- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
hedgehog86 #21 üzenetére
Én feldobtam ezt: Pulse SMS
El sem kell indítani, csak legyen feltéve, oszt' csókolomClass hányas a kártyád? Márka / típus, esetleg link?
@AndrewBlase: lehet, nem próbáltam, de pont az a baj, hogy a Hangouts a rendszerrel jön, és egy régi verzió, ami még kezelte az SMS-eket. Amint befrissül, az SMS támogatásnak lőttek, és indul a "rinya" ...
Én ezért raktam fel egy akármilyen SMS progit, hogy befogjam a száját. Lehet nem a legelegánsabb, de működik, és így a Hangouts-ot sem kell letiltani. -
<Adamsky>
nagyúr
... és @AndrewBlase
Ilyen nálam is volt az elején. Aztán root, félre sikerült (pontosabban sikertelen) OTA update után újrahúztam az egész rendszert. Azóta nem jött elő (csak SMS app.-ot hiányol a Hangouts frissítés után, ha nincs fenn) Anno viszont én sem értettem, mert ugyan alapból minden alkalmazásnak engedélyezve van az "auto start" - ami talán tényleg túlzás - de miután igen rendesen megritkítottam az előbb említett alkalmazások listáját, sem hagyta abba az üzengetést.
Az egyik kollégának is ilyen készüléke van, és egyszer már ő is kérdezte ezt tőlem. De, ez még jó pár update-el ez előtt volt. Majd rákérdezek nála, hogy mi most a helyzet ... -
<Adamsky>
nagyúr
Klassz, minden benne van!
Ez így szerintem mehetne is ilyen téma összefoglalóba. Sajnos fogalmam nincs, hogy hogyan kell, de sima hsz.-ként szerintem el fog veszni.(#5) AndrewBlase
Az első nekem is tetszik. Ha, sokat hurcibálnám magammal lehet vennék egy ilyet, de otthonra - kb. fele ennyiért - nekem egyelőre megteszi az, amit vettem. Azért köszi, elrakom tarcsiba, egyszer lehet meggondolom. -
<Adamsky>
nagyúr
A készülékkel én is meg vagyok elégedve. Olyannyira, hogy nem is nagyon tudnék mit felhozni ellene. Nagyon jó (ha, nem a legjobb) ár/teljesítmény viszonyú 8"-as tab. Talán a legnagyobb baja, hogy jó eséllyel nem lesz rá frissebb Android (most ugye 6.0.1 van rajta novemberi sec. patch-el). Nekem a frissítésekkel sem volt gondom. Ugyan húztam már én is teljesen újra a tab-ot, de az én hülyeségem, ill. kísérletező kedvem okán történt.
Egyetlen kiegészítőt vettem hozzá (és jó eséllyel nem is fogok mást). Egy ilyen tokot. Szépen védi a tab-ot minden irányból. A fedlap nyitásakor bekapcsolja, a zárásakor kikapcsolja a kijelzőt (mágneses). A fedlapot hátra hajtva pedig egész jó fogást biztosít.
@AndrewBlase, egy ilyen használatával - jó eséllyel - megszűnne a "véletlenül ki-be kapcsoltam a készüléket" problémád.
Ja, a patch-ek feltétele már csak az alkalmazások kompatibilitásának okán is ajánlott. Azt ugyan nem tudom, hogy out-of-the-box mi volt a helyzet, de a kettővel ezelőtti frissítés előtt pl. az OTP Smart Bank app. nem ment rajta (megtaláltam rá ugyan a megoldást, de ahhoz root-olni kellett a készüléket). A frissítés aztán orvosolta az előbbi problémát. Itt jut eszembe, hogy eddig képtelen voltam bármilyen leírást találni arról, hogy az egyes frissítések mit tartalmaznak. Nem mondom, hogy létszükséglet, de azért jó lenne ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lightyear - befektetési app
- Zelda Játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest