- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norrberth
addikt
válasz
Hungarikum87 #71754 üzenetére
Jól tetted!! 3D királyság. Meg csak 8 as széria. Harman Kardon hangrendszer meg egy két dolgokkal biztos többet tud. 233 ért ajándék, tavaly nyáron 360 volt az ára.
(#71748) aidy01 utána nézek
(#71753) bozsozso
-
norrberth
addikt
válasz
norrberth #71740 üzenetére
Tudom már még nem telt le a 14 nap vissza küldetem visszautaltatom a pénzt, és közbe rendelek egy másikat másik címre névre 233 ért.
Simán meglehetne csinálni. De már mindegy.
Adom az ötleteket azoknak akik megvennék 233 ért, és na adj isten leviszik 200 ra majd.
Most már legalább tudom mikor kell tv-t venni ha most bejönnek az új 2016 os modellek, akkor jövőre ilyenkor kell lecsapni.
-
norrberth
addikt
válasz
LucentTwo #71739 üzenetére
Basszus 49UF850V 275 ért vettem 1 hete, hogy az a...
[link] most meg 233.
Ha rámegyek az áruházi elérhetőségekre már piros mindenhol! Szerintem ez már kifut nagyon hamar.
Az árukeresőn visszanézem a tavalyi árakat és elsírom magam most mennyibe kerülnek.. Ugye huncutka? -
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
válasz
Pendragon911 #71615 üzenetére
Most hogy jobban megfigyeltem foci mérkőzésnél zöld háttér és ha mozog a kamera nekem is van benne, egy nagyon kicsi felhősödés. Hát gondolom ezek ilyenek.
De nem kéne benne legyen semennyi? Én félnék a cserétől lehet még szarabbat kapnék. -
norrberth
addikt
válasz
#94529552 #71623 üzenetére
(#71620) Mr K Köszönöm megfogadom a tanácsodat.
Nekem csak De-Judder az igen 1 en van de De-Blur hol keressem? [link] Sehol nem találom.
Jelenleg 03.03.87 szoftver van a tv-n.
LG 49UF850V
Viszont a Lg oldalon van 2 újabb szoftver is. Lehet ezért nincs a menümbe? Még nem volt frissítve net meg nincs rajta. Tegyem fel pl a 03.20.05 ezek vannak. De tán erre panaszkodott Yogi bear 04.00.70 panaszkodott a Ci modul nem működik. -
norrberth
addikt
válasz
norrberth #71608 üzenetére
Tegnap elléptem a haverhoz megnéztem a csúcs szuper Samsung tv-t jét az még szarabb volt.
Abba is olyan furán mozogtak az emberek "folyamatosan picit gyorsan" a haverom azt mondja nem tudja miről beszélek, neki pont fasza!Minek ezekbe a tv-k be ez a mozgásjavítás? Led miatt? Szerintem csak ront a helyzeten, van aki észeresem veszi.
Persze ha megmutatom utána már látja és őt is elkezdi zavarni.
Ma megyek megnézem az egyik ismerősöm Sony Plazmáját.
-
norrberth
addikt
Sziasztok! megvagyok áldva ezzel a mozgásjavítással, ha törlés 1 re teszem begyorsulnak a dolgok, ha kikapcsolom darabos. Felhasználó 1 es van jelenleg, de fáj a fejem folyik ki a szemem minden kínom van.
Ez a Led technológia hulladék, színek megerőszakolják a szememet! Az egyik csatornán nem látok a sok színtől a másikon pont fasza! A harmadikon már fakó.2 napja állítgatom. De kikészít.
Sajnos ilyen a többi márka is.De lehet az a baj hogy eddig Samsung 72Cm képcsöves tv-t néztem szándékosan nem cseréltem amúgy "100Hz" az is.
Azon az SD adások kiváló minőségűek voltak. Lehet át kell álljon a szemem vagy nem tudom.
Pont ezért féltem a cserétől, a muterék szobájába már évek óta Ledes tv van de mikor megláttam a képet elhánytam magam, eddig nekem pont a fentebb leírtak dolgok miatt nem kellet.Tegnap este behoztam a Samsungot és azt néztem, szóval nem vagyok könnyű eset.
-
norrberth
addikt
Sziasztok! Full HD filmeknél miért vágja le a képet alul és felül a filmeknél? Szedtem 1920x1080 egy csomót lecsapott, aztán néztem egy 1920x1040 no itt épp 2cm csapott le. sokkal kevesebbet nem értem én ezt.
Ha szedek filmeket mire figyeljek az Nfo ban. -
norrberth
addikt
válasz
Hungarikum87 #71421 üzenetére
Majd beszámolót kérek
-
norrberth
addikt
válasz
Hungarikum87 #71400 üzenetére
850V Gyorsabb, szebb benne a kép! SD adásokat meg össze nem lehet hasonlítani.
Ugyanaz a beltéri scart al összekötve. a 8 as széria csak felső kategória. JobbAkkor most a 778V cakkra ugyan az mint a 850V a 3D-t leszámítva? elvileg igen.
-
norrberth
addikt
válasz
#94529552 #71392 üzenetére
Nem cetelemre vettem.
Nem is tudtam hogy jár akkor még -15%
(#71393) Hungarikum87 Ez szerintem nem sokáig lesz kapható. pl az extreme digitálnál [link] kifutott igaz a 851V még kapható. De sose tudni ha nem fogják vinni, viszik azt még lejjebb!
(#71394) Zodiacus UPC beltérim van, Most Scart kábellel van összekötve mert UD foxon csak az van, de jövőhéten jön a UPC szerelős haverom kapok kölcsönbe egy HD beltérit amit HDMI kábellel összekötünk és egy Cam modult is kap. Amelyikkel lesz jobb a kép az marad! Kellesz HD csomag is.
Az SD adások sokkal szebb mint az előző 47LB 671V tv-n, pl M4 sport History meg pár csati nem mondanád meg hogy SD adás megy, M1 RTLK, Tv2, film+ Duna, TLC, stb sincs semmi bajom a képminőséggel.
Hát a LB 47671V kegyetlen szar volt! Ég és a föld! Furcsálltam is hogy ebbe miért ilyen jó az SD adás.
Valami olyasmi lehet felkonvertálja. Holnap állok neki komolyabban beállítani.Abszolút nem felhős! a 778V is ugyanez csak nem tudja a 3D-t. Én pár hete Sony KDL 50W805C akartam venni, de a media marktba nyomkodtam egyet, átkapcsoltam SD adásra állítgattam, media marktosok letámadtak természetesen azonnal
Adtam nekik pentet dugják be. voltak rajta filmek, képek azokat nézegettem, aztán ugyan ezt egy Samsungon és az Lg-n.
Biztosra akartam menni ezért egy másik media marktba is eljátszottam.végül az Lg nyert!
A kép minősége, a menü gyorsasága egyszerűsége ennek tetszett a legjobban. -
norrberth
addikt
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a táborhoz egy LG 49UF850V tv vel.Imádom!
Most a Media Markt ba akciós 274.990Ft le is csaptam rá. [link]
Eszméletlen szép kép van benne, nyomattam teszt képeket nem felhős, 1 pixel hiba nincs benne.
Távkapcsoló nagyon bejövős főleg az alu berakással, fasza gyors a webos.
Megvagyok elégedve vele. [link] [link] [link] -
norrberth
addikt
válasz
szpali #65984 üzenetére
Nem kamuzok, Direkt megnéztem!! És volt kitéve belőle. A soron azt mondták reggel és délbe is töltötték! Csak ezt szerintem nem tudták sokan hogy lesz még belőle ezért láthattam, én is meglepődtem egyébként.
Ezért is írtam be a fórumba! Mert máshol ölték egymást, én meg csak beszambáztam és van.
Már bánom hogy képet nem lőttem.(#65980) PioDVD Mennyi kell belőle?
(#65983) Tybike81 Dél körül voltam
-
norrberth
addikt
válasz
huncutka1029 #64144 üzenetére
Sajnos mást nem nagyon tud...
-
norrberth
addikt
Extreme digitálnál Lg tv akció. Válaszd ki kedvenced az akcióban részt vevő LG TV-k közül most akciósan, kizárólag szeptember 21-23. között! [link]
-
norrberth
addikt
válasz
huncutka1029 #61205 üzenetére
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
válasz
Stevenstyle #60933 üzenetére
Hát te hova gondolsz! akkor nem lenne mit fejleszteni
Szerintem jóval előrébb tartunk mint amit adagolnak a népnek, 2 féle technológia létezik, amiről beszélünk, és amiről nem. Másik dolog szándékosan csinálják ezt, a neve Tervezett elavulás [link] [link] ezért hulladék manapság már szinte minden.
De hát a gyáraknak nem ez éri meg?!
-
norrberth
addikt
Van egy webshopos központi raktár, ha ott nincs akkor rendelnek, meg vannak az üzletek készletei. Szerintem nem tudnak küldeni az üzletek a webshopnak
Mert akkor az üzletek készletei lennének üresek
Hogy lehet szert tenni Media markt os Kuponkódra? Sajnos lecsúsztam egy tv ről és szeretném helyrehozni a hibám. -
norrberth
addikt
válasz
Intelligencs #60750 üzenetére
Ismerős.. viszont ez a dolguk ezért fizetik őket, más részről megerőszakolják szép lassan az embert.
Utálom az ilyen eladókat, Én úgy szoktam ha bemegyünk valahova.. segíthetek? ááá csak szétnézek, és nyugodtan eldöntöm mi kell. A neten már szinte minden infót belehet szerezni.
-
-
norrberth
addikt
Sziasztok! ilyen [link] távirányítót hol tudnék vásárolni?
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
-
norrberth
addikt
válasz
#94529552 #60345 üzenetére
Értelmetlen állítgatni, tegnap meglestem számtalan LG tv-t penten berakattam vagy 10 tv be, érdekes egyiknek sem volt ilyen hálós a kép mint az enyémnek! a sarkokon sötétebb az ok. Másik dolgok az ismerősömnek ugyan ilyen tv van mint nekem, és csak nézett mi van ezzel. szóval biztos nem ilyennek kéne lennie. Én meg nem fogom nézni éveken keresztül a pókhálókat.
nekem nem kell tökéletes tv, de ez már durva hibának számít. Samrt menübe, tv nézés közben is simán észrevehető.
-
norrberth
addikt
válasz
sz.z.csicsi #60328 üzenetére
Köszi!
rákerestem meg visszaolvastam mindenki arra panaszkodik, hogy foltos a direkt képe, főleg szürke, és fehér háttérnél, mintha koszos lenne. "Felhősödés" amit én is látok
Majd megszokom. -
norrberth
addikt
válasz
#94529552 #60303 üzenetére
Köszi! beállítottam most is látszik.. megnéznéd nekem nálad is ilyen?
huncutka1029 javasolta hogy képernyő méretére paintbe csináljak képeket és ellenőrizzem kibontás után nem e pixel hibás, mert sose tudni. nem pixel hibás, csak jó lenne tudni hogy másnak is ilyen "hálós" vagy csak ez ilyen.Upc részét már megoldottam
de cam modullal be kellesz állítanom még egyszer.
-
norrberth
addikt
Nekem is megjött a tv, olyan furcsa benne a kép. Upc műholdasnál nem szép éles furcsa.. még a Humax Ud foxal van összekötve. csináltam paint ba teszt képeket 1920x1080 képeket! piros, kék, zöld, stb viszont fehérnél másnak is ilyen? rácsos a fehér szín. [link] [link] Remélem nem hibás! mert ha igen küldöm visszafelé.
LB 47 670V -
norrberth
addikt
válasz
#94529552 #60285 üzenetére
Megkérdem tőlük, ha vennék egy külső vinyót a tv hez, akkor meglehet úgy oldani hogy össze legyen kötve a laptopom a tv vel? ha kell film akkor külső vinyóra ráteszem, tv-be, aztán ha kell megint valami lehúzom notiba megint be ráteszem ami kell, arra akarok kilyukadni hogy meglehet oldani úgy is a dolgokat hogy ne kelljen állandóan ki be húzgálni
-
norrberth
addikt
-
-
norrberth
addikt
Sziasztok! Lb 47 670V tv hez fali konzol kellene 400x400 as, milyet érdemes venni? annyi kikötésem lenne hogy kicsit lefelé dönthető legyen. Aki vásárolt már küldhetne pár linket.
-
norrberth
addikt
válasz
huncutka1029 #60132 üzenetére
Értem köszönöm szépen! nem is tudtam hogy van ezekbe rejtett menü, ma megrendeltem a tv-t sajnos nincs nekik raktáron a 47LB671V ből. várnom kell 1 hetet és hoznak.
Hamarosan belépek én is a táborba!
És miket lehet elérni/állítani a rejtett menüben? filmekhez külső winchestert javasolsz? vagy HDMI kábellel összekötöm a laptopommal úgy is jó? előbb utóbb valami jó LG házimozit szeretnék hozzá. -
norrberth
addikt
válasz
huncutka1029 #60109 üzenetére
Még egy kérdés
Olvastam az összefoglalóba hogy EU piacra szánt készüléknek kell lennie ennyi megkötés van. Ha meg veszem a tv-t hol tudom megnézni hogy EU piacra szánt vagy sem? ha beregisztrálom az LG oldalára és engedi akkor minden ok?
-
norrberth
addikt
válasz
huncutka1029 #60109 üzenetére
Értem, köszönöm szépen.
-
norrberth
addikt
Sziasztok! szeretnék vásárolni egy Lg 47LB671V tv-t tudna valaki ajánlani valami korrekt megbízható webshopot? meg miért van az hogy a Media Marktba ez a tv 200.000Ft egy másik webshopban meg 170.000Ft miért olcsóbb? mert csak bolti garancia van rá? és nem az LG szervizeli ha esetleg elromlik, ezeket az olcsóbb Lg-ket nem Magyarországi Lg től szerzik?
-
norrberth
addikt
Sziasztok! Tv-t szeretnék vásárolni! ezt szemeltem ki! LG 47LB650V Valakinek vélemény róla? valaki használ ilyen tv-t? innen rendelném meg, szerintetek megbízható bolt?
-
norrberth
addikt
Sziasztok! most vásároltam egy ilyen Tv-t
A kérdésem az lenne hogy miért hagy alul felül fekete csíkot? Ha egyszer 16:9 es a tv??
T Home beltéri van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest