Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Sziasztok.
Csatlakoznék én is a klubhoz.
Nekem is nagyon bejön a készülék, de három nagy gondom volt már vele.
1. Egyszer csak nem működött a felugró alap billenyűzet, ha másikat telepítettem vagy elindítottam, utána jó lett a következő használatig. Ezt egy alapértékekre való visszaállítás megoldotta.
2. Az itt is korábban írt google play-os nem telepítés jelentkezett, ezt sikerült megoldanom, de olyan elő szokott jönni, hogy van több frissítés egyet letölti és csak áll egy ideig. Megfigyeltem azt, hogy ilyenkor újraindítva a tabletet rögtön telepíti és indul a következő telepítése.
3. Ami tegnap történt, áramszünet volt nálunk és lemerülőben volt, rádugtam egy kisebb blitzwolf-os powerbankra, de elkezdte azt csinálni, hogy bekapcsoltam és lemerült kikapcsolt újra bekapcsoltam újra kikapcsolt nem tudtam rendesen tölteni, hogy ne kapcsoljon ki.
Azután mikor visszajött az áram töltőre raktam és később akarom használni, de nem csinált semmit a bekapcsológombra, se rezgés se indulás, se töltéskijelzés, annyi, hogyha töltőre dugtam a kis led villogott a sarokban. Már a szétszedésen gondolkodtam illetve olvastam olyanról, hogy egy kis gombnak kell lennie a kártyahely mellett. Behoztam a munkahelyre van egy elég komoly elosztóm amin USB-s töltési lehetőségek is vannak arra rádugva majd lehúzva végre megjelent a töltést jelző ábra. Érdekes módon 16%-on volt. De ha benyomtam a bekapcsoló gombot megjelent a Lenovo felirat, de aztán semmi, megint a töltést jelző felirat. Lehúztam elindítottam és most jó visszadugtam a töltőre és most töltöm. Remélem jó lesz, igazából nem tudom mi okozhatta.
Azért írtam, hogyha esetleg valakinek hasonló gondja lesz megtalálhassa a megoldást. Próbáltam a 20 másodperces szabályt is öt másodperces szünetekkel, de arra nem reagált semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest