-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gaabor80 #5492 üzenetére
Igen, sztem is küld vissza, legalábbis a szolgáltató (t-mobil) 3 napon belül cseréli, a boltok nem tudom... írd meg nekik hogy kiírta a teló a frissítést, te meg csak rányomtál.....azt ennyi, nem indult újra.....vagy nekiálltok itt sokan esetleg megoperálni....hátha sikerül....
-
válasz
Gaabor80 #5487 üzenetére
Durva, durva...sztem rekordot döntöttél.....még nekem is az első G2-öm legalább 1 napot ment, mielőtt bootloop lett......Mit ír ki vajon? Jó lenne tudni itt 1-2 embernek, hátha tudnak segíteni... ilyesmit esetleg?
Ha majd senki nem fog tudni segíteni, bár remélem igen, ezeket kell végig nézned esetleg:[link]
-
-
Helló, most kérdezek egy hülyeséget , bocsi érte előre is.... ha a telefon tokban van és úgy be van beállítva a asztalról felvevős cucc, akkor jól gondolom ugye, nem kapcsolja be a képernyőt ha tokban emelem fel?! Csak ha simán van nem, tok nélkül!?
-
válasz
r3dwo0d #5010 üzenetére
Talán ez
: twrp-2.8.1.1-d802-blastagator, md5
-
válasz
rayoliviero #4966 üzenetére
Vááá
-
válasz
kisgergely80 #4962 üzenetére
Ja, nálam az, a poweroff.ogg...
-
válasz
dzsordzs69 #4743 üzenetére
Sztem fel lehet rá tenni az Xposed Framework-öt miui-ra (de majd a miui-sok megerősítik esetleg), de mintha pl. a Gravity Box nem menne vele, csak a WSM TOOLS...a többi modul asszem megy....
-
Hát itt sztem csak az számít a cégeknek, hogy ki tudja előbb kiadni. Utána majd szépen jön egy kis frissítés, meg 3 hét múlva megint, amiben javítják majd a kisebb hibákat, de az már senkit nem fog érdekelni, mert ők adták ki legelőször....tuti túlóráznak az lg-nél az emberek...mint ahogy most is x hónap alatt eljutottunk a g betűig.... de legalább lesz....
-
válasz
sanyika987 #4680 üzenetére
Fasza....most lehet hülyeséget kérdezek, de itt már mindent kell nézni....nincs csutkára lemerülve az akksi, van benne szufla?
-
válasz
sanyika987 #4665 üzenetére
Gondolom hard resetet próbáltál már....hogy történt? Kdz-vel?
-
Hát sztem rom és telefon függő is. Nemhiába csak 3.9-re értékelték, vannak benne hibák. Az új verziót én sem tudom használni, valamikor 15 percet is késett az üzenet. Valami 1 évvel ezelőtti verziót használok, valami 3 vagy 4-es a verziószáma, ennél alig alig késik, úgy vettem észre...
Bocsi, lejárt az idő....
-
Lehet ez jó lenne neked? Null Black Wallpaper
-
válasz
RomiJosy #4578 üzenetére
Egy a lényeg. Akármit csinálsz, mindig legyen friss mentésed mindenről, az ördög soha nem alszik.
Más: ez egész jó eredmény nem?
Ezt írja rá a srác:
CloudyG3 stock rom and kernel. Sync, gps, wifi & mobile data is allways On with auto brightness, this is normal screen time for me in ,,two days,, use
-
Vagy esetleg megsérült a zip....,most néztem a gépemem, itt elvileg nincs benne hiba. ... de feltöltöttem még egyszer ha gondolod....... a letöltés után ,csekkold a zipet h sérült e esetleg....
-
-
Parancsolj: Dorimanx 7.1, még jó, h mindet letöltöttem, minek törölték vajon
-
válasz
kisgergely80 #4344 üzenetére
Itt is van pár betűtípus ha kell esetleg, apk-s...[link]
-
válasz
csiziktomi #4342 üzenetére
Ha meg nem így vagy, akkor valaki majd kijavít
-
válasz
csiziktomi #4340 üzenetére
Ezt nem csak amoled-del lehet csinálni?
Vagy itt esetleg valamelyikkel: [link], vagy itt [link]
Ilyen utalást találtam erre a neten:
Save Power by Going Monochrome
You can use RenderFX to set a single colour for the display to use – for example, pick red and you’ll eliminate the green and blue pixel usage, thereby saving power. The option is in CyanogenMod Settings > Interface > Render Effect. -
válasz
rayoliviero #4245 üzenetére
Nekem sem volt belőle bajom a 3 hónap alatt, hogy mindig frissítettem. Soha nem volt wipe, és nem is volt mindennap frissítés, 2-3-4 naponta csak.
-
válasz
rayoliviero #4210 üzenetére
Na ez ígéretes! Mikor lesz frissítés?
-
-
válasz
SoulReaver #4041 üzenetére
Sztem nincs benne... legalábbis keresem egy 8 hónapja
-
válasz
rayoliviero #4037 üzenetére
Most lehet ezt nem az ACR-t (ha ez az), mert nem ismerős az ikonja, de húúú napokig teszteltem rengeteget.... jó, azóta eltelt 2 hónap, lehet ez is kicsit javítva lett benne, a cm-ben...... de érdekes, tegnap tettem fel sógoromnak a Galaxy Wonder i8150-re cm 10.2 helyett a gyári 2.3.6-os stock romot, (muszáj volt mert stock-kal nem lassú, cm-el igen) és szóval cm alatt ott jó a hívásrögzítés , stock 2.3.6 alatt elég gyenge....
-
válasz
rayoliviero #4035 üzenetére
Végül is tudott hívást rögzíteni, csak az volt a bajom, hogy hiába próbáltam ki 20-40 hívásrögzítő progit és módot, olyan halk volt a másik fél, hogy szinte csak sejtetted mit mondott, nem hallottad..... nekem meg nélkülözhetetlen a hívásrögzítés, különböző okokból....de köszi átnézegetem ezt a rom leírást....
(#4034) HUTCHDB: Köszi.....,most megjött a kedvem a n@vigonhoz, tesztelem mit tud, eddig tetszik...
-
Én sem kapom meg egyből, ezért egy régebbi verziót használok....
-
-
válasz
HUTCHDB #3745 üzenetére
Hát talán ez, vagy Opera Classic, CM Browser,Next Browser....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest