- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Hat akkor kicsi kereso kici nezelodes:
Bővebben: link
NA roviden ennyi, a regieket meg meg se tanatam ahol errol beszelgetunk:- ((((
Hogy hany embornek van meg 1930-as lg-je na az erdeks, inkabb ossye kene vonni a 19-es s-ips lg-ket totzikokat es akkor sokkkal attekinthetobb lenee... de mar ugze itt van ay s-ips-es totzik is
udv
neduddki -
saba
csendes tag
Szia!
Nekem egy Samsung 173p-m van, ami ugyan csak 17'' és nem is S-IPS (de viszont PVA), azért még a DVI-s tapasztalataim talán nem egészen irrelevánsak.
Én DVI-n használom, de kiváncsi voltam, mit is nyertem vele, ezért alaposan kipróbáltam az analóg illesztést is.
Film vagy fénykép-nézegetés (és valszeg játék) közben nem tudnám megmondani, hogy épp hogy van csatolva a monitor, annyira nincs különbség.
Ha viszont szöveg van a képen (szövegszerkesztő, Internet, Windows Intéző, stb...) akkor már igenis látszik a különbség. Analóg illesztésnél a leggondosabb beállítás mellett is marad a képben egy kis remegés az élek mentén, meg a karakterek sem annyira élesek. Igazából semmi vészes (még mindig sokkal jobb, mint egy CRT), de észrevenni. Ezzel szemben a DVI-s kapcsolatnál a képet mintha odaszögezték volna.
Szóval leginkább az alkalmazási területtől függ, érdemes-e pénzt adni a DVI-ért: szerintem irodai munkánál igen, játéknál, filmezésnél nem.
Ja, van egy eset, amikor döbbenetes a különbség: amikor a Win2k shutdown közben úgy halványítja el a képet, hogy minden második pixelt feketére vált, az az analógon rettenetes képzajokat eredményez, a DVI-nek viszont meg se kottyan.
-
neduddki
nagyúr
HI!
Hogy ennek me nem vot jo a tobbi 19-es topic, de min1...
Na jo a kerdesed 1 s-ips 19 kell-e vagy egy 17-es tn+film-es??? ez jo kerdes nem???
csak az angol oldal adatai:
''160 degree horizontal viewing angle
140 degree vertical viewing angle
1280 x 1024 native resolution
12ms response time
250 cd/m2 brightness
550:1 contrast ratio''
szerited ez mijjen????
de nezzuk anemaete: /latalanba van egy fodadasom hogy egyetlen adat se fog meegyezni, de az s-ips bisztos hogy oda irja:- )))/
''EAN : 8801031038107
Display-Typ : TFT-LCD Aktiv-Matrix
Bildschirmdiagonale : 17'' (431,8mm)
Bildschirmformat : 5:4
Aktive Bildfläche : 337,92 mm x 270,34 mm
Pixel Pitch : 0,264 mm
Pixelkonfiguration : RGB Streifen
Weitwinkeltechnologie : TN
Oberflächenvergütung : Hard Coating
Farbdarstellung : 16,7 Mio
Maximale Auflösung : 1280 x 1024 @ 75 Hz
Physikalische Auflösung : 1280 x 1024
Helligkeit : 250 cd/m²
Kontrastverhältnis (Dunkelraum) : 550:1
Responszeit : 12 ms''
Tevedtem, de nem aszt irtak oda hogy s-ips ,hanem be marik vallani hogy tn!!!! Hat fejlodokepes a nemet kepvisel;et is!!!!!!!!!!!!:- ))))))))))))))))))
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest