- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Aktív témák
-
Dr.Momo
tag
Ha vindózer XP-d van (radeonnal) akkor a monitor tulajdonságokban (asztalon jobb klikk, tulajdonságok, beállítások, speciális, Displays, monitor) az USE DDC information gombot kapcsold ki! és máris akármilyen beállítást adhatsz neki! De vigyázz mert ha túl nagyot állítasz akkor összeszarja magát a mincsi, aztán VGA -módban újrabúút kell ( 1x én is így jártam :( )! Cső!
-
drwho
tag
ahogy rákerestem a 9100-ra a fórumban olvastam, hogy másoknak is volt ilyen problémájuk.
itt a topik címe:
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=12825[/L]
van ott egy progi is amivel állítólag jó. -
drwho
tag
upsz, nem hagytam szünetet és :)
-
greenface
aktív tag
Ugyanez a problémám, de nem találom a dcc info-t v. mit....
-
drwho
tag
Egy kicsit többet várok, azért az 1024*768-nál.
Egyébként a probléma megoldása az lett, hogy a radeon control panelében a megjelenítő eszközöknél kikapcsoltam a dcc info-t. ezzez manuálisan be lehett állítani a max felbontást és frekvenciát. Most minden 75Hz-n megy.
Azért köszi a segítséget. egyébként más monitordriverekkel sem működött.:)) -
drwho
tag
megyek kipróbálom amiket mondtatok.
majd beírom mi lett
kösz a segítséget! -
drwho
tag
Dvi, tvout ki van kapcsolva. a másik monitor driver tmég nem próbálta, majd ha hazamegyek azt is kipróbálom. A pipát ki lehet szedni a támogatott frekik jközül, és akár 100 hz-re is beáll, szoftrveresen. a monitor marad 60hz
-
igi
aktív tag
Hoppá!
Most olvastam újra a témaindítót!
Mi az hogy 1024*768-nál NAGYOBB.
A 70 kHz moncsinál a plafon:
1024*768@85Hz
1152*864@75Hz
1280*960@60Hz
1280*1024@60Hz
Ha ezek közül nem tudod valamelyiket beállítani, GOTO előző hozzászólásom, állítsd be 795FT - nek, és aztán láss neki - ésszel! -újra a beállításoknak.
üdv:igi -
neduddki
nagyúr
HI!
hehe ijjenem nekm is volt 9000val /a rohoges a kinnak szol nem Neked/. Nalam drvercsere majd utanna rogton a control panel /ujrainditas nelkul/ oldotta meg a problemat! De szeritnem nalad nem ez leledzik!
Gondolkodom! drrrrrrrrrr... mot dult ossze a tszcse
Ki birod szedni a pipat a ''csak tamogatott frekik'' kozul /vagy mi a fene e neve???
Tegyel fel egy teljesen mas monitordrivert! Azzal probald! pl samsung 755 vagy tok mindegy,
A megjelenito eszkozoknel kapcsold kia a dvi kimenetet! TV out nincs veletlenul radugva??? arrol ertelkeztek itten a fijjuk, hogy akkor erdekes dogokat csinal!
udv
neduddki -
igi
aktív tag
Csá!
Állítsd be eggyel jobbnak a monitorodat!
Én otthon pl. a 70 kHz-es LG-met 78i-nek állítottam be (ami 96 kHz-es volt, és a win98 már ismeri), és elmúltak az ilyen jellegű problémáim :) - persze a felbontás/frissítési frekvencia beállításnál észnél kell lenni, de az újabb monitorok nem mennek tönkre ha elcseszed - csak beintenek.
sok sikert!
üdv:igi -
drwho
tag
Most néztem. a monitor: lg 775ft
-
drwho
tag
up
-
drwho
tag
Hi!
Vettem egy C3d radeon 9100-at és beszereltem. Használat közben rájöttem, hogy nem hajlandó 1024x768 nál nagyobb felbontásban 60Hz.nél többet engedélyezni.
Az ég világon midnent megpróbáltam. Cseréltem 3 monitor drivert, 2 radeon drivert (cat 3.2, cat 3.4). Semmi. A monitor 60hz-t ír, a winxp 75Hz-t, a radeon verérlőpanelen is 75hz-t, ott ahol a megjelenítők között lehet választani (tv, crt,dvi) ott pedig szintén 60Hz-t.
Próbáltam mindent. volt 2 xp reinstall, me install minden.
használtam refreshlockot is. az sem volt jó. A powerstrip sem volt hajlandó beállítani, mindig visszaugrott 60hz-re.
Más monitorral műkösött, és máshol a monitor szintén működött.
Valaki segítsen help!!!:O:O:O:O
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest