Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Breki

  veterán

  Sziasztok.

  Csatlakoznék én is a klubhoz.

  Nekem is nagyon bejön a készülék, de három nagy gondom volt már vele.

  1. Egyszer csak nem működött a felugró alap billenyűzet, ha másikat telepítettem vagy elindítottam, utána jó lett a következő használatig. Ezt egy alapértékekre való visszaállítás megoldotta.

  2. Az itt is korábban írt google play-os nem telepítés jelentkezett, ezt sikerült megoldanom, de olyan elő szokott jönni, hogy van több frissítés egyet letölti és csak áll egy ideig. Megfigyeltem azt, hogy ilyenkor újraindítva a tabletet rögtön telepíti és indul a következő telepítése.

  3. Ami tegnap történt, áramszünet volt nálunk és lemerülőben volt, rádugtam egy kisebb blitzwolf-os powerbankra, de elkezdte azt csinálni, hogy bekapcsoltam és lemerült kikapcsolt újra bekapcsoltam újra kikapcsolt nem tudtam rendesen tölteni, hogy ne kapcsoljon ki.

  Azután mikor visszajött az áram töltőre raktam és később akarom használni, de nem csinált semmit a bekapcsológombra, se rezgés se indulás, se töltéskijelzés, annyi, hogyha töltőre dugtam a kis led villogott a sarokban. Már a szétszedésen gondolkodtam illetve olvastam olyanról, hogy egy kis gombnak kell lennie a kártyahely mellett. Behoztam a munkahelyre van egy elég komoly elosztóm amin USB-s töltési lehetőségek is vannak arra rádugva majd lehúzva végre megjelent a töltést jelző ábra. Érdekes módon 16%-on volt. De ha benyomtam a bekapcsoló gombot megjelent a Lenovo felirat, de aztán semmi, megint a töltést jelző felirat. Lehúztam elindítottam és most jó visszadugtam a töltőre és most töltöm. Remélem jó lesz, igazából nem tudom mi okozhatta.

  Azért írtam, hogyha esetleg valakinek hasonló gondja lesz megtalálhassa a megoldást. Próbáltam a 20 másodperces szabályt is öt másodperces szünetekkel, de arra nem reagált semmit.

  Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

Új hozzászólás Aktív témák