbbi pedig upc pl. Ráadásul, ahhoz, hogy műholdas vételére is alkalmas legyen a készülék egy külön antenna bemenet is van hozzá (F csatis), azaz 2 van, egy normál és egy "csavaros".
-
blakey
titán
válasz
shteer #24070 üzenetére
Mivel egy szakmai fórum ezért az ilyen gondolatok elé nem árt odatenni, hogy pl., mert … a következő az lesz, hogy van egy m2ts film amin nincs hang, oka a DTS.
Amúgy meg tök értelmetlen tv-vel HD vagy bármilyen 24p-s anyagot lejátszani, mert nem natív és sajnos némi "rángatás" tapasztalható. Magyarul nem sokat ér a beépített dekóder. Külső lejátszó sokkal többet ér.
-
blakey
titán
válasz
Yushchenko #23939 üzenetére
LM620 100Hz, alatta 50Hz
-
blakey
titán
válasz
betegphiu #23683 üzenetére
60-as jelerősség mellett is lehet hibátlan a digitális adás, a jelminőség ne menjen 80 alá, azt hiszem ott már vannak kockásodások. Ha van lehetőséged akkor nézd meg a MindigTV adásait, azzal is kockásodik? Analóggal mi a helyzet? Egy gyári reset esetleg nem segítene?
Szerintem szolgáltató gond lesz. Melyik szolgáltató? -
blakey
titán
válasz
betegphiu #23678 üzenetére
3 hete vettem 1 lg 106 cm es fullhd led tv-t
Ettől nem lesz senki sem okosabb és még csak segíteni sem tud, ez olyan mintha "vettem egy üveg fehérbort és nem jó" vagy bármi mást írtál volna, nem tudjuk, hogy konkrétan miről írsz.
Valószínűleg nem tv hibával állsz szembe, inkább a kábelezésben, a szolgáltatónál keresgélj. -
-
blakey
titán
válasz
yanagawa35 #22895 üzenetére
Home gomb/Beállítások azon belül az "options"-re kell menni majd 7X megnyomni a FAV gombot, megjelenik a firmware frissítés az usb-n, menj rá a ""software File_Version 05.01.10.epk" nyomj egy okét. elindul a frissítés, újraindul és kész is.
-
blakey
titán
A TV-kbe épített Wi-Fi semmit nem ér, minimálisat tudnak, ha van lehetőség akkor LAN, nálam jó a WI-FI erőssége minden helyiségben, az összes gép, telefon látja, a tv 4 méterre a routertől gyenge jelet mutat, szóval inkább LAN-nal kötöttem össze, amúgy is ott egy splitter.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automobilista 2
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest