- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabferi
tag
Nekem ilyen 730-asom van, úgy voltam vele mint te: elolvastam mindent, itt afórumon is olvasgattam, jártam mennyben (amikor az AV forumos tesztet olvastam) meg rettegtem amikor a másikat amit linkeltél.
Sőt a youtubeon is van egy video review, azon is brutálisan szar képet mutatnak (sarkoknál kéttenyérnyi megvilágítási probléma meg ilyenek).
Mentem mediamarktba is, dugdostam a pendriveokat hogy lejáttszam a filmeket és nézzem hogy felhősödik meg dimmel meg kutyafasza.... persze nem láttam semmit
Aztán azt mondtam: cseszd meg, netről megrendeled, azt 14 napi visszaviszem ha nemtetszik.
Megjött, kicsomagoltuk, azóta is nézzük. Nincs ezeknek semmi horror baja, átlag TV + filmnéző embernek teljesen jó ez.
Aki meg vájtszemű, az ne LG TVt nézegessen, építsen filmszobát, fesse az egészet feketére hogy legyen kontrasztja azt bámulja a milliós kivetítő képét a gyöngyvásznon
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest