- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
Sokadik próbálkozásra QPST/QFIL-ben sikerült a Stock ROM-ot telepíteni.
Viszont most a TWRP telepítése után onnan custom ROM telepítésekor hibára fut azzal az indokkal, hogy a kiválasztott ROM nem kompatibilis az eszközzel
Pedig innen (Téma összefoglaló) próbálkoztam a Pix.ex. és Lineage ROM-okkal. -
laccy88
senior tag
Sziasztok!
Sajnos sikerült FastBoot módba állítani a gépet.
Volume+Power gomb kombinációkkal nem sikerült visszahozni, illetve ADB-vel sem, ugyanis nem látja az eszközt. (pedig manuálisan hozzáadtam a driver-t)
Van esetleg más mód, hogy visszahozzam FastBoot-ból?
Köszi előre is! -
laccy88
senior tag
sziasztok!
Van olyan lehetőség a gépen, hogy a Play Áruházból telepített app-ok ne a gép tárhelyére, hanem a micro sd-re települjenek?
Sajnos nem találok ilyen beállítást
(PixelExp. 10)
Köszönöm! -
laccy88
senior tag
köszönöm a tippet! TWRP-ből felraktam a 10-es Pixel exp. ill. a LineageOS 10-et is. Sajnos ezekben sem találtam olyan beállítást, hogy Random mac cím.
Az viszon egyértelműen látszik, hogy nem a valódi MAC címmel próbál csatlakozni.
Esetleg tipp, hogyan tudom ezt kiakapcsolni?
Illetve TWRP-ből tudok Stock Rom-ot telepíteni? Sajnos sehol nem találtam ilyet letölthetőt (csak QFIL-hez, ami ugye TWRP-ből nem telepíthető)
-
laccy88
senior tag
szia!
Végső elkeseredettségemben nekifogtam az XDA-n lévő leírás alapján de nem jártam sikerrel
"Download Fail:Sahara Fail:QSaharaServer Fail Process fail error"
A leírt módszerek sem vezettek sikerre.. -
laccy88
senior tag
Sziasztok!
Szert tettem én is egy TB-8703F Tablet-re Pixel Exp. Android 9-cel. Sajnos a gép nem hajlandó kapcsolódni Iphone (SE20 és 13 mini) hotspot-ra. A wifi jelszó megadása után kapcsolódni próbál, majd egyszerűen nem kapcsolódik, vagy hibát ír. Egy korábbi Asus tablet ezzel szemben gond nélkül csatlakozik mindkettő telefonra. Ahogy látom a probléma nem egyedi, de megoldást nem találok rá.
Esetleg Ismert valakinek a jelenség?
Ki tudná valaki ugyanezt próbálni?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Air - 16 GB
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest