Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LeTV Le 1 Pro (X800) kérdezős, romolgatós topik mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warg3
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #442 üzenetére
Egyébként én is a Cuoco romját nagyon jónak és stabilnak tartom, viszont nekem is puritán kicsit. (elkélne belőle egy 6-os androidra épülő, remélem meggondolja magát mert tényleg jó romokat készít). Biztos hogy azért kiforrottabb a MiUI, látom a nővérem telóján (Xiaomi Note 3 Pro). Megpróbálkoztam a Csepe által linkelt Cyanogen rommal. Nekem be is jött a material felület, meg egy jó pár dolog amit az EUI alapból nem vagy nem úgy tartalmaz. A problémák ott kezdődtek mikor feldobtam egy Antutut és egy Real Racing3-at tesztelésképpen rá, pixelhibák és akadások garmadáját produkálta, majd megismételtem az egészet Ádámtól, mindent leszedtem wipe-oltam újratelepítettem és újra megcsinálta ugyan azt. Abszolút nem vágom mi lehet a probléma. Előre is köszönöm ha valaki esetleg tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest