Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steevy84
kezdő
Flipnll ha már úgy is ott a külső kijelző selfizésre meg videótelefonálásra elhagyhatnák a belső kijelzőről a lyukat, nálam akkor lenne nyerő.
-
törölt tag
Nekem ez ugyanaz, mint annak idején a kagylótelefonok voltak. Egyáltalán nem akarok hajtogatni egy ilyen eszközt, összezárt állapotban pedig jóval bumszlibb a hagyományosnál.
Ha valamikor ez lesz a mainstream, akkor valószínűleg nekem is ilyenem lesz, ez majd idővel kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Damos
tag
Az 5-10 évet nem véstem kőbe, csak saccoltam egyet. 10 éve még csak álom volt, hogy egy felső kategóriás telefon kivált a többségnek egy kompakt fényképezőgépet, az akkumulátorát, ami háromszorosára hízott, néhány perc alatt fel lehet tölteni és még sorolhatnám.
A mobilipar lehet, hogy most átmenetileg stagnál és inkább csak ráncfelvarrások vannak, de ettől függetlenül az egyik, ha nem a legdinamikusabban fejlődő iparág.
Rendben, ne menjünk ennyire messzire. Ami biztos, hogy hamarosan meglesz az a bizonyos áttörés és az is tuti, hogy rövid időn belül a csiki-csuki le fog szivárogni ha máshova nem, minimum a közép kategória tetejére. Pont ezért fog széles körben elterjedni a foldable kialakítás, mert lényegesen kedvezőbb áron hozzá lehet majd jutni.
A TCL szerintem se gyártson rollable telefont, de beszállítóként akár még beszállító is lehet. Egyszer ennek a technológiának is eljön majd az ideje, a Z generációnak már természetes lesz, a boomerek pedig csak kapkodják majd a fejüket.
-
prolad
addikt
Ennyire messze azért nem mennék. Lassan 5 éve vannak Foldable cuccok a piacon. Volt fejlődés, de még kellene egy áttörés és most a mobilpiac úgy általában stagnál. A felső kategóriát talán ki tudná váltani, talán a felső-közepet is. Flip vonal ára talán beesne, de olyat pl sose vennék, kevés a hozzáadott érték, ha a belső kijelző6is kicsi.
Ezek a rollable cuccok jók, remélem valaki tényleg gyártja majd. Csak ne a TCL, aminek ők nekiállnak a mobilpiacon, az bedől.
-
Lajmund
őstag
+1
Ez a jövő amig nem lesz holografikus kivetítés. Szóval ez tuti fejlődni fog mint ahogy egyre jobban fejlödtek eddig a mobilok. Most meg már hol tartunk? Mindent is tud egy mobil évekig stabilan.Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
-
attila851
csendes tag
Ha be van csukva a fold akkor nem sérül a fólia. Kívülre kapni tokot és üveget, hogy védje a telefont. Belülre is kapni lágy fóliát foldra és a flipre is ugyanúgy mint minden más telefonhoz. Felrakása nem egyszerű de lehetséges. Nekem fold 3 van és tokkal üveggel védem kívül, belül még a gyári fólia van és semmi baja.
-
janeszgol
félisten
válasz Luck Dragon #22 üzenetére
Nekem sem tetszik. En is vartam a foldokat, jok is, de a folia felvalas, csere nem elnezheto.
-
Részemről inkább választanám a Note-t , mert ezek az újdonságok még igen sérülékenyek. Majd egyszer ha már eléri a számomra is értékelhető megvalósítást akkor Foldot szívesen kipróbálnám .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
prolad
addikt
Nem meglepő, még ha sok újítás sajnos most nem is jött. Fold 2-nél még azt éreztem ez a jövő, Fold 5-nél azt érzem, ez a jelen. Kiforrott dizájn, pont olyan becsukva mint bármely más csúcs Samsung, csak kicsit vastagabb. Még mindig nem való mindenkinek, de már nyugodtabban merem ajánlani és mások sem idegenkednek annyira kézbe véve.
-
Füleske
addikt
válasz Fritz Teufel #19 üzenetére
A műanyag fóliát miért is tennéd még egy műanyag fóliába?
Bár az élelmiszeriparban ez is előfordul... -
Füleske
addikt
válasz Fritz Teufel #1 üzenetére
A műanyag fóliából nehezen lesz GG üveg.
-
kat
tag
Rosszabb kamera, gyűrt kijelző, toll a világ végén, marha drága, szóval nekem tárgytalan..😃
3210, 3310, 3330, 6610, 6230, 6600, 6630, 5700, N95, n97, n8, lumia 610, 920, k-touch Nibiru, kingzone k1, sony xperia z ultra, lenovo a369, Sony xperia z2, Sony Xperia z3, sams s7 edge, sams note 8, Huawei p30Pro, sams note 10p, sams s21 ultra . A fejlődés megállíthatatlan, de vannak mérföldkövek
-
saintex72
aktív tag
válasz Fritz Teufel #13 üzenetére
Bocsánat rosszul írtam, a flippet vettem abban nincs dex.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz saintex72 #12 üzenetére
Ezekben nincs engedélyezve a DEX?! Ezt nem is tudtam! Akkor ez így ergyább mint gondoltam... az iPhone-ra váltás miatt nekem éppen az hiányzik. Volt, hogy két hónapot azzal bekkeltem ki, mert nem volt saját notebookom. Aztán annyira bejött a dolog, hogy azon kezdtem gondolkodni, hogy minek vettem...
[ Szerkesztve ]
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
saintex72
aktív tag
Gondolom erősen benne lesz az eladási számokban az is, hogy a foldot pl. Svédországban is egy harmadával olcsóbban lehetett előrendelni. A 256 gigásat, de automatikusan 512 küldenek helyette és egy pro fülest is adnak ajándékba hozzá.
Közel 10 ezer korona kedvezmény nem kevés.
Rendeltem is egyet az asszonynak. Egyedül a dex amit nem értek miért nincs benne. Hacsak azért nem, hogy a foldnak és a 23-asoknak ne legyen konkurencia. -
joey04
titán
+1 pedig ez a jövő, kis fejlesztéssel kiválthat egy átlag usernek minden eszközt. Nálam van mint okostelefon, ha kell szétnyitom és tablet, otthon meg vezetékmentesen rákapcsolódik a billzet, egér, monitor, és ott a "PC". Így nézve az ára sem vészes. Csak jelenleg a sérülékeny, gödrös kijelző, a hurkább kamerák és gyengébb üzemidő kizárják nálam. Szerintem ennek kell még 5 év kb minimum. De adjanak csak el sokat, legalább nem én fizetem a fejlesztést.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
Ha jövőre visszaváltanak exynosra meg fognak ugrani s23 széria eladásai Amúgy szerintem sincs még azon a szinten hogy vegyek egy fold-ot. Ultra után gyenge a belső kijelző felbontása legalábbis engem zavar a puha folia és a hajlitási árok mellett. De valószínűleg ha megunom a 23 ultrát x év múlva ami lehet 3-4 akkor már fold lesz a következő.
[ Szerkesztve ]
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
-Maci-
addikt
válasz bollokcs80 #3 üzenetére
Nem feltétlen értek egyet a kiforratlansággal.
Ez már a 5.széria. Van egy csomó strapa teszt.
Persze fejleszteni mindig van mit.
Számomra a toll hiánya a fájó pont.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Nekem mondjuk bejön. Nem zavarna az a kis hullám a hajlításnál.
Inkább az S23Ultra kameráját és az S-pent hiányolom belőle.
No de nem lehet mindent egyszerre, jövőre is kell tudni mutatni valamit.Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Fritz Teufel
addikt
Amíg ennyire sérülékenyek és hullámosak ezek a kijelzők, addig számomra ezek nem kiforrott termékek. Az jó, hogy ennyit adnak el belőlük, mert ezek a felhasználók fizetik a fejlesztéseket és végül csak lesz ebből kiforrott technológia.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest